QUOTE(syte @ 2009 11 26, 17:05)
<...>
Mano pradinį rinkinį sudaro:
5 Tots Bots bambukinės sauskelnės (ebay)
2 medvilninės kišeninės sauskelnės (kikilis)
2 Real Eesy "viskas viename" sauskelnės (babykind)
2 kanapiniai vystyklai (ekomama)
2 medvilniniai vystyklai (ekomama)
2 frotiniai įklotai (kikilis)
2 kanapiniai įklotai (babykind)
2 sausieji įklotai (babykind)
1 poliesterinės Tots Bots kelnaitės (ebay)
1 Ruskovilla ilgaklešnės vilnonės kelnaitės (aukime kartu)
popierius, skirtas mamos pienu maitinamiems mažiukams, t.y. tankesnis šiek tiek (babykind)
Gal kažko nusipirkau per daug arba per mažai, bet pradžiai, kol susivoksiu ką, kada ir kaip geriau naudoti tikrai bus gerai

<...>
Na, sauskelnes jau pakeitėm daugiau nei 100 kartų ir pradėjo aiškėti daugkartinių sauskelnių mokslas

Jei nieko prieš, pasidalinsiu įspūdžiais

Mano pradinius pirkinius teks papildyti, nes parą labai sunkiai ištempiam su tokiu kiekiu. Jau užsisakiau medvilninių vystyklų, dar vienas poliesterines kelnytes ir kalną popieriaus
Tiesą pasakius, tikėjausi, kad su daugkartinėm sauskelnėm bus daugiau vargo, o dabar skirtumo nuo vienkartinių praktiškai nejaučiu (tiesa, vienkartines naudojom tik ligoninėjė ir dar kelis kartus "avarijų" atveju, tai gal nespėjau prie gero priprasti

). Mane net nustebino tai, kad su vienkartinėm "avarijų" mums pasitaikė daugiau. Gal nemoku aš jų užsegti arba viskas dėl to, kad sūnų migdau ant šono, o ne ant nugaros
Iš viso mano arsenalo nepasiteisino tik kanapiniai vystyklai. Nesuprantu, ar jie susitraukė džiovinant ar kažkaip ne taip segu, bet jie man vos vos per pilvuką susisega (vaikui tik 2.5 sav.). Na, vis tiek juos sunaudosiu kaip įklotus papildomus, todėl didelės bėdos kaip ir nėra

Medvilninių vystyklų užsisakiau papildomai, nes man jie labai gerai pasiteisina dienos metu. Vaikutis budresnis, todėl dažniau reikalauja sauso užpakaliuko, o tiek sauskelnių tikrai neprisipirkčiau

Žodžiu, ekonominis variantas

Frotinės kelnytės labai gerai pasiteisino su kanapiniais įklotais

Vaikas gana ilgai lieka sausos ir neperslampa kiaurai po vieno karto

Frotinių įklotų dar nebandžiau (bent jau su šitom kelnytėm), nes kelnytės ir taip dar didokos, o šitie įklotukai gana stori.
Bambukinės sauskelnės labai patogios ir kokybiškai pasiūtos. Tą patį galiu pasakyti ir apie prilaikančias kelnaites. Bambuką ir "viskas viename" kelnytes visuomet stengiuosi pasilikti nakčiai, nes tada galva praktiškai nedirba ir su vystyklais man gana sunkiai sekasi
"Viskas viename" kelnytės man patinka tuo, kad užpakaliuko neišpučia ir sugeria pakankamai. Vaikas su jom tikrai ilgiau išmiega.
Ruskovilla kelnytes, tiesą pasakius, beveik visada naudoju kaip normalų drabužėlį, t.y. maunu ant tots bots prilaikančių kelnaičių. Kažkaip gaila man jas sutepti, kaip kad jau buvo vieną kartą
Atrodo viskas, ką norėjau papasakoti

Žodžiu, mes pasirinkimu naudoti daugkartines sauskelnes patenkinti