Įkraunama...
Įkraunama...

Statau namą savo rankomis

nu viskas, niekaip nespeju su jumis blush2.gif doh.gif
kad pripylusios bigsmile.gif
del parketo , grindu kam kas domina parasykit i az, nes nespeju as cia sekti.... blush2.gif

o mums su murijimu va kaip gaunasi....vyras po labai mazai tespejo murit savaitgaliais (dar orai stabde), tai pasamdem muritoja ir jam pagalbini....tai truputi greiciau kilo sienos, bet va vyras dabar subendravo su viena firma, kuri uz ta pacia kvadrato kaina murija, kaip tas musu murininkas unsure.gif tai jei neisdurs ta firmele, tai uz poros savaiciu pazadejo per gera savaite pakelt mums namuko sienas. wub.gif
dabar va kokia padetis:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valpurgija: 03 rugpjūčio 2009 - 17:14
QUOTE(silainiai @ 2009 08 03, 15:49)
Kiek kalbejau su statybininkais, tai cementas ir vanduo i betono kubatura nesiskaicioja. Paprasciausiai vandens-cemento misinys uzpildo tarpelius tarp smelio-zvyro grudeliu.  cool.gif

Tai savo skaiciavime as jo ir nepaskaiciavau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liliux4 @ 2009 08 03, 15:48)

Gal kas galit pasakyt, kokią medieną statybai  geriausiai pirkti. T.y.kokius rąstus. MB turi dėl to savo nuomonę, bet aš noriu pasitikrinti.

Nezinau kokia mediena geriausia statyboms, bet mes tai naudojam egles ir pusies lentas. Ziemos vidury vaziavom pas zmonos senelius i miska ir pjoveme medzius, pavasari issikvietem gateri is susipjovem. Realiai paskaiciavus kazin ar pigiau gaunasi nei nusipirkt supjautas lentas.
Atsakyti
QUOTE(zojux @ 2009 08 04, 07:03)
Tai savo skaiciavime as jo ir nepaskaiciavau  mirksiukas.gif

Nu nzn, man atrodo, kad 1,5 kubo su 0,5 kubo santykis yra 3:1, o ne 2:1 g.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutkai @ 2009 08 04, 13:58)
Nezinau kokia mediena geriausia statyboms, bet mes tai naudojam egles ir pusies lentas. Ziemos vidury vaziavom pas zmonos senelius i miska ir pjoveme medzius, pavasari issikvietem gateri is susipjovem. Realiai paskaiciavus kazin ar pigiau gaunasi nei nusipirkt supjautas lentas.

Bent jau mums tikrai daug pigiau taip gavosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulyte @ 2009 08 04, 18:24)
Bent jau mums tikrai daug pigiau taip gavosi  ax.gif

Prašom detaliau ax.gif Kur? Už kiek? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(liliux4 @ 2009 08 04, 21:54)
Prašom detaliau ax.gif  Kur? Už kiek? blush2.gif

Uošvis netoli turi savo mišką, tai šeimos vyrai patys išpjovė medžius, rąstus parvežė su turima technika, pasamdėm gaterininkus kurie atvažiavę vietoje išpjovė medieną smile.gif
Atsakyti
QUOTE(silainiai @ 2009 08 04, 14:07)
Nu nzn, man atrodo, kad 1,5 kubo su 0,5 kubo santykis yra 3:1, o ne 2:1  g.gif

na kiek as suprantu tai 2 dalys zvyro ir 1 dalis cemento is 3-ju
Atsakyti
QUOTE(valpurgija @ 2009 08 03, 19:10)
nu viskas, niekaip nespeju su jumis  blush2.gif  doh.gif
kad pripylusios  bigsmile.gif
del parketo , grindu kam kas domina parasykit i az, nes nespeju as cia sekti.... blush2.gif

o mums su murijimu va kaip gaunasi....vyras po labai mazai tespejo murit savaitgaliais (dar orai stabde), tai pasamdem muritoja ir jam pagalbini....tai truputi greiciau kilo sienos, bet va vyras dabar subendravo su viena firma, kuri uz ta pacia kvadrato kaina murija, kaip tas musu murininkas  unsure.gif  tai jei neisdurs ta firmele, tai uz poros savaiciu pazadejo per gera savaite pakelt mums namuko sienas. wub.gif
dabar va kokia padetis:

user posted image

Ar ne brangiau gaunasi is plytu? atsizvelgiant i murijimo kaina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liutkai: 10 rugpjūčio 2009 - 10:25
Sveiki visi,

Irenginėjame medinį perdengimą savo namukui, gal kas turite patarimų kokių klaidų nepadaryti?
Atsakyti

Gal kas galit pasakyt, kokią medieną statybai geriausiai pirkti. T.y.kokius rąstus. MB turi dėl to savo nuomonę, bet aš noriu pasitikrinti.

Ir dar, visada būsiu dėkinga (ir manau ne aš viena) už patarimus kaip protingai sutaupyti statybose mirksiukas.gif
[/quote]
Na,siaip sienoms jum reike pusies,o stogui-(gegnems,lentom) smile.gif egles
Atsakyti
QUOTE(specas1 @ 2009 10 13, 14:37)
Gal kas galit pasakyt, kokią medieną statybai  geriausiai pirkti. T.y.kokius rąstus. MB turi dėl to savo nuomonę, bet aš noriu pasitikrinti.

Na,siaip sienoms jum reike pusies,o stogui-(gegnems,lentom)  smile.gif  egles

Nepamirskit kad egles reikia baltos, nes is raudonegles tik slides galima gamint arba ledo ritulio lazdas. Mes jau pastaruju prisipjovem, tai dabar spjaudomes.
Atsakyti