Įkraunama...
Įkraunama...

Sėdi, bet nieko nedaro

oi mums tas pats blush2.gif visai nenori su asarom ir saukimais pasodinam blink.gif o mums jau tuoj 2 metukai ir 3 men doh.gif jau didele panele o daro i pamperi unsure.gif
Atsakyti
Nojukas irgi dar vis daro i pamperi ir didelis berniukas,nezinau kaip ji atpratinti nuo pamperio,nesedi ant puoduko rekia ir bega sleptis kad tik nesodinciau,jei bandau numauti kelnytes ir pamperi labai reikia ir neleidzia man numauti,nezinau ka bedaryti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(neringa_lt @ 2009 02 21, 12:17)
Nojukas irgi dar vis daro i pamperi ir didelis berniukas,nezinau kaip ji atpratinti nuo pamperio,nesedi ant puoduko rekia ir bega sleptis kad tik nesodinciau,jei bandau numauti kelnytes ir pamperi labai reikia ir neleidzia man numauti,nezinau ka bedaryti  verysad.gif

nedekite pamperso nuo ryto. Tikrai pades. smile.gif
Atsakyti
tik kantrybės turėkit, tikrai pavyks pripratinti 4u.gif Būna, mamos pritrūksta jos, tai vaikai iki 5 metų su pampersais vaikšto doh.gif
Atsakyti
Mes ir turim ta pacia beda. atsinesam puoduka, pasedim, bet nieko nepadarom verysad.gif
Atsakyti
mes sedim nuo 9 men. (1m2men).puoduka is karto pirkom grojanti(nes labai patinka muzika ir sokti).tada ipylem vandens,kad grotu,ziurejo laiminga,kas cia daros ir soko. biggrin.gif pasodinom,bet nieko nepadare.tada galima sakyti gaudziau kada darys.kai atigeria po kokiu 20-30 min sodinu ir padaro thumbup.gif .aisku nevisada gaunas,bet gaunas.kai pasakau einam sysia,tai bega prie vonios duru ir sako sysia sysia.tai jau laukiu kada pati pasiprasys.tai tokia musu patirtis. ax.gif
Atsakyti
Mes ir turim tokia problemele doh.gif Visa beda ta, kad mano maziukis gali net tris valandas isvaiksciot su sausom kelnytem, bet kai tik pasodinu ant puoduko ar tuoleto tarsi kas jam susitraukia doh.gif Kazkaip sulaiko sisiuka, kol as kai kur nusisuku ir paslapciom pasisioja kur papuola blink.gif jau nezinau net kaip su tuo kovoti, puodas musu priesas, nors nuo astuoniu menesiuku kuo puikiausiai pasodintas padarydavo sisiuka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurita_22 @ 2009 02 26, 23:30)
Mes ir turim tokia problemele doh.gif Visa beda ta, kad mano maziukis gali net tris valandas isvaiksciot su sausom kelnytem, bet kai tik pasodinu ant puoduko ar tuoleto tarsi kas jam susitraukia doh.gif Kazkaip sulaiko sisiuka, kol as kai kur nusisuku ir paslapciom pasisioja kur papuola blink.gif jau nezinau net kaip su tuo kovoti, puodas musu priesas, nors nuo astuoniu menesiuku kuo puikiausiai pasodintas padarydavo sisiuka ax.gif

gal kazko issigando g.gif ?nes musu mergina tetis pasodino ant toleto,tai ji verkt pradejo ir kelias dienas ant puodo nesisedo.bet paskui pamazu vel pripratinau.gal tegul su teciu pabando vyriskai reikala atlikti,gal patiks blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(mamaa @ 2009 02 27, 11:26)
gal kazko issigando  g.gif ?nes musu mergina tetis pasodino ant toleto,tai ji verkt pradejo ir kelias dienas ant puodo nesisedo.bet paskui pamazu vel pripratinau.gal tegul su teciu pabando vyriskai reikala atlikti,gal patiks blush2.gif ?

Nemanyciau, nes mes niekada jo per prievarta nesam sodine ant puoduko ar wc ax.gif Gal dar neatejo toks metas, kai jis supranta, jog sisiu reikia daryt i puoduka, o ne i kelnes g.gif
Atsakyti
pas mus irgi tokia pati problema sedet sedi bet nieko nedaro unsure.gif ,bet zinokam puodukas reikalingas
Atsakyti
QUOTE(*Voriukas* @ 2009 02 13, 10:46)
Manau kiek vienam dalikuj ateina savas laikas. Anksiau irgi pergivenau kad,pas kitus jau sedi pas mane ne, pas kitus jau vaiksto pas mane ne ir t.t.  Svarbiausia kad sveiki. Ant puoduko viena grazia diena patys pradejo vaiksciot. Tesiog pastaciau ten kad visa laika matytu ir vaiksciojo be pampersu. Leisdavau eiti kartu i WC, kad matydavo jog i teveliai eina ant ''didelio puoduko'' o ne i kelnites. Kai padaro  i puoduka einam kartu viska ispilti i WC. Ir daro jie viska patys, as tik ziuriu kad pokeliuj neispiltu  biggrin.gif

As irgi manau, kad kiekvienam reikalui ateina laikas smile.gif . Mano zuikiui irgi buvo laikas ir nesedejo ant puodo, buvo isterijos, asaros ir t.t... Bet viena diena, kazkas apsiverte ir viskas, niekur kitur nedare, tik ant puodo. tada tas pats su tualetu, dabar puodas yra tik tam, kad daiktus, kurie yra auksciau, pasiektu doh.gif . O dabar jau visa diena ir be pampio apseinam. Nakti dar dedu, bet greit ir sita reikala spresim 4u.gif

Sekmes mamytes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ich: 27 vasario 2009 - 19:06
Maniske irgi nelabai seda ant puodo. atsiseda ir uz keliu sekundziu stojasi ir eina savo reikalais. Stengiuosi dazniau be pamperio laikyti ir vis uztaikyti- ne visada gaunasi, bet dirbam tuo klausimu smile.gif
Atsakyti