QUOTE(rokoko @ 2009 02 17, 11:08)
labai mane sudomino. tikrai pakanka kas metra sodinti?
gali buti, kad keisime savo gudobeliu gyvatvore.
Pilnai pakanka kas metrą, o jei dar paderinus tarpais su raudonlapiu, tada iš vis fantastika. Tik yra savų niuansų, raudonlapis sodinamas tankiau, nes mažiau šakojasi. Įpatingai gražus pūslenis pavasarį, kai pradeda sprogti pirmi lapeliai, jie tokie auksiniai ant rudų šakelių
Papildyta:
QUOTE(Raja28 @ 2009 02 17, 11:15)
sveikutes,
vis skaitau ir skaitau ir dar nedristu i jusu pokalbius jungtis, norisi, netokiai zaliai buti tai jau 7 senas temas perskaiciau
laukia ir manes "juodi" darbai, atsibodo pilkas kiemas, o ir mazo darzelio praeitais metais buvo mazoka, nes esam naujakuriai

tad zadu padirbeti is peties
jau daug visko suzinojau is jusu

, labai graziai puoselejat savo namuciu aplinka
kaip tik apie gyvatvores kalbat, tai turiu klausimuka o puslenis viszalis ar ne?
tikrai ne visžalis.
Papildyta:
QUOTE(vida777 @ 2009 02 17, 11:16)
oo, tu man tiktum i kompanija

...
as daznai noriu nekaltai daug kartu pro ta pacia vieta praeiti, ir kiekviena karta gailiuosi, kad neturiu kokio suniuko pavedziot ar vaiko vezimuke pastumdyt

, o su draugem dar blogiau, visos "sveikos" - nesuprastu mano terapijos

.
man dar ir raudoni (ne tokie ryskus) labai grazu

, as tai irgi uz pusleni, o jei dar ta gyvatvore toliau nuo akiu, tai ir nukrite lapai netrukdys.
beje, pusleniu lapai ilgai (net ziema) laikosi, ar as maisau?
Kaimynystej yra grazi aukstoka siaura gyvatvore - visa ziema rudais lapeliais apkibusi - arba tai puslenis, arba kazkas kitas

.
Sakyc svarbiausia - kurie krumeliai senesni geriau atrodo, nes kol jauni, tai visi grazus.
Ne pūslenis lapus meta gerai, jie ilgai nesilaiko ant krūmo, tu tikriausiai matei buko gyvatvorę, jos atrodo nuostabiai, bet mūsų klimatui nelabai tinka.