QUOTE(vaidosius @ 2009 02 24, 12:52)
mamytes kaip jums atrodo ar nereikia vaiko primaitint jei pirmus du menesius priaugom po 1100 g o si menesi tik 600 g priaugom?

gydytoja sake kad jei si menesi ir maziau priaugo bet aplamai paemus kaip triju menesiu leliukui normalus pas ji svoris...

maitinu tik savo pienu ir is vaiko siaip nepasakytum kad jis alkanas butu... na bet man tai neramu kad tiek tepriaugo, gal mazeja pienuko?

dabar sveriam 6100 g, ugis 64 cm.
Kategoriskai ne!!! Man irgi buvo tas pats, maziukas pirmus du men. augo kaip ant mieliu (maitinu savo pienu), o suejus treciam menesiui pasisverem ir pamatem, kad tepriaugo 400g per menesi!

Buvau gan sunerimus, bet vakar vel nuvaziavom, pasisverem ir pasirodo, kad priaugom jau 350g per pastarasiais 2 sav.. Siaip mes gyvenam Anglijoj ir musu gydytoja pasake, kad toks atvejis yra klasikininis MP maitinamiems kudikeliams, ir tas salyginai nedidelis svorio priaugimas gali testis dar kuri laika, tai visai normalu, ir apie joki primaitinima nei minties nebuvo. Paziurekit, kai maitinami misineliais vaikuciai visada buna stambesni, ir tie pucai didziuliai, as kai palyginu su saviskiu, tai tikrai daug didesni atrodo, bet mano maziukas sveikas, valgo gerai, sveria dabar 6.350g, ugis 65cm tai ir nesirupinu. Pradeti tuos primaitinimus visada spesim.. Sekmes jum!!