QUOTE(FleurDeLis @ 2009 02 19, 15:44)
Man irgi. Nes tuose loveliuose, kuriuos esu mačiusi, jokio grožio neįžiūrėjau. Gal ir gerai gėlėms, bet kadangi aš jas dėl grožio auginu, tai kažkaip norisi, kad jos aplinką puoštų, o ne palanges loviais darkytų.
Aš pirkau tuos drėkinimo lovelius. Tiesa, atrodo ne kažin kaip, bet pas mus namie labai sausa, tai vienas iš variantų yra šis. Tiesa, žydinčios sudėtos į tuos gražiuosius paradinius vazonėlius

O loveliuose stovi nežydinčios ir ten, kur jų niekas nemato.
QUOTE(Tina* @ 2009 02 19, 15:59)
As tai ryt parodysiu ka isigijau

ir jungsiu stabdzius
O šiandien negali parodyti? Taip galima ir numirti iš smalsumo.
O mane ištiko nesėkmė. Nusipirkau forume vieną gražuolį phalaenopsį. Iš išorės šaknys atrodė idealiai. Bet man kėlė įtarimą, nes visas toks kaip girtas nesilaikė vazone. Tai iškračiau iš vazono ir radau, kad visos šaknys nuo augalo nudžiūvę, likęs tik tas siūliukas

Toliau gražios, žalios. Vaizdas panašus kaip pas jukraa. Susinervinau nereraliai, nes sumokėjau kaip už nežydintį, tai žiauriai daug. Nukarpiau visas šaknis ir patupdžiau ant kiminų. Gal reikėjo nekarpyti

Palikti kaip yra? Bet labai jau nekaip atrodė - kokie 3-4 cm siūlo, o paskui šaknys. Ir nė ženklo naujų šaknų. Deja, neturėjau fotiko, negaliu parodyti.
Po dvidešimties metų tu būsi labiau nusivylęs dalykais, kurių nedarei, negu tais, kuriuos darei. Taigi, išplauk iš ramybės uosto. Pagauk pasatą savo burėms. Tyrinėk. Svajok. Atrask. Markas Tvenas
Sveiki atvykę į mano kelionių puslapį