Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų priežiūra

QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 19, 16:13)
O mano tai orchytei, kur nupjoviau neiasku lapa, tai ziuriu kitas lapas gelsta... kazkas ten negerai..  g.gif

jei jis tik gelsta, bet be neaiskiu ryskiu demiu, tada kantriai palauk - tai gali tiesiog naturalus senejimo procesas buti ir tiek, ilgainiui tas lapas nukris ir viskas mirksiukas.gif o jei matysi, kad yra kokios demes, tai gali buti tas virusas g.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 02 19, 16:08)
jei jis tik gelsta, bet be neaiskiu ryskiu demiu, tada kantriai palauk - tai gali tiesiog naturalus senejimo procesas buti ir tiek, ilgainiui tas lapas nukris ir viskas  mirksiukas.gif o jei matysi, kad yra kokios demes, tai gali buti tas virusas  g.gif

Eina, sau, parsinesiau is anytos as ta gele... kad tik kitu neuzkrestu doh.gif blink.gif nu stebesiu as ja...
Atsakyti
Kas per virusas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(FleurDeLis @ 2009 02 19, 15:44)
Man irgi. Nes tuose loveliuose, kuriuos esu mačiusi, jokio grožio neįžiūrėjau. Gal ir gerai gėlėms, bet kadangi aš jas dėl grožio auginu, tai kažkaip norisi, kad jos aplinką puoštų, o ne palanges loviais darkytų.

Aš pirkau tuos drėkinimo lovelius. Tiesa, atrodo ne kažin kaip, bet pas mus namie labai sausa, tai vienas iš variantų yra šis. Tiesa, žydinčios sudėtos į tuos gražiuosius paradinius vazonėlius blush2.gif O loveliuose stovi nežydinčios ir ten, kur jų niekas nemato.

QUOTE(Tina* @ 2009 02 19, 15:59)
As tai ryt parodysiu ka isigijau  ax.gif ir jungsiu stabdzius  smile.gif

O šiandien negali parodyti? Taip galima ir numirti iš smalsumo.

O mane ištiko nesėkmė. Nusipirkau forume vieną gražuolį phalaenopsį. Iš išorės šaknys atrodė idealiai. Bet man kėlė įtarimą, nes visas toks kaip girtas nesilaikė vazone. Tai iškračiau iš vazono ir radau, kad visos šaknys nuo augalo nudžiūvę, likęs tik tas siūliukas doh.gif Toliau gražios, žalios. Vaizdas panašus kaip pas jukraa. Susinervinau nereraliai, nes sumokėjau kaip už nežydintį, tai žiauriai daug. Nukarpiau visas šaknis ir patupdžiau ant kiminų. Gal reikėjo nekarpyti g.gif Palikti kaip yra? Bet labai jau nekaip atrodė - kokie 3-4 cm siūlo, o paskui šaknys. Ir nė ženklo naujų šaknų. Deja, neturėjau fotiko, negaliu parodyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaurė: 19 vasario 2009 - 16:21
QUOTE(Gaurė @ 2009 02 19, 16:20)
O mane ištiko nesėkmė. Nusipirkau forume vieną gražuolį phalaenopsį. Iš išorės šaknys atrodė idealiai. Bet man kėlė įtarimą, nes visas toks kaip girtas nesilaikė vazone. Tai iškračiau iš vazono ir radau, kad visos šaknys nuo augalo nudžiūvę, likęs tik tas siūliukas  doh.gif Toliau gražios, žalios. Vaizdas panašus kaip pas jukraa.  Susinervinau nereraliai, nes sumokėjau kaip už nežydintį, tai žiauriai daug. Nukarpiau visas šaknis ir patupdžiau ant kiminų.  Gal reikėjo nekarpyti  g.gif Palikti kaip yra? Bet labai jau nekaip atrodė - kokie 3-4 cm siūlo, o paskui šaknys. Ir nė ženklo naujų šaknų. Deja, neturėjau fotiko, negaliu parodyti.

o pries kiek laiko pirkai? jei nesenai, nebandei su pardaveju kalbet kad puveka pardave?
Atsakyti
QUOTE(Gaurė @ 2009 02 19, 17:20)
Aš pirkau tuos drėkinimo lovelius. Tiesa, atrodo ne kažin kaip, bet pas mus namie labai sausa, tai vienas iš variantų yra šis. Tiesa, žydinčios sudėtos į tuos gražiuosius paradinius vazonėlius  blush2.gif  O loveliuose stovi nežydinčios ir ten, kur jų niekas nemato.

Čia aišku išeitis. Bet kai mano ir žydinčios, ir nežydinčios turi tik viena palangę, tai tenka apsieiti tik su gražiaisiais loveliais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(misterija @ 2009 02 19, 17:26)
o pries kiek laiko pirkai? jei nesenai, nebandei su pardaveju kalbet kad puveka pardave?

Sakykim, kad mūsų nuomonės šiuo klausimu nesutapo. Ji mano, kad aš nesąmones rašau, kad gėlytė ideali. Nuotraukų neturiu. Bet tai nesvarbu. Manau, kad aš ją atgaivinsiu - ne pirmas kartas blush2.gif Tai nėra visai puvėkas, tiesiog dėl kažkokių priežasčių sudžiūvę šaknys.
Atsakyti
QUOTE(Gaurė @ 2009 02 19, 16:20)
O šiandien negali parodyti? Taip galima ir numirti iš smalsumo.

Teks pakentet iki rytojaus biggrin.gif
Papildyta:
Beje, Gaure, is ko pirkai gelyte?
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 02 19, 18:00)
Teks pakentet iki rytojaus  biggrin.gif
Papildyta:

Tai, Gaure, pasidalink, kad mes pačios nebūtumėm apgautos.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 02 19, 18:00)
Teks pakentet iki rytojaus  biggrin.gif
Papildyta:

Na gal iškentėsim mirksiukas.gif
Iš ko pirkau nenoriu viešinti, nes manau, kad tai nesusipratimas. Iš išorės ji tikrai labai neblogai atrodė.
Atsakyti
QUOTE(Gaurė @ 2009 02 19, 17:07)
Iš ko pirkau nenoriu viešinti, nes manau, kad tai nesusipratimas. Iš išorės ji tikrai labai neblogai atrodė.

Man taip pat nepasisekė su vien pardavėja iš SM, nes kai atsiuntė gėkytę, tai jau po savaitės išmečiau lauk, nes buvo vien tik puvėkai, o ant viršaus dar naujo substrato priberta, gal, kad iš kart nepastebėčiau

Galvojau čia tik man pasitaikė, todėl nuleidau pro akis, bet pasirodo ne aš veina apgauta

Prieš pirkdamos paprašykit, kad parodytų šaknis ( kad ir nufotkinta ir tai jau matytūsi negerumai)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aduka: 19 vasario 2009 - 17:12
QUOTE(Aduka @ 2009 02 19, 19:09)
Man taip pat nepasisekė su vien pardavėja iš SM, nes kai atsiuntė gėkytę, tai jau po savaitės išmečiau lauk, nes buvo vien tik puvėkai, o ant viršaus dar naujo substrato priberta, gal, kad iš kart nepastebėčiau

Galvojau čia tik man pasitaikė, todėl nuleidau pro akis, bet pasirodo ne aš veina apgauta

Prieš pirkdamos paprašykit, kad parodytų šaknis ( kad ir nufotkinta ir tai jau matytūsi negerumai)

Gal todėl ir derėtų paviešinti iš ko pirkote g.gif
Atsakyti