Mano mazgius ir nesivargina aukštinkojom gulet... nors ir dariau pratimus nuo 34 sav. kaip sedi pas mane pively taip sedi... Gal but del to jam sunku apsiversti, kad pas mane mazokai vandenuku
O kad pratimus parodytu ejau ir pas kinezeterapiaute ir ginekologe rode. Sunkoka butu nupasakoti, bet pabandysiu.
Siuos rekomendavo kinezeterapiaute:
1. Atsititupi keliais ant zemes ir rankomis atisremi i zeme t.y. stovi keturiomis. Tada pakeli viena koja aukstyn (sulenkta) ir nuleidinejant ja pakeli priesinga ranka. Esme ta, kad gautusi siubavimas ir taip kokis 8 kartus kelis kart per diena.
2. Atsiguli ant nugaros iskeli kojas aukstyn ir atremi i siena. Tada keli uzpakaliuka itraukta ir keldama ji siubuoji i viena piuse, po to i kita. Tik buk atsargi darydama si pratima, nes kelis kart as netycia timptelejau sona... jausmas tikrai ne koks..
Pratimai kuriuos rekomendavo ginekologe tai ne tokie intensyvus.
1. Gulint lovoj vartytis nuo vieno soniuko ant kito. Sukialant siubavimo efekta. Tiesa sakant as ir taip miegant daug vartaus... tai nelabai suprantu sio pratimo esmes...
2. Pasideti kede ir uzkelti ant jos kojas. Po uzpakaliuku pasikisti pagalve ir guleti kelias minutes.
Siaip man labiau patiko kinezaterapiautes pratimai, jei atrodo tokie intensyvesni ... bet as turiu problemu su raisciais tai pirmojo praktiskai nedariau, nes nuo jo tik labiau raiscius pradedavo skaudeti
Bet tikiuosi, kad jums jie pades