Įkraunama...
Įkraunama...

Rodas

QUOTE(mildosius @ 2011 02 11, 15:11)
Si karta uzsisakeme va sita viesbuti:
http://www.booking.c...5795b3881b32b64
gal truputi ir permokejome, bet atsiliepimai geri, paciame rodo miesto centre...

Gražus viešbutis, patogu bus vaikščioti po įžymias vietas:) Mes tai imsim su all inc., nes su jaunikliais, reikia jiems baseiniuko, sulčių, etc. smile.gif Dar planuojam mašiniuką nuomot, ieškinėju po truputį.
Atsakyti
O gal kas nors iš buvusių Rodo saloje galėtų patarti kokį viešbutuką geriau rinktis su maitinimu ar su virtuvėle? Maždaug kokios ten maisto kainos jei pirkti patiems ir gamintis?
Atsakyti
Sveiki,

planavom kelione i Roma spalio pradzioj, bet pamaciau kad ryanair i Roda skraidina, skaiciau skaiciau JUsu atsiliepimus tiek cia, tiek senoj temoj ir galvoju paklausiu dar patarimo... Mano vyras toks, kad jam reikia ir extreemo kazkokio, tai pvz kiek ten kainuoja nardymas, ar kaitavimo isbandymas, gal dar kokia veikla idomi yra?
ir kaip su orais Spalio pradzioj, nes siaip raso kad spali ten turetu buti 31 lotuliukas.gif

Nes kiek is nuotrauku ziurejau tai mane suzavejo wub.gif

planuojam imti sita viesbutuka, pigiausias variantas ir reitingas geras
http://www.hostelwor...ce/Rhodes/13679

kaip manot? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(varshkyte @ 2011 02 15, 18:09)
Sveiki,

planavom kelione i Roma spalio pradzioj, bet pamaciau kad ryanair i Roda skraidina, skaiciau skaiciau JUsu atsiliepimus tiek cia, tiek senoj temoj ir galvoju paklausiu dar patarimo... Mano vyras toks, kad jam reikia ir extreemo kazkokio, tai pvz kiek ten kainuoja nardymas, ar kaitavimo isbandymas, gal dar kokia veikla idomi yra?
ir kaip su orais Spalio pradzioj, nes siaip raso kad spali ten turetu buti 31  lotuliukas.gif

Nes kiek is nuotrauku ziurejau tai mane suzavejo  wub.gif

kaip manot?   4u.gif

Kokia kaina? Man nerodo... schmoll.gif
Tevams organizuoju kelione i Roda, ieskau tinkamu variantu, jiems butina-pusrysiai ir vakariene. Kol kas turiu kelis variantus

1
2
Dar toks patarimas 4u.gif
Bandykit tiesiogiai susisiekt su viesbuciu el.pastu, yra tikimybe, kad pasiulys mazesne kaina, nes viesbuciai booking.com ir panasioms rezervacinems sistemoms moka komisini mokesti (15-20%). Vienas ju pasiule 5 EUR maziau uz para. O kitas uz land view kambario kaina sea view, irgi kazkur apie 5 EUR maziau 4u.gif
Patirtim pasidalinsiu , kad italaiir ispanai i tokius laiskus nereaguoja biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margout: 16 vasario 2011 - 09:17
Vos tik Ryanair paskelbe skrydzius i Roda, jie kainavo vos po ~200Lt i abu galus, o dabar tokia pat kaina tik i viena puse. Gaila, kad taip pabrango.. verysad.gif

Taip noreciau siais metais aplankyti Roda.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(varshkyte @ 2011 02 15, 20:09)
Sveiki,

ir kaip su orais Spalio pradzioj, nes siaip raso kad spali ten turetu buti 31  lotuliukas.gif

Nes kiek is nuotrauku ziurejau tai mane suzavejo  wub.gif

kaip manot?  4u.gif

mes uzsisakem sita viesbutuka birzelio men..skrendam su maziuke 8 men. tikiuosi nenuvils..bet kokiu atveju planuojame keliauti...o ne jame sedet... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(svetla @ 2011 02 17, 14:49)
mes uzsisakem sita viesbutuka birzelio men..skrendam su maziuke 8 men. tikiuosi nenuvils..bet kokiu atveju planuojame keliauti...o ne jame sedet... mirksiukas.gif

O bilietus lektuvui jau nusipirkot? Ar pirma viesbuti uzsakot? Nes bilietai brangoki, bet ilgai laukiant gali viesbucio negaut kurio nori.Vaziuojat birzelio menesi,gal zinot ar labai jau ten gale birzelio karsta?
Atsakyti
QUOTE(Lady River @ 2011 02 11, 12:44)
Mes irgi tom dienom sunglasses2.gif  Kur planuojat apsistot, mes tai kol kas dairomės, yra čia neblogų deal'ų: http://www.hotels4u....rchResults.aspx

Ar bandėte kasnors užsisakyti viešbutį per šį internet.puslapį? Kainos žymiai mažesnės nei booking.com,bet prirašyta visokių mokesčių rezervuojant ir t.t. Bijau,kad finale brangiau nesigautų unsure.gif Ar patikima iš čia rezervacija?
Atsakyti
QUOTE(Bajoraitė @ 2011 02 17, 15:58)
Ar bandėte kasnors užsisakyti viešbutį per šį internet.puslapį? Kainos žymiai mažesnės nei booking.com,bet prirašyta visokių mokesčių rezervuojant ir t.t. Bijau,kad finale brangiau nesigautų unsure.gif Ar patikima iš čia rezervacija?

Ir mane tas pats domina. Jei esat kas rezervavę viešbutį per šią sistemą, pasidalinkit atsiliepimais. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elfa555 @ 2011 02 17, 18:27)
Ir mane tas pats domina. Jei esat kas rezervavę viešbutį per šią sistemą, pasidalinkit atsiliepimais. Ačiū 4u.gif

Kaip jau anskciau minejau, mes uzsisakeme per www.hotels4u.com. Jokiu papildomu mokesciu (nebet nebepamenu kazkokia kortele moketumete) nera, tik jei norite transferi galite uzsisakyti uz papildoma mokesti. Ir per paypal'a galima atsiskaityti.Ju kaina daug geresne nei per www.bookings.com gavosi. Is karto mokama net ne visa suma, likusia suma reikia sumoketi, berods, 60 dienu pries kelione.
Atsakyti
QUOTE(Maksyte @ 2011 02 17, 19:10)
Kaip jau anskciau minejau, mes uzsisakeme per www.hotels4u.com. Jokiu papildomu mokesciu (nebet nebepamenu kazkokia kortele moketumete) nera, tik jei norite transferi galite uzsisakyti uz papildoma mokesti. Ir per paypal'a galima atsiskaityti.Ju kaina daug geresne nei per www.bookings.com gavosi. Is karto mokama net ne visa suma, likusia suma reikia sumoketi, berods, 60 dienu pries kelione.

Turbūt senokai per ten rezervavote,nes nesutampa tai,ką rašote Jūs su info rezervacijos info jų puslapyje :
Bookings made by Visa Credit Card or MasterCard will incur an additional fee of 2.0% of the total booking value, with a minimum charge of £4.50, whichever is greater. Reiškia yra papildomi mokesčiai, o pinigai manau nurašomi iškart tik rezervavus arba aš ne taip išsiverčiau "If you make a booking more than 56 days before you are due to arrive at your accommodation, you must pay a deposit of £60 per person which will be collected from you at the time of booking. If the value of your booking is lower than the total deposit due, we will collect only the total booking value."
Norėtųsi,kad kas pasidalintų info,kurie nesenai rezervavo,kaip viskas yra iš tikrųjų unsure.gif
Atsakyti
Man dar įdomu kokį valiutų kursą skaičiuoja ir kokia rezultate kaina gaunasi litais , nes ten kaina svarais, o lietuviškos kortos gerų geriausiu atveju eurais...
Atsakyti