Įkraunama...
Įkraunama...

Rodas

QUOTE(indrealex @ 2009 02 22, 20:01)
Labas vakaras.Jei ne paslaptis,kiek kainuoja para tokiame viešbutyje be maitinimo (su savo virtuvėle)?

Deja, nepasakysiu kiek paprastai kainuotų, nes mes pirkom paskutinės minutės pasiūlymą Švedijos kelionių agentūroje, tai mums kelionės bilietai atsiėjo apie 1700 Lt dviems žmonėms 8 paroms 4u.gif
Atsakyti
Gal kas buvote sunchine vacation club viesbutyje?
Atsakyti
QUOTE(heilli @ 2009 03 13, 17:46)
Gal kas buvote sunchine vacation club viesbutyje?

mes rinkomes is sunchine vacation club 4* ir electra palace 5*, vaziavom i electra, bet sunchine irgi labai viliojo, kiek skaiciau atsiliepimu, tai labai labai geri. 4u.gif manau neprasovet ji pasirinke. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ar kam yra tekę skristi savarankiškai ( ne per agentūrą ) , gyventi ne viešbutyje ( pavyzdžiui , nuomuotis iš žmonių apartamentus )?
Atsakyti
Na, mes jau skrendam i Roda birzelio 5-12 dienomis i viesbuti Aldemar Paradise Village (AI) 5*. Kiek domejausi, su vaikais turetu buti patogu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JaunasTetis @ 2009 03 16, 17:34)
Kas jus visus į Rodą traukia? Nuo to laiko kai nebėra Koloso, ten ne itin įdomu.

Juk Kolosas buvo sugriautas žemės drebėjimo dar prieš mūsų erą... g.gif O Jūs gal dar spėjot jį pamatyti? lotuliukas.gif

QUOTE(JaunasTetis @ 2009 03 16, 18:01)
Ne, deja, tai buvo metai iki mano gimimo.
Klausiu kas ten įdomaus?

Tikiuosi, suprantate, kad nelygu, kas kam yra įdomu mirksiukas.gif

Pagrindinės lankomos vietos Rode yra štai čia (anglų kalba):
http://www.fantastic...eeing-guide.asp

Be to kitos graikų salos yra pakankamai arti Rodo, todėl yra lengviau/pigiau pasiekiamos.
Atsakyti
QUOTE(JaunasTetis @ 2009 03 16, 16:34)
Kas jus visus į Rodą traukia? Nuo to laiko kai nebėra Koloso, ten ne itin įdomu.

biggrin.gif
man asmeniškai Rodas patiko labiau nei Kreta, ir ten ir ten buvau po du kartus, o Rodo visas lankomas vietas ir antrą kartą keliaudami su malonumu aplankėm thumbup.gif

Įspūdingas sostinės senamiestis, Lindos miestelis (jis man priminė Santorinį wub.gif ), patiko ir drugelių slėnis, 7 šaltiniai thumbup.gif o kur dar maži miesteliai keliaujant aplink salą, apleistuose namuose ar šalia miegantys katinai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(gėliukas @ 2009 03 17, 08:57)
biggrin.gif
man asmeniškai Rodas patiko labiau nei Kreta, ir ten ir ten buvau po du kartus, o Rodo visas lankomas vietas ir antrą kartą keliaudami su malonumu aplankėm  thumbup.gif

Įspūdingas sostinės senamiestis, Lindos miestelis (jis man priminė Santorinį  wub.gif ), patiko ir drugelių slėnis, 7 šaltiniai  thumbup.gif  o kur dar maži miesteliai keliaujant aplink salą, apleistuose namuose ar šalia miegantys katinai  tongue.gif

Balti namai, mėlyni stogai ir aukštos kainos? Santorini esu buvęs. Buvau ir Kretoj, patiko, o Rode kažin ar likę kas nors antikinio
Atsakyti
QUOTE(JaunasTetis @ 2009 03 17, 09:08)
Balti namai, mėlyni stogai ir aukštos kainos? Santorini esu buvęs. Buvau ir Kretoj, patiko, o Rode kažin ar likę kas nors antikinio

balti namai ir mėlyni stogai thumbup.gif o kainos kaip kainos, nepasakyčiau kad brangiau nei Kretoj, bet pigiau nei Santorini tai tikrai biggrin.gif
o antikinių griuvėsių ir Rode yra, jei tik yra noro žiūrėt ax.gif buvom mes keliose vietose (Kamiros ir dar kažkur, nepamenu, reiktų žemėlapy pažiūrėt biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(JaunasTetis @ 2009 03 17, 10:36)
O gamta? rodė man nuotraukas draugai, kažkokia nykuma blink.gif

Gal jūsų draugai buvo laikotarpyje nuo liepos iki rugsėjo ar spalio? Tuo metu žolė jau išdegus ir visiškas žalumos trūkumas. Juk pietinėse salose saulė šviečia bent 300 dienų per metus mirksiukas.gif
Atsakyti
paieškojau nuotraukų ax.gif
ir pamiršau paminėti itališkas vilas, esančias kalnuose, viena jų restauruota, kitos ne, bet kažkada buvo prabangios Musolinio poilsiavietės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JaunasTetis @ 2009 03 17, 10:51)
Taip, jie buvo rugpjūtį. Viskas ruda

Jei norite žalumos, važiuokite gegužę arba birželio pradžioje mirksiukas.gif ir šilumos pakaks ir žalumos gausit.
Atsakyti