Įkraunama...
Įkraunama...

Rodas

QUOTE(Liljan @ 2011 05 03, 12:59)
Mes jau pabuvojom Rode. Labai graži sala. Esu buvusi ir Kretoj, ir Chalkidėje. Apvažiavom visą salą, yra ir serpantinų, bet visur žalia gražu, žydi citrinos, tai taip kvepia kaip jazminai. Švieži vaisiai, daržovės...ir tas jų graikiškas svetingumas. Atrodo, kad jie tavęs tik ir laukė.

O kaip orai? vanduo? maudytis ne per salta?
4u.gif
Atsakyti
Mes. 2 suaugę + 1 vaikas, skrendam gegužės mėn. už 1290lt (tik rankinis bagažas); viešbutį užsisakėm per Hotels4U.com www.sunshinevacationclubs.com su Al įskaičiuota su vaizdu į jūra už 1250lt; mašina visai savaitei iš www.bookingcar.com ~140eurų su vaikiska kedute
Atsakyti
QUOTE(Liljan @ 2011 05 03, 13:59)
Mes jau pabuvojom Rode. Labai graži sala. Esu buvusi ir Kretoj, ir Chalkidėje. Apvažiavom visą salą, yra ir serpantinų, bet visur žalia gražu, žydi citrinos, tai taip kvepia kaip jazminai. Švieži vaisiai, daržovės...ir tas jų graikiškas svetingumas. Atrodo, kad jie tavęs tik ir laukė.

Gal galima vaizdų kokių parodyti, taip viskas įdomu bigsmile.gif kaip kainos vietinėse maisto parduotuvėlėse, tavernose? kuo keliavote po salą, ar vykote į gretimas salas? žodžiu viskas labai įdomu, laukiam platesnio pasakojimo bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ligitag @ 2011 05 03, 14:16)
Mes. 2 suaugę + 1 vaikas, skrendam gegužės mėn. už 1290lt (tik rankinis bagažas); viešbutį užsisakėm per Hotels4U.com www.sunshinevacationclubs.com su Al įskaičiuota su vaizdu į jūra už 1250lt; mašina visai savaitei iš www.bookingcar.com ~140eurų su vaikiska kedute

O kokį mėnesį viešbutį taip pigiai užsakėt?

P.S. Liljan
žinutė labai romantiškai nuteikia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daluze 2: 03 gegužės 2011 - 15:03
QUOTE(Liljan @ 2011 05 03, 13:59)

gal galetum palyginti kreta ir roda? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diamond'e @ 2011 05 03, 15:54)
gal galetum palyginti kreta ir roda? smile.gif

Aš esu buvusi tiek Kretoje tiek Rode. Kreta man pasirodė šiek tiek žalesnė, bet šiaip abi salos labai patiko. Rode mane sužavėjo senamiestis - toks jausmas, kad į viduramžių laikus nusikeltum wub.gif Šalia esantis jachtų uostas, taip pat nuteikia romantiškai.
Labai patiko jų įlankos ir pležiukai - visi tokie skirtingi ir gražūs. Išsinuomavus mašiniuką labai smagu stabtelėti vis kitame ir išsimaudyti.
Į Lindos miestelį irgi labai norėčiau dar kartą sugrįžti - labai jaukus ir mielas wub.gif

Atsakyti
QUOTE(xjurga @ 2011 05 03, 17:07)
Aš esu buvusi tiek Kretoje tiek Rode.

Labai gera skaityti tokius atsiliepimus wub.gif nes įlindau į Kos temą, o ten pasisakymai, kad sala grynų gryniausias šiukšlynas, tai taip net baisu atostogų Rode laukti, kad ir čia tas pats smile.gif
Atsakyti
Ir mes jau sugrįžom šiandien smile.gif kaip ir žadėjau įspūdžius būtinai papasakosiu, kai tik lagaminus išsipakuosiu. Iš 10 dienų 3 dienos buvo kad arba lyjo, arba apsiniaukę ir didelis vėjas, tad tiek pliaže, tiek prie viešbučio baseino nei vieno žmogaus. Todėl tom dienom stengėmės kažkur pakeliaut, nes viešbutyje nebuvo ką veikt. Na, bet saulėtom dienom tai super, atostogos buvo nerealios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2011 05 03, 16:45)
Labai gera skaityti tokius atsiliepimus wub.gif  nes įlindau į Kos temą, o ten pasisakymai, kad sala grynų gryniausias šiukšlynas, tai taip net baisu atostogų Rode laukti, kad ir čia tas pats smile.gif

Na aš tai tikrai jokių šiukšlynų Rode nepastebėjau. Manau ten viskas tvarkingiau nei Kose, o be to ir pažiūrėti man atrodo tikrai yra daugiau ką. Pati svarsčiau galimybę nuvažiuoti šiais metais į kurią nors iš šių salų, tai nors ir buvus Rode, bet labiau linkčiau vėl ten pat nuvažiuoti nes prisiminimai tikrai vien geri.
Atsakyti
[quote=Daluze 2,2011 05 03, 16:03]
O kokį mėnesį viešbutį taip pigiai užsakėt?

kovo pabaigoje
Atsakyti
Mes esam buve po tris kartus tiek Rode tiek Kretoj bet vieningai nusprendem kad Rodo sala yra pati geriausia wub.gif
Mums Kretoj nelabai patiko patys gyventojai jie tokie atsiauresni uzdaresni ko neteko patirti Rode ten viena karta parduotuvej apsliankius jau jos savininkas is tolo sveikinasi vakare tave kvieica eiti vyno isgerti wub.gif
Aisku salos abi grazios wub.gif
Atsakyti
Viso viešojo transporto Rodo saloj tvarkaraščiai : http://rhodes-transport.gr/ thumbup.gif
Atsakyti