Įkraunama...
Įkraunama...

Rodas

QUOTE(LINRI @ 2011 05 16, 20:13)
Na, grizau is Koso, dar turiu bilietus spaliui i Roda, tai atejau i sita tema.

Kaip įdomu, tais pačiai metais ir Į Kosą, ir Į Rodą... Ar čia taip Graikija (konkrečiai Kosas) jus sužavėjo, ar geras kainos-kokybės santykis?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Planuojam ir mes birzelio 7 skristi i sia sala,tik biski per velai viska planuotis pradejom, todel su viesbuciu labai sunku,nes kuris labai patinka,tai arba kainos jau labai dideles,arba isvis vietu nebera,tokiai datai doh.gif Gal,kuri jau buvusi kazkuriam,gal padesit apsisprest 4u.gif
1. Capsis Hotel
2. Mareblue cosmopolitan hotel
3. Eden Roc Resort Hotel
4. Louis Colossos Beach Hotel
5. Alex Beach hotel & bungalows
5. avra beach hotel
6. Rodos princess beach hotel
Atsakyti
Avra tai nelabai, gyventi galima, tačiau krantas akmenys , negerai jei važiuojate su vaiku...
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2011 05 17, 06:10)
Avra tai nelabai, gyventi galima, tačiau krantas akmenys , negerai jei važiuojate su vaiku...

mareblue irgi panašiai apie save rašo
Atsakyti
QUOTE(Daluze 2 @ 2011 05 16, 22:15)
Kaip įdomu, tais pačiai metais ir Į Kosą, ir Į Rodą... Ar čia taip Graikija (konkrečiai Kosas) jus sužavėjo, ar geras kainos-kokybės santykis?

Mane suzavejo Ryanair nauji tiesioginiai skrydziai smile.gif Nusipirkau bilietus i Roda kai tik prasidejo prekyba, bet pirkau spaliui, veliau pagalvojau, kad ilgai cia laukt tos keliones ir geguzei dar i Kosa nusipirkau. Mane visos keliones zavi smile.gif Na ir kokybes/kainos santykis labai geras gaunas.
Atsakyti
QUOTE(twigi @ 2011 05 16, 22:14)
Sveikos 4u.gif
Planuojam ir mes birzelio 7 skristi i sia sala,tik biski per velai viska planuotis pradejom, todel su viesbuciu labai sunku,nes kuris labai patinka,tai arba kainos jau labai dideles,arba isvis vietu nebera,tokiai datai doh.gif Gal,kuri jau buvusi kazkuriam,gal padesit apsisprest 4u.gif
1. Capsis Hotel
2. Mareblue cosmopolitan hotel
3. Eden Roc Resort Hotel
4. Louis Colossos Beach Hotel
5. Alex Beach hotel & bungalows
5. avra beach hotel
6. Rodos princess beach hotel

Esu buvusi Louis Colossos Beach (prieš 3 metus berods). Viešbutis netoli Rodo (12 km), papludimys rupaus smėlio. Maistas mums patiko. Važiavome su vaiku, tai buvau uždėjusi pliusą viešbučiui nes ten yra valgiaraštis vaikams, bet pasirodė, kad pas juos tai skaitoma bulvytės fri, žuvies piršteliai ir pan. Bet čia matyt Rode visur taip. Bet kokiu atveju su maistu bėdų neturėjom.
Buvome užsakę dvivietį kambarį, bet gavome didžiulį trivietį. Taip pat dar papildomai buvo pastatytas maniežas vaikui.
Šalia jūros yra vaikams supynės, vakarais vyksta vaikų diskoteka.
Šiaip kažkokių blogų atsiminimų kaip ir neišlikę.
Atsakyti
Turbūt kartais geriau ekspromtu kelionę susiorganizuoti, jei nedaug sumoki, tai kažkaip lengviau ant širdies, jei servisas nebus labai geras ar pan.
O aš tai susinervinau šiandien naujausią atsiliepimą apie savo viešbutį paskaičiusi (www.tophotels.ru - beje, daug info galima rasti, nes rusai daug keliauja). Gražus kraštovaizdis labai svarbus, bet jei personalas nedraugiškas, durys kliba, jei turi kovoti dėl vaizdo į jūrą, už kurį esi sumokėjęs, tai nelabai gerai nuteikia.... Juk važiuoju atostogauti, o ne išsimušinėti to, kas man priklauso.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daluze 2: 17 gegužės 2011 - 08:41
QUOTE(Diamond'e @ 2011 05 16, 18:22)
Na, ziuresim kaip bus, pirma karta vaziuoju i Graikija. o tai kaip suprasti, prie juros negalima gerimu nestis?  g.gif

Na aš turėjau omeny gėrimų iš viešbučio. Taurėm neprisinešiosi, toli neštis, viešbučio baro prie jūros tai nebus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(MAMICY @ 2011 05 16, 19:01)
o Jūs suprasit, kai graikas Jums graikiškai atsakys?  Šiaip jau kai sukom galvą kur išsiųsti tėvus su uošviais, tai vienoj agentūroj sakė, kad į rodą galim siųsti drąsiai - rusu k. sueis tikrai. Kos'e va rašė, kad vienam viešbuty net animacija vaikams lietuvių kalba buvo  bigsmile.gif

kiek buvom sutikę graikų (kaime, turguj) tai beveik visi kalba, arba bent kažką supranta angliškai. Rusiškai tikrai toli gražu ne.
Nelabai suprantu, ar taip jau sudėtinga yra išmokti kelias frazes angliškai. Mes, pavyzdžiui, iš principo niekur rusiškai nekalbėjom. Nes mes ne rusės, o tokiom visi laiko. Nes jiem ten dzin daugumai Lietuva ar Rusija. O prisižiūrėjus rusų elgesio tikrai nesinori būt su jais tapatinamai.
Vienas rusas viešbuty pareiškė- o kodėl aš turiu mokėt angliškai? visas pasaulis turi mokėt rusiškai! tragedija doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Udrius @ 2011 05 17, 07:10)

Na man šis viešbutis labai patiko. Maistas labai skanus, aptarnavimas geras (išskyrus vieną surūgusią rusę padavėją), teritorija graži, vaizdas iš visų viešbučio kambarių superinis. Jeigu važiuoti su vaikais - kiek mačiau animatoriai labai su jais užsiiminėja.
Toje pusėje visur krantas akmenuotas, bet jau geriau rinktis Avra, tai bent viešbutis ant jūros kranto, o visi kiti (Capsis ir kt.) per kelią. Tai tikrai jokio smagumo trenktis iki jūros per kelią ir dar su vaikais, ypač kai ten net pėščiųjų perėjų nėra, o gatvė judri.
Aš šį viešbutį drąsiai rekomenduočiau šeimoms ir pagyvenusiems žmonėms (ten pagrindinis poilsiautojų kontingentas toks). Jaunimui ten nelabai yra ką veikt, bet jei ką miestas arti . Mum nebuvo problemos smile.gif
Atsakyti
Klausimas jau grįžusiems - kur RODE suvenyrų kainos mažiausios? Pvz., gal atsimenate, kiek kainuoja alyvuogių muilas?
P.S. Pvz., Kose 2 eurai, o mažesnėje salelėje tik 0,6 euro. Skirtumas didžiulis, sakyčiau...
Atsakyti
Papasakokite daugiau apie kelione po sala...kas kam ypatinga ispudi paliko?
Atsakyti
Aciu uz patarimus,pasiskaitem dar uzsienio forumuose apie visus,tai is 6 pasirinktu liko tik du Avra Beach Resort ir Eden Roc Resort. Iki vakaro reik kazkaip apsisprest. Nes jau ir taip su lektuvo bilietais tempem tempem,kol pabrango 200lt doh.gif bet vistiek pigiau iseina,nei per agenturas smile.gif Ziurejom dar masinyte,kad tik nuvaziavus iskart oro uoste issinuomuot,tai radau kelis puslapius buvot parasiusios, tai,jei ne visai miniatiurine, nes busim keturiese,tik uz 170 euru radom,bet ant keturiu,ne taip ir daug smile.gif
Atsakyti
biggrin.gif
QUOTE(-lince- @ 2011 05 16, 09:04)
Sveiki,
sestadieni grizau is Rodo salos, sala nuostabi, grozis neispasakytas, o jau kalnai, kalnu oziai, atsiveriantys vaizdai nuo klanu, piliu  wub.gif ..Nuostabu, labai patiko, nors taip gavosi, kad teko vaziuoti vienai sad.gif, bet issinuomavau masina 3 dienom ir  aplankiau sala, jau taip patiko pats vazinejimas kalnu keliukais thumbup.gif
Siaip silta, viena diena tik lijo, bet kaip tik ta diena buvau isplaukusi i Symi sala, o joje palijo siek tiek, bet ne taip baisiai..O kaip grizau i savo Pefki miesteli, ziriu balos, sako cia lijo visa diena..tai kita diena buvo vesu, degintis nelabai gavosi del stipraus ir vesoko vejo..
Jei ka kas domina, klauskit, atsakysiu, jei zinosiu. Pabusiu sios temos skaitove dar kelias dienas, tai jei ka, prasom klausti wink.gif

Labai ačiū už įspūdžius. O kaip pats Pefki miestelis, mes irgi ten apsistosim smile.gif ? Ar jis mažas, ar yra ką įdomaus apžiūrėt? Kažkodėl atrodo, kad tai toks kurortinis miestas, kai kokia Palanga biggrin.gif
Atsakyti