--------------------------
1. 5 val. skrydzio. 5!! Turkijoje beje zmones islipo ( o kazkas cia sake kad neatidarys liektuvo duru) . Beje Turkijoje laukem apie 1,5 - 2 val.
2. Novaturo atstoval Rodo saloje - Ruta. Mano megstamiausia gide , beje.
3. Ekskursijas pirkome is Novaturo (nevairuoju as).
3.1. ekskursija po Rodo sala - verta vaziuoti jeigu nera galimybes keliauti masina. bet siaip patarciau geriau patiems, nes autobusai nuo Rodo centro visur vaziuoja ( drugeliai, filerimos, lindos, embona ir t.t. - turiu tvarkarasti jeigu kam reikes galeciau nufotkinti)
O del mano ispudziu, kelione nepatiko, t.y. nesuzavejo nei drugeliu slenis, kur drugeliai buvo tokie kaip is Lietuvoje, ir tuo kad buvo mazai duota laiko . Taipogi nesuzavejo ir Lindos, nezinau kodel, bet nieko tokio "WOW" nepamaciau, gal del to kad daug keliauju ir daug ka maciau, nezinau, bet jura kaip jura, na o Akropolis kaip akropolis.
Suzavejo ir patiko Rodo miestas, ypac senamiestis.
Toliau buvo eskursija i Simi sala, nuostabaus grozio sala. Verta vaziuoti .
Na dar buvo siulomos Chalki, Po Rodo senamiesti ir dar kazkas.

------------------
Gyvenome Sirene Beach. Jeigu kazkam idomu - AZ.
Beje Jura man Patiko Egejo, gal del pasakisko grozio, nzn.
Viesbutyje nustebino tik alhoholiniai gerimai, kurie buvo nemokami, t.y. Bakardi, Metaksa, Campari ir dar daug visko. Maistas irgi Graikiskas. Daug Feta surio, alyvuogiu ir mesos.
Truko tik juros gerybiu.
Na ir ikelsiu nuotraukas.
----------------
Beje jeigu kazkas turi klausimu, arba cia arba AZ. Turiu ir ekskursiju aprasyma ir tvarkarasti galeciau nufotkinti irgi.

Papildyta:

Papildyta:

Papildyta:

Papildyta:

Papildyta:

Papildyta:

Papildyta:

Papildyta:

Papildyta:

Papildyta:

Papildyta:

Papildyta: