QUOTE(Armana @ 2009 02 16, 08:53)
Labas rytas 
sita tema skirta norintiems ismokti fotografuoti dalyvaujant, o ne skaitinejant siaip sau...
norint dalyvaut - reik atlikti ND ir kartu su mumis mokytis... Siuo metu yra balsuojama uz Namu darbu tema - todel aptarimai vyksta ir cia., ir albume, i kuri priejima turi nemazai pazengusiuju, todel mes tikrai nesiskundziam demesio trukumu ir patarimais... kai kazko reikia konkreciai - visada turim pas ka pasiklaust...
toks musu mokymosi procesas - jusu valia ji priimt arba ne.... Pasyviai mokytis - medziagos pilnas internetas, turejot tai pastebet...
O del temu kelimo ir perkelimo - tai savo gretose turim moderatore, kuriai tikrai geriau matyt, kur ta tema turi but ir kokie jos tikslai...
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 02 16, 02:17)
Na, as jau gerokai seniau pradejau mokytis,nei sitos temos uzvestos
Cia tik mano isvada, kad tema labai nukrypsta nuo savo tikslo
beje, jei desite nuotraukas "po raktu", tai nelabai sulauksit teisingu komentaru, nes matysite tik pacios
Tai siaip, pamastymui
Cia tik mano isvada, kad tema labai nukrypsta nuo savo tikslo
beje, jei desite nuotraukas "po raktu", tai nelabai sulauksit teisingu komentaru, nes matysite tik pacios
Tai siaip, pamastymui
sita tema skirta norintiems ismokti fotografuoti dalyvaujant, o ne skaitinejant siaip sau...
norint dalyvaut - reik atlikti ND ir kartu su mumis mokytis... Siuo metu yra balsuojama uz Namu darbu tema - todel aptarimai vyksta ir cia., ir albume, i kuri priejima turi nemazai pazengusiuju, todel mes tikrai nesiskundziam demesio trukumu ir patarimais... kai kazko reikia konkreciai - visada turim pas ka pasiklaust...
toks musu mokymosi procesas - jusu valia ji priimt arba ne.... Pasyviai mokytis - medziagos pilnas internetas, turejot tai pastebet...
O del temu kelimo ir perkelimo - tai savo gretose turim moderatore, kuriai tikrai geriau matyt, kur ta tema turi but ir kokie jos tikslai...
labas rytas. Peperoni, tavo katinelis
alpstu del jo
dabar jau pagalaiu bus galima balsuot pagaliau
Labas rytas,
oi koks sunkus balsavimas buvo si kart
tikrai liko dar visa kruva Ivertinti Vertu foto !!!
Peperoni, tavo katulis,tai superinis
mani jis tooks kaip namu seimininkas atrodo (piktas ir isdidus
), dukrytes foto irgi
oi koks sunkus balsavimas buvo si kart
Peperoni, tavo katulis,tai superinis
sveikutes
nezinau kaip dalinti savo laika kad viskam jo uztektu
taip norejau sudalyvauti laseliuose, nespejau, bent spejau ivertinti
nuotrauku prideta tiek, kad galva sukasi.... o darbai verti tikrai aukstu balu, kaikuriu atlikimas neaiskus,bus idomu suzinoti
darbstuoles bitutes
nezinau kaip dalinti savo laika kad viskam jo uztektu
taip norejau sudalyvauti laseliuose, nespejau, bent spejau ivertinti
darbstuoles bitutes
Sveikos!
Pareiga atlikta, prabalsuota
As vis tik noreciau, kad butu dedama 1 ar 2 nuotraukos i kurybinius ND. mano manymu 3 jau per daug
buvo labai sunku isisrinkt is tokio kiekio
Sapokliaka, esi teisi del per didelio spamo
Sunku buna atrinkti naudinga informacija, jei dienele neprisedai prie kompo. O naujokems skaityt visas temas tiesiog beprasmiska
geriau joms reik duot nuoroda i musu bloga, pradziai pasiskaityt + atlikt ND
As nieko pries esu pries pleputesm, tik prisiminiau pacioj pradzioj buvo siulyta atidaryti tema ir plepalams, tai butu nebloga ideja
Einu skaityt
Pareiga atlikta, prabalsuota
As vis tik noreciau, kad butu dedama 1 ar 2 nuotraukos i kurybinius ND. mano manymu 3 jau per daug
Sapokliaka, esi teisi del per didelio spamo
As nieko pries esu pries pleputesm, tik prisiminiau pacioj pradzioj buvo siulyta atidaryti tema ir plepalams, tai butu nebloga ideja
Einu skaityt
QUOTE(Belly @ 2009 02 16, 12:55)
tada neliktų šitos temos
sutinku, kad nuotraukų į temą aptarimui yra dedama per mažai.
QUOTE(Peledike @ 2009 02 16, 14:12)
1.tada neliktų šitos temos
2.sutinku, kad nuotraukų į temą aptarimui yra dedama per mažai.
2.sutinku, kad nuotraukų į temą aptarimui yra dedama per mažai.
1.
2.
t.p. prisideciau prie mananciu,kad gal reikia mazinti dedamu,nuo vieno asmens, nuotr.skaiciu. bent jau kol yra toks aktyvus dalyvavimas
Klausykit - sitos diskusijos del tvarkos - taipogi spamas
galim diskutuot iki negalejimo cia - kitaip nebus..
Gal kuri bandet pirmasias pazengusiuju temas skaityt?
neisvengiami tie nukrypimai... daug kas lemia - bendra nuotaika, uzvedanti tema, menulis galu gale
siek tiek daugiau nei pries metus - tie patys pazengusieji prirasydavo tema per 2 dienas... taip, kad tas bangavimas buvo ir bus... vienintele iseitis kazkam patapt moderatorium ir praeitas temas pratrint...
prie viso to - tam ir yra blog'as, jame sudedami patys svarbiausi dalykai - jei ten viska paskaitysit - nemanau, kad jausites kaip is dangaus iskrite...
nepatenkintu taip pat buvo ir bus - visi turi teise buti ten, kur jiems patinka, - yra begales pasirinkimo variantu - n forumu internete, n mokamu kursu, n knygu ir t.t ir t.t.
del foto temoje kritikai - gi niekas neuzdraude to daryt - prasom dekit daugiau
O del foto nuo vieno dalyvio - velgi - tai vercia papildomai dirbti - juk padarei viena ideja, o turi dar viena - ir vel darai darai darai... jei butu viena foto butu 2 dalykai: arba padarytumem ir tingetumem likusi laika, arba prasidetu nuolatinis ju kaitaliojimas - nes per ta uzsibrezta termina, ziurek ir atsiras nauja ideja .... tada sena foto lupsim lauk, desim nauja ir taip be galo....
--------------
ir siulau baigt spamint tema, kuria uzvede netgi ne musu skyrelio dalyvis
Gal kuri bandet pirmasias pazengusiuju temas skaityt?
prie viso to - tam ir yra blog'as, jame sudedami patys svarbiausi dalykai - jei ten viska paskaitysit - nemanau, kad jausites kaip is dangaus iskrite...
nepatenkintu taip pat buvo ir bus - visi turi teise buti ten, kur jiems patinka, - yra begales pasirinkimo variantu - n forumu internete, n mokamu kursu, n knygu ir t.t ir t.t.
del foto temoje kritikai - gi niekas neuzdraude to daryt - prasom dekit daugiau
O del foto nuo vieno dalyvio - velgi - tai vercia papildomai dirbti - juk padarei viena ideja, o turi dar viena - ir vel darai darai darai... jei butu viena foto butu 2 dalykai: arba padarytumem ir tingetumem likusi laika, arba prasidetu nuolatinis ju kaitaliojimas - nes per ta uzsibrezta termina, ziurek ir atsiras nauja ideja .... tada sena foto lupsim lauk, desim nauja ir taip be galo....
--------------
ir siulau baigt spamint tema, kuria uzvede netgi ne musu skyrelio dalyvis
kad maziau foto det balsavimui tai nesutinku, bet sutinku, kad galima butu cia maziau spaminti, t.y. sveikint su gimtadieniais, rasyt vien sypseneles arba tokio tipo zinutes kaip "man siandien nesifotkina"
na, maziau pliurpt ne i tema
paburbuliavau, kad mažai nuotraukų temoj ir nulėkiau į savo archyvus
radau tokią neblogą jausmų temai, gaila, kad vasarą fotografuota. neprastumsiu kaip "šviežią" darbą
aš užkaitau... aš irgi...

aš užkaitau... aš irgi...

Peledike, man truksta erdves siek tiek...
o ka reiskia pavadnimas? kazkaip nesugalvoju...