QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 19, 12:06)
RiMami, prasau pasakyk, siam
recepte reikia butent 150
ml cukraus, ir 150
ml miltu? Ne gramu?

ar cia tas pats

Ir kokioj mazdaug formoj man kept biskvita?

na is tu produktu...
Oi rugiagele, gal jau ir pavėlavau - taip ten
VISKĄ MILILITRAIS reikia matuoti, su kokiu matuokliu pasimatuok

(šis receptas ar iš danų k. išverstas, o ten dl matavimai, tai kai paverti tai mililitrais gaunasi). O biskvitas šitas tai liuks

lygus lygus iškepdavo tik mikseriu
kiaušus būtinai ilgai plak apie 8-10 min.
O alkoholio kokio nors būtinai panaudok - laaaabai pagerina skonį. Bananus apsidraudimui visada apšlakstau citrinos sultimis, kad nepatamsėtų. Dar rusų puslapyje skaičiau (bet pati nebandžiau), kad vietoj bananų vyšnias deda irgi labai skanu
Viena panelė adriu manęs per a.ž klausinėjo apie šį tortą - tai ji vyšnias alkoholyje pamirkė, o biskvitą sugalvojo atskirais lakštais kept - ir sakė puikiausiai pavyko ir labai skaniai gavosi.
Aš kaip ten recepte parašyta viršui padengti tai niekad nedariau to padengimo - vis būdavo kokiu šokoladu apliedavau viršų, aną kart masę šokoladinę išbandžiau, tai uždengiau. Na čia jau pati ką nors sugalvok, nes susitaupo truputį ant sūrio
Pati vis 26 cm formoj darydavau - tai reikia 1,5 normos produktų. Jei iš vienos porcijos tai net nežinau gal 22-24 cm formą paimt

Su mascarpone tai skanumėlis

bet aną kart rašiau prie recepto kaip "prišinkavojau" tai irgi skaniai gavosi

Sėkmės. Jei ką tai klausk