Įkraunama...
Įkraunama...

Apklausa- Kelių metų vaiką leisti i mokyklą?

Apklausa: Kiek metukų buvo jūsų vaikui kai išleidote į 1 klasę? (408 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
saviske galvoju, kad leisiu nuo 7 rolleyes.gif
Atsakyti
ir mes nuo 7
Atsakyti
Ir aš leisiu 7,5 metukų (nes gimėm kovo 31 d.) smile.gif
Atsakyti
i mokykla- tik 7 metu. kokie kruviai dabar paziurekit, tegul tas 6 - metis dar vaikyste pasidziaugia.
Atsakyti
maniskis nuo 7m pradejo eiti i mokykla nes gimes sausio menesi o nuo 5m i mokykla nepriima
Atsakyti
Mes siais metais jau i mokyklele iskeliavom ( mums 3 metukai) ,tokia cia tvarka,kad nuo 3 metuku vaikai i mokykla eina,zinoma tai buna grupe infantil,bet vistiek mokykla,kurioje mokosi ir skaicius ir raideles ,bet nepamirsta ir zaidimu ,daineliu,eilerastuku ir i kiema eina thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,na aš saviškę į pirmą klasę leisiu 6,5m 4u.gif Reikia jau prašymus rašyt,nes mokytojos vaikšto ir renkasi vaikus g.gif Ūgiu tikrai nesiskiria nuo vyresnių o ir savo gabumais nėra žiopla blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(slonko @ 2009 10 25, 00:12)
aciu uz nuomone, as jauciu vel nakti nemiegosiu doh.gif greiciau jau tas pirmadienis ateitu, galu gale ten gal paziures kaip seksis vaikui, gal patars ka nors, jei bus blogai pereisim i kita grupe unsure.gif bet "jums" tai ziuriu beveik tiek kiek "mums", vasario vidury gime? smile.gif

ir mano vasario 11 gimes siemet jau pirmokas (7metai bus vasari), labai jam patinka mokykloje..idomiau negu darzely thumbup.gif , tai kad tikrai nesigailiu 4u.gif
o del kruvio, tai tik pirmas 2 savaites sunku buvo (kol pripratome prie namu darbu ir ranka islavinom), o dabar vaikas labai patenkintas ir dar papildomai mokykloje PATS daile pasirinko, ir lanko kiekviena treciadieni po pamoku..
+ lanko atskirai sporta 3kart/sav ir sestadienio vaiku kluba mirksiukas.gif
ir dar svajoja apie karate 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jevgenija: 06 lapkričio 2009 - 22:23
Maniske pradejo lankyti pirma klase likus 2 men iki 7 gimtadienio ir tikrai viskas thumbup.gif. Eina i mokykla su didziausiu ir sekasi kol kas gan neblogai jai.
Atsakyti
QUOTE(dorlana @ 2009 10 21, 09:54)
Zinau,kad ir nuo mokytojos viskas priklauso. O mes pakliuvom,ten,kur mokytojai visi mokyniai yra pilka mase...

Jūsų vietoj - keičiau mokytoją 4u.gif Kam traumuoti save ir vaiką ax.gif

QUOTE(-Rassa- @ 2009 10 22, 08:39)
Gal kas ėjote ankščiau ir žinote kokia procedūra PPT dėl šio kalusimo? Ar užtenka tik prašymo?

Reikia užsiregistruoti, pasako kokiu laiku ir kur vaiką atvesti, su vaiku vyksta pokalbis akis į akį ir po savaitės gaunat išvadas.

Atsakyti
Mano dukrytei sausio gale sueis 6 tai planuoju nuo rugsejo leist i pirma klase smile.gif Nuo 4 metuku moka skaityti ir rasyti,todel galvoju kad nebus per anksti smile.gif
Atsakyti
Mano sūnaus gimtadienis spalį, tad į mokyklą pradėjo eiti šešerių, dėl ko visai nesigailim, nes dėl to vieno mėnesio nebuvo prasmės laukti metus. smile.gif
Atsakyti