Įkraunama...
Įkraunama...

Apklausa- Kelių metų vaiką leisti i mokyklą?

Apklausa: Kiek metukų buvo jūsų vaikui kai išleidote į 1 klasę? (408 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Upokšnis @ 2010 02 20, 16:00)
Nelabai supratau, ką norit šiuo postu pasakyti. Rašot, kad esat nusistačius prieš įstatyme nurodytas ribas, bet vaiką vesit tada, kada pagal įstatymą priklauso (2011 m. rugsėjo 1d. į mokyklą eis vaikai, kurie gimę 20040101 -20041231).

Negi įstatymo netobulumas jus skatina vaiką paversti protiškai atsilikusiu  g.gif

Na gal netaip surašiau bet mes lankysim 2012metais paruošiamukų klasele tad 2011 mokslo metai lieka darželio grupėje, atsiprašau apsiskaičiavau. Nor mergytė mūsų parašo ir savo vardą ir keleta dar nesunkių žodelių skaičiuoja 5riboje na tuos+ir-, bet aš vaikui noriu leist kuo ilgiau džiaugtis vaikyste.
Atsakyti
Aš tik už tai, kad septynerių, nes vienas dalykas vaikas būna jau labiau subrendęs. vienu atveju leisčiau šešerių jei vaiko gimtadienis nuo rugsėjo-gruodžio, arba vaikui labai jau blogai yra darželyje.
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2010 02 19, 17:52)
Nežinau, nuo kada toks įstatymas įsigaliojo, bet šiuo metu taip yra. Pvz, šį rudenį į pirmą klasę privalės eiti vaikai, kurie gimė 2003 m. Nesvarbu, ar vaikas gimė 2003 m. sausio 1 d, ar 2003 m. gruodžio 31 d. Tarp tokių vaikų būtų beveik metų skirtumas.
Kada jūsų vyresnėlis pradėjo eiti į pirmą klasę? 2006 m?

taip,maniskis pradejo eiti 2006m 4u.gif
Atsakyti
As turbut leisiu 6m ir 10 men. Kitu metu spali jai sueis 7. Nors ir dabar (dukrai 5 m. 4 men.) gerai skaito sakinius, skaiciuoja (sudeda atima 20 ribose), gerai piesia,bet jauciu, kad reikia dar manes. O be to ir nesavarankiska- abejoju, ar kuprine panes, kabineta suras, net batu dar neuzsiris. Spes prisimokyti, gyvenimas ilgas pries akis. nors daug kas ir siulo vesti siais metais i pirma klase, bet manu vaiko gebejimas mokytis dar ne viskas- jei nera socialines ir emocines brandos mokyklos, neverta skubet.
Atsakyti
QUOTE(Betty @ 2010 02 21, 12:03)
taip,maniskis pradejo eiti 2006m 4u.gif

Vadinasi jis mokyklą pradėjo lankyti tada kada ir priklauso, o ne metais vėliau, kaip rašėte mirksiukas.gif
Atsakyti
Šitoj temoj galime tik pasamprotauti,kada mes norėtume į mokyklą leisti savo vaikus,jei turėtume tokią teisę.
Atsakyti
QUOTE(coco @ 2010 02 21, 13:08)
As turbut leisiu 6m ir 10 men. Kitu metu spali jai sueis 7.

Jūs leisit tada, kada priklauso mirksiukas.gif

QUOTE(Skiautelė @ 2010 02 21, 15:05)
Šitoj temoj galime tik pasamprotauti,kada mes norėtume į mokyklą leisti savo vaikus,jei turėtume tokią teisę.

Labai teisingas pastebėjimas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(coco @ 2010 02 21, 14:08)
jei nera socialines ir emocines brandos mokyklos, neverta skubet.

Būtent. Tai, kad vaikas skaito ar skaičiuoja dar ne viskas.
Atsakyti
Aš esu už tai, kad vaikus į mokyklą leisti nuo 7 metukų smile.gif nors mano pačios turės eiti 6, kadangi gimęs metų gale doh.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarisa @ 2010 02 26, 10:49)
Aš esu už tai, kad vaikus į mokyklą leisti nuo 7 metukų smile.gif nors mano pačios turės eiti 6, kadangi gimęs metų gale doh.gif

ar nebandei atidėt mokyklą iki kitų metų?
Atsakyti
QUOTE(Skiautelė @ 2010 02 26, 13:03)
ar nebandei atidėt mokyklą iki kitų metų?

kad galimybiu nera verysad.gif kadangi gimes metu gale, ji is darzelio isbrauks kartu su vaikais, kurie kime tu metu pradzioje ir yra metais vyresni uz ji verysad.gif as dar tikiuosi, kad iki to laiko, kada jis tures pradeti i ja eiti, dar istatymai kazkiek keisis, nes 3 metai dar liko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarisa @ 2010 02 26, 11:49)

vat pas mus labai idomiai iseina rugseji reiktu vesti arba 6,5metuku arba 7,5metuku ir net neisivaizduoju kaip butu geriau doh.gif unsure.gif
Atsakyti