Įkraunama...
Įkraunama...

Apklausa- Kelių metų vaiką leisti i mokyklą?

Apklausa: Kiek metukų buvo jūsų vaikui kai išleidote į 1 klasę? (408 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(braskute_v @ 2009 08 07, 16:42)
Čia dabar dar ką sugalvosit  quiet.gif  Mano vaikas iš lopšiuko su visais vaikais perėjo į daržiuką, o dabar jūs siūlot, kad visi jo draugai išeitų į mokyklą, o ji viena liktų darželyje?  doh.gif  Pakramtykit ką čia paistot ir susiraskit ką veikti, nes matau neturit ką veikinėti ir siūlot čia absurdus prašyti, svarstyti, leisti... Tai ir prašykit, kad JŪSŲ VAIKUI ASMENIŠKAI LEISTŲ NELANKYTI, KAD IR IKI 18 METŲ  doh.gif 
Gal atpraskit kalbėti už kitus  doh.gif  Nu kas per absurdas  doh.gif

Oho, kiek agresijos ir pykčio blink.gif Turbūt jums nelengva gyventi, jei į kitokią nuomonę taip neadekvačiai audringai reaguojate.
Atsakyti
Ne 6 reikia,o kada vaikas pasiruoses.Du sesemeciai gali buti visiskai skirtingi.
Atsakyti
pažystama neleido sūnaus 6 nors darželio grupiokai dauguma išėjo i pirmą klase, bet kitą met su naujais grupiokais problemų nebuvo.
šiaip esu , kad nuo 7 metu
Atsakyti
QUOTE(pokatak @ 2009 08 07, 20:38)
Ne 6 reikia,o kada vaikas pasiruoses.Du sesemeciai gali buti visiskai skirtingi.

drinks_cheers.gif
As siaip uz 7 m. Tegu kuo daugiau vaikas speja pasidziaugti vaikyste, nes ji ir taip trumpa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pokatak @ 2009 08 07, 19:03)
Atleiskite brangioji,gal galeciau suzinot koks jusu issilavinimas?Turbut nebaigtas pradinis.Nes paskaicius ka paraset, susidaro toks ispudis.Ir asmeniskai jums mes nieko nesiulom.Net jei visi jo draugai is grupes soktu nuo stogo,tai irgi paragintumet neatsilikti?Nebe tie laikai,kai vaikus augina pagal kazkoki neisprususiu zmoniu sablona.Kiekvienas vaikas yra labai individualus.Kaip mano, taip ir jusu.Tai kad pati pakramtikit nors ir dvyracio padanga, bet savo nuomone neprikisit!

Jeigu jau apie išsilavinimą prakalbot, tai pirmiausia nuo savęs pradėkit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(clonc-astaz @ 2009 06 18, 23:20)
Nesuprantu mergaites jusu,ko jus taip popinate savo vaikelius.Kiek skaitau pasisakymu ,visos pripazystate,kad vaikai protingi,gabus,bet nesubrende mokyklai.Kaip tai suprasti?Ka tie vieni metai sedint namie ar dazelyje sudarys,manote vaikas bus kitoks?Klystate.Mano mazius pats ziopliausias(taip man atrode) is visu mano vaiku.Isleidau i mokykla 5m skaudancia sirdimi,vaikas angliskai nemoka,klaseje maziausias,vaikiskiausias.Pasirodo as labai klydau....Dabar as labai dziaugiuosi,kad jis baige paruosiama pirma klase,ismoko angliskai ir tt.O ko jums mamytes pergyventi,kad vaikuti pamokys arbeceles,skaityti,skaiciuoti.O jei ir prasciau jam seksis,kitais metais pasivys kitus vaikucius.Nepadarysite is ju vunderkindu pratempe vaikystes atostogas vienus metelius:)

na metai po metu, ir tas skirtumas tarp vaiku isryskeja.. Kitais metais dazniausiai tas atsilikimas tik padideja,one pasiveja.. Aisku, yra vienas kitas vaikas, kuris lygiai mokosi su vyresniais, bet rizikuok dabar savo vaiko ateitimi del vienu metu..
Uz jaunus vaikus pedagogai buna tik tada, jei mokinio klaseje labai truksta.. O kitais atvejais, ypac artimiesiems sako -geriau plaukite metus.. Nes visko darbe prisiziurim..
Atsakyti
Europos sajungoje,pvz.Airijoje yra toks istatymas,kad vaikas gimes po geguzes 1d. neleidziamas i pradine klase,jis turi sulaukti kitu metu.Nieko cia baisaus ir stebetina,niekas niekam nesiulo nieko kramtyti ir tt.Tevai del to nesidrasko,koks skirtumas kada vaikas eis i mokykla ir kodel jis turi daryti kaip kiti vaikai daro?Labai nustebau radusi pikta komentara,jis visiskai ne i tema :)Mamytei reketu pabaigti vidurine mokykla,taip kaip kitos mamytes"padare"... g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristtute @ 2009 08 08, 16:50)
Jeigu jau apie išsilavinimą prakalbot, tai pirmiausia nuo savęs pradėkit  biggrin.gif

Turiu 2 aukstuosius :PBet siai esu rusakalbe ir mano issilavinimas su lietuviu rasyba nesusijes.Matau kablelius sudet ismokot,bet deja padoriai bendrauti ne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pokatak: 08 rugpjūčio 2009 - 19:45
O jei vaikas turi logopediniu bedu netaria r kazin ar galetu dar metus neiti i pirma klase g.gif
Atsakyti
QUOTE(pokatak @ 2009 08 08, 17:42)
Turiu 2 aukstuosius :PBet siai esu rusakalbe ir mano issilavinimas su lietuviu rasyba nesusijes.Matau kablelius sudet ismokot,bet deja padoriai bendrauti ne.

O padoriai bendrauti čia irgi mokykloj moko g.gif? Kaži, koks dalykas mastau.gif?
Neturiu nieko prieš tamstą, tiesiog labai linksma pasirodė šita jūsų pastaba ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brooke: 08 rugpjūčio 2009 - 21:44
QUOTE(ausra33 @ 2009 08 08, 20:49)
O jei vaikas turi logopediniu bedu netaria r kazin ar galetu dar metus neiti i pirma klase g.gif
Negalėtų neiti. schmoll.gif
Beje, mokykloj taip pat yra logopedas. mirksiukas.gif O jeigu "taupumo" sumetimais pasirinktoj mokykloj etatas panaikintas, reikia ieškoti, kur logopedas būtų. mirksiukas.gif
Papildyta:
Mūsų švietimo "protų" nuostata tokia, kad vaikas su visais savo specialiaisiais poreikiais eitų su visais savo bendraamžiais.
Atsakyti
QUOTE(Brooke @ 2009 08 08, 22:43)
O padoriai bendrauti čia irgi mokykloj moko g.gif? Kaži, koks dalykas mastau.gif?
Neturiu nieko prieš tamstą, tiesiog labai linksma pasirodė šita jūsų pastaba ax.gif

Padoriai bendrauti moko teveliai.Mokykla mums irgi tokiu zyniu suteikia.Bent jau kai mokiausias, etikos pamokos budavo.Yra man rodos yra ir dabar.
Nu bet jau uzteks.Mane tiesiog labai uzgavo tas pasisakymas.O siaip visoms mamytems linkiu blaiviai vertinti savo vaikucio sugebejimus.Sekmes busimiems pirmokams smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pokatak: 09 rugpjūčio 2009 - 11:11