Įkraunama...
Įkraunama...

Apklausa- Kelių metų vaiką leisti i mokyklą?

Apklausa: Kiek metukų buvo jūsų vaikui kai išleidote į 1 klasę? (408 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(wilike @ 2009 09 03, 14:16)
mano supratimu reikai ziureti i vaika, as leisiu 6 metu, o 5 metu i paruosiamaja. Vaikas imlus, gabus, nematau reikalo kad sedetu bereikalo namie. Pati pradejau 5 metu, nieko blogo nematau, 21 metu buvau baugus univera  ax.gif  Ir siaip kuo mazesnis vaikas tuo jis imlesnis.

"nematau reikalo kad sėdėtų be reikalo namie" ? Veskite į darželį! Juk darželyje taip pat vyksta ugdymas. mirksiukas.gif
Atsakyti
buvom darzelyje ax.gif deje ten nuejus isvis postumio pirmyn jokio nebuvo, net priesingai. todel sedesim namie iki paruosiamosios grupes.
Atsakyti
ir mes sukam g.gif galva kaip cia bus su ta paruosiama,kada eisim.mum daba yra4,7men.ar jau kita rudeni eis i paruosiama,ar dar liks grupej darzely.jei liks grupej darzely dar kita rudeni,tai labai velai i pirma klase iseis.makalyne galvoj tai oi blush2.gif
Atsakyti
O mes nebesukam galvų jau smile.gif , nors ojojoj kaip sukom ax.gif . Mazius gimęs kovo mėn. , tad į mokyklą eis jau 7 metų ir beveik 6 mėn. na kaip pažiūriu į jį dabar nematau jo mokykloj lotuliukas.gif , jam žaist, dūkt, svajoti ir fantazuoti noras. Na nebent mamytės turit galimybes, po mokyklos t.y. nuo 12 val. prižiūrėti savo mažuosius... o man gaila tokį pyplį stumti i gyvenimo verpetus wink.gif
Atsakyti
oi siuo klausimu ir as jau susirupinau, vis suku galva, mum tai dar sudetingiau, mes gyvename dabar ne LT, dabar i darzeli neleidziu, logopedai lietuvos patare neleisti bent sios metus i kitakalbi darzeli doh.gif
Atsakyti
Mes taip pat nusprendem nuo 7 metu leisti vaika i mokykla. Tegul jis dar pasidziaugia darzeliu.
Atsakyti
mes planuoja nuo sesiu,nezinau kaip gausis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(limcez @ 2009 08 21, 13:17)
Aš manau, kad pats tinkamiausias amžius yra 7 m.
vaikystė ir taip trumpa, reikia leisti vaikams ja pasidžiaugti, o į gyvenimo sūkurius dar spės įsilieti...

paraset mano mintis....pilnai sutinku drinks_cheers.gif kam trumpinti vaikui vaikyste, ji ir taip trumpa
Atsakyti
QUOTE(NI-KO @ 2009 10 12, 15:45)
paraset mano mintis....pilnai sutinku  drinks_cheers.gif kam trumpinti vaikui vaikyste, ji ir taip trumpa

As ir pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nuo 7 metuku pats tas 4u.gif
Atsakyti
O mano sunui 4 ir jis jau eina i mokykla smile.gif na tik tiek tai Airijoj ir cia visi vaikai pradeda eiti nuo 4 ir as visai patenkinta, nes vaikui idomu
Atsakyti
QUOTE(rimocik @ 2009 10 14, 21:38)
O mano sunui 4 ir jis jau eina i mokykla smile.gif  na tik tiek tai Airijoj ir cia visi vaikai pradeda eiti nuo 4 ir as visai patenkinta, nes vaikui idomu

bigsmile.gif oho, as net neisivaizduoju saviskio mokykloje ax.gif , jam tik zaidimai galvoje blush2.gif
Atsakyti