Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas ŠIAULIUOSE - 5

Sveikos paneles smile.gif Kaip sekasi? smile.gif Gal galite uzpildyti anketele buciau labai dekinga 4u.gif http://www.e-apklausa.lt/apklausa/984
Atsakyti
QUOTE(Selga007 @ 2009 04 02, 16:12)
Sveikos paneles smile.gif Kaip sekasi? smile.gif Gal galite uzpildyti anketele buciau labai dekinga  4u.gif http://www.e-apklausa.lt/apklausa/984

o tau neatrodo kad čia tema ne ta kad į anketas apie kaimo turizmą atsakinėti reikėtų g.gif doh.gif
Atsakyti
šiandien per Šiaulių televizijos žinias rodė jog Vaiko ir motinos klinikai montuojama nauja elektros pastotė, darbai užtruks apie kelias savaites, o tipo po to jau galima keltis ir ten dirbti biggrin.gif
tai va tongue.gif
Atsakyti
As savo gydytojos kai paklausiau, tai kada gi kraustysis ( ji dirba ŠGN), tai tik ranka numojo verysad.gif , sako, tau tai tikrai nera ko tiketis ten gimdyt, o mano draugei ( jai gimdyt rugpjuti) tai vilties yra, bet irgi nedaug doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kraziete @ 2009 04 03, 19:27)
As savo gydytojos kai paklausiau, tai kada  gi kraustysis ( ji dirba ŠGN), tai tik ranka numojo verysad.gif , sako, tau tai tikrai nera ko tiketis ten gimdyt, o mano draugei ( jai gimdyt rugpjuti) tai vilties yra, bet irgi nedaug  doh.gif

Oi varge varge, kiek zmoniu, tiek nuomoniu doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(simoselis @ 2009 04 03, 21:24)
Oi varge varge, kiek zmoniu, tiek nuomoniu doh.gif  verysad.gif

Na maniske gyd sake kad tik rugseji mazdaug kelsis.
Atsakyti
Sakykit, ar gyd D.Valančiūtė-Ligeikienė savo privatu kabineta dar turi? Ar gimdymo namuose ji priima privaciai? Gal telefoniuka turit? 4u.gif
Atsakyti
Klinikos atidarymas nukeliamas neterminuotai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Levander @ 2009 04 07, 17:08)

doh.gif
Gal darom akcija "Paremkim Siauliu GN"? mirksiukas.gif Su zalgrybiu tai lengvai prasisuko - smsai plaukia. Ir mums taip reiktu lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=Martynuksss,2009 04 01, 13:39]
O man tai jau trecia savaite paruosiamieji kamuoja ir tokie nemenki. O tai tau pagal termina gime sunelis ar ne? viena gimdei be vyro? Tai kos sunelio vardas? smile.gif

Jau trecia savaite???Tai kada tau terminas gimdyt?Itariu,kad greitai...arba jau turi lelyte 4u.gif ,kol as prisiruosiau atsakyt blush2.gif Mums terminas buvo liepos 1,o pagimdziau birzelio 28....tai galim sakyt-gime pagal termina 4u.gif 4u.gif 4u.gif Gimdyme dalyvavo vyras,buciau isprotejus be jo schmoll.gif ,nervino svetimi zmones,net akusere kartais isprasydavau rolleyes.gif ,gerai,kad daktares nebuvo(kur taremes),o tai buciau ir ja isvarius........pinigai kaip i bala butu buve g.gif O koks sunaus vardas,tai nelabai noriu rasyt,nes tokie yra tik du Lt.,tai issyk bus aisku-kas mes tokie ax.gif 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
o kodel gydytojos nebuvo jei taretes? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ija27 @ 2009 04 07, 22:01)
o kodel gydytojos nebuvo jei taretes?  ax.gif

kai paskambinau,kad jau vaziuoju gimdyt,ji man patare gimdyt pas kita balciuniene mirksiukas.gif ,nes ji taip pat gera daktare.sake,kad jei jau labai noresiu,galesiu jai paskambint,tada ateis.........
Atsakyti