QUOTE(DoNeila @ 2009 06 19, 16:04)
Kokia šaunuolė
Ir aš bandysiu kentėti
Dabar GN trūksta pinigų priemonėms, tai
KLAUSIMAS, ką tokio atsinėšti reikėjo tau, vaikui???
Kas pasikeitė? Gal tau ar vaikui rūbų nebeduoda? Nes kai paskaitau, tai Vilniuje VISKĄ pačioms reikia pasirūpinti, net epidūro rinkinį, jei jo nori
Mane pirmiausia pagulde i gimdykla, nes kaklelis buvo 3-4 cm (zinoma pradzioj reikia tureti dokumentus), tai pradzioj prireike chalato, tapkiu, kojiniu, tualetinio popieriaus, plauku gumeles, geriamo vandens ir telefono (pranesiau mamai, kad "mirstu" ir ji suprato kad liko labai nedaug iki gimdymo). marskinukus gimdyvei duada, tokius tarybinius ir placius
Po gimdymo nuveze mane i palata ir ten jau reikejo pradzioj vaikuciui pampersiuku, serveteliu. atejus sesele pasiule nusipirkti vaikui kuno krema ir sau spenialiam krema. kai maziukas uzmigo, atejo eile man, tada jau prireike dideliu paketu, dregnu serveteliu (nes ne visada speji apsiprausti, kai maziukas verkia) (as panaudojau tas kudikiam skirtas), vienkartiniu kelnaiciu ir zinoma sau higienos priemoniu (vaikiska muiliuka rekomenduoju) .. i savo rubus persirengiau tik antra diena. kas cia dar..?

na galima tureti savo irankius, puodeli, bet duoda ir juos.. o del vaiko rubeliu, tai duoda irgi. as tik savo kepuryte ir kojinytes turejau.
O kas pasikeite, negaliu pasakyti, nes cia man pirmas gimdymas buvo, tai nezinau kas pries tai buvo..

del epiduro irgi nezinau, bu neprireike jo.
ai tiesa, siulau isigyti Diclofenac zvakutes, jei gine nesake, labai padeda nuo skausmo, kai gimdute susitraukineja..
Del vaistu, tai mane kai pagulde, buvo vidurnaktis, tai suleido nuo skausmo vaistuku, kad uzmigciau nors valandelei, nes iki gimdymo buvo maziausiai 7 valandos likusios (pagimdziau 9 val ryto), tai nereikejo tu vaistuku atpirkineti..