Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas ŠIAULIUOSE - 5

QUOTE(LAURYTEEE_ @ 2009 03 08, 15:56)
sveikos, gal galit kas atsakyti, nestumo metu noreciau lankytis pas Domarka, kazi ar jis turi privat. kab. ar priima nesciasias GN ? ir kaip uzsiregistruoti pas ji  g.gif

GN priima mirksiukas.gif
aš tai pasiskambinau ir susitariau dėl susitikimo...parašysiu tau tuoj jo numeriuką mirksiukas.gif
QUOTE(rasike141 @ 2009 03 09, 13:29)
jis pats brangiausias

schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
gali ir nemokamai lankytis pas jį ir gimdyti jo darbo laiku rolleyes.gif
Atsakyti
Nelabai pas Domarką išeis nemokamai..net ir darbo metu...
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2009 03 09, 22:24)
Nelabai pas Domarką išeis nemokamai..net ir darbo metu...

drinks_cheers.gif As manau kad nelabai jis priima nemokamai. smile.gif
Kam reikia telefono, parasykit i az. smile.gif
Atsakyti
kaip gali nepriimti? mirksiukas.gif jis gi ne privatas yra smile.gif
o jei ima, tai jau skaitosi kaip kyšis rolleyes.gif už tai ir jūs baudos galit gaut biggrin.gif
Atsakyti
Nepyk, bet tos kalbos apie Domarko brangumą - tikrai ne iš piršto laužtos..O apetitas kaip pati žinai-kyla bevalgant...
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2009 03 10, 22:11)
Nepyk, bet tos kalbos apie Domarko brangumą - tikrai ne iš piršto laužtos..O apetitas kaip pati žinai-kyla bevalgant...

žinoma nepykstu, aš tik kalbu iš savo patirties 4u.gif
Atsakyti
O kokie atsiliepimai apie Anuzi ? g.gif gal kas gimdete pas ji?
Atsakyti
QUOTE(Luna888 @ 2009 03 11, 13:46)

negimdžiau pas jį, bet teko susidurti... labai patiko wub.gif
Atsakyti
Asmeniškai man neteko su juo susidurti, bet atsiliepimus girdėjau tik gerus...Beje, įdomu, o jis priima nėštukes priežiūrai??
Atsakyti
Jis man pagal gyvenama vieta priklauso( Anuzis),tai lankysiuosi pas ji.O nestukes jis priima prieziurai,pasiklausiau seimos gydytojos:)
Dekui 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes. norejau paklaust, kuris ginekologas paliko Jums geriausia ispudi, be to, kiek kartu nestumo metu dare echo, ar atspejo svori ir lyti maziuko. kuris jusu manymu turi gera aki echoskopuojant? ir ar buvo kuriai, ko nepamate echo, apsisukusios virksteles ar dar kazko pan. kazkaip mano gyd kai daro echo, visai nieko nebesako ir neberodo, kazkaip iseinu su daug klaustuku.
Atsakyti
QUOTE(Luna888 @ 2009 03 11, 13:46)

Man jis kartu su V.Balčiūniene darė Cezarį. Linksmas toks, stengėsi visaip išsklaidyti mano baimes 4u.gif Man jis labai patiko 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(krismantas @ 2009 03 12, 15:31)
Sveikos mamytes. norejau paklaust, kuris ginekologas paliko Jums geriausia ispudi, be to, kiek kartu nestumo metu dare echo, ar atspejo svori ir lyti maziuko. kuris jusu manymu turi gera aki echoskopuojant? ir ar buvo kuriai, ko nepamate echo, apsisukusios virksteles ar dar kazko pan. kazkaip mano gyd kai daro echo, visai nieko nebesako ir neberodo, kazkaip iseinu su daug klaustuku.

O tu paklausk gydytojos, kas tau rūpi. Jei atsakys į klausimus, išsisklaidys abejonės. O jei ne - gali echoskopiją pasidaryti pas bet kurį privatų gydytoją. Man V.Balčiūnienė irgi nedaug pasakodavo, na pagrindinius dalykus, o labiausiai patikdavao (ir aš labiausiai jo laukdavau) pasakymas - viskas gerai - šiaip ji man nesuklydo nei lyties, nei svorio, buvau patenkinta priežiūra. O echoskopijas darė kiekvieną savaitę, bet man buvo problemų. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aukse7: 12 kovo 2009 - 15:35