Įkraunama...
Įkraunama...

Apie Amway

QUOTE(lialka @ 2009 09 14, 15:55)
Ir tai vadinama vartojimu SAU???  lotuliukas.gif  Ką šeima per mėnesį už 200 Lt išnaudoja? Pas mus 6 asmenų šeima, bet vat niekaip nesugebam išnaudot už tiek buitinės chemijos, kosmetikos, autoploviklių ir t.t. per mėnesį  smile.gif  Va kur slypi užslėpta tiesa. O licenziją siūlo nutraukt Amway atstovybė Lenkijoje, o ne mano ratas mirksiukas.gif

Labai keista, kad atstovybe siulo nutraukti licenzija, nes jau 3 men beveik nieko neperku (kol kas uztenka to, ka turiu), pries tai 3 men pirkau sau, siek tiek pardavimui, bet irgi ne kazin kokia apyvarta padariau, ir jokiu kalbu apie licenzijos atemima negirdejau g.gif Kaip tik girdejau jau is ne vieno zmogaus, kad net po kelis metus pratesinejo lizenzija pirkdami tik keleta produktu per metus, ir nieko jiems neateme unsure.gif Nebent ne viska pasakoja, kas cia zino... bet manyciau, kad kazka ne taip supratote 4u.gif

Dar noreciau grizti prie indaploves tableciu, apie kurias kazkada nemazai dikutavome. daug kas sake, kad jos prastai plauna, as tada rasiau, kad man isplauna indus visai gerai, tik paskui suzinojau, kad vyras pila i indaplove dar ir loco arba indu ploviklio, nes kitaip neisplaudavo indu. Bet. Musu indaplove sugedo, dabar nusipirkome kita ir vel panaudojau tas pacias nebaigtas naudoti tabletes. Nei druskos, nei skalavimo skyscio nei dar ko nors nepilame, naudojame vien tabletes, ir plauna kuo puikiausiai. Padariau isvada, kad bent jau musu atveju, buvo kalta indaplove, matyt jau blogai veike kuri laika pries sugendant, todel ir neisplaudavo normaliai indu. Ne tabletes kaip suprantu buvo kaltos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linabalt @ 2009 09 14, 22:38)
Dar noreciau grizti prie indaploves tableciu

O aš prisiskaičius apie tabletes, nusipirkau miltelius indaplovei ir esu labai, labai patenkinta. Nėra ko lyginti su PC parduodamais, nuo jų indai išsiplaudavo irgi neblogai, bet reikėdavo 2 kartus daugiau pilti ir "atsiduodavo" chemija g.gif
Atsakyti
QUOTE(musonija @ 2009 09 14, 18:26)
Sveikos  4u.gif  as parduodu amway produkcija uz savikaina, jei ka domina rasykit i az smile.gif

O tai yra tokiu niekingu zmoniu kas pardavineja AMWAY produkcija ne uz savikaina?? (Nebent stumdai pigesne lenku fafloike..)
Atsakyti
O kaip su tom licencijom, papasakokit, prašau. Kuriam laikui ji nusiperkama? nes aš labai nustebau, kai ją turiu kokius tris mėnesiu, o manęs klausia ar pratęsiu? Tai taip ir nesupratau, ji tik 3-4 mėnesiam?
Atsakyti
QUOTE(agurčikas @ 2009 09 15, 08:55)
O kaip su tom licencijom, papasakokit, prašau. Kuriam laikui ji nusiperkama? nes aš labai nustebau, kai ją turiu kokius tris mėnesiu, o manęs klausia ar pratęsiu? Tai taip ir nesupratau, ji tik 3-4 mėnesiam?

Tikriausiai Tavo licenzija yra iki šių metų gruodžio 31 dienos. Dabar nusipirkus licenziją ji galios iki kitų metų 2010 gruodžio 31 dienos. Pratęsus licenziją tarpe tarp rugsėjo 8 ir 18 dienos, gaunate 5 taškus dovanų. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Delusion @ 2009 09 15, 08:28)
Tikriausiai Tavo licenzija yra iki šių metų gruodžio 31 dienos. Dabar nusipirkus licenziją ji galios iki kitų metų 2010 gruodžio 31 dienos. Pratęsus licenziją tarpe tarp rugsėjo 8 ir 18 dienos, gaunate 5 taškus dovanų. wink.gif

Licenciją nusipirkau gegžės mėn. Tai iki kada ji galios? Ir tas pratęsimas kaip vyksta, reikia kažkiek primokėti ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(ee7 @ 2009 09 15, 07:51)
O tai yra tokiu niekingu zmoniu kas pardavineja AMWAY produkcija ne uz savikaina?? (Nebent stumdai pigesne lenku fafloike..)

matyt nezinai sistemos kad taip sneki, is ko tada zmones uzsidirbineja tavo nuomone? gal is savikainos? biggrin.gif man uzdirbt nereikia, todel atiduodu preke uz tokia kaina kokia perku is amway kompanijos jeigu ka
Atsakyti
QUOTE(agurčikas @ 2009 09 15, 09:44)
Licenciją nusipirkau gegžės mėn. Tai iki kada ji galios? Ir tas pratęsimas kaip vyksta, reikia kažkiek primokėti ar kaip?

Ji galioja iki š.m. gruodžio 31 dienos. Jei turi licenziją lenkų atstovybėje, tai jos pratęsimą perki per tą patį puslapį kaip eilinę prekę. Kaina 90 zl, jei nusipirksi iki 18 dienos, gausi 5 taškus dovanų, t.y. licenzija kainuos pigiau. Ir galios ji iki kitų metų pabaigos 2010-12-31. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lialka @ 2009 09 14, 14:55)
Ir tai vadinama vartojimu SAU???  lotuliukas.gif  Ką šeima per mėnesį už 200 Lt išnaudoja? Pas mus 6 asmenų šeima, bet vat niekaip nesugebam išnaudot už tiek buitinės chemijos, kosmetikos, autoploviklių ir t.t. per mėnesį  smile.gif  Va kur slypi užslėpta tiesa. O licenziją siūlo nutraukt Amway atstovybė Lenkijoje, o ne mano ratas mirksiukas.gif

Jūs pamiršot dar vieną prekę Nutrilite vitaminus mirksiukas.gif Kai visa šeima pasidaro Folio tyrimą ir po to užsisako vitaminų, patikėkit išeina ne po 200 Lt per mėnesį smile.gif
Atsakyti
licenzija galioja metams , jokiu nutraukimu nebuna jei nesisakai prekiu
Papildyta:
QUOTE(Mur mur @ 2009 09 14, 17:53)
blink.gif nu, papasakokit, kaip tai imanoma  blink.gif ir norit pasakyt, kad internetu prekes pati, per savo prisijungimo duomenis, perkat???

as irgi perku internetu per lenku linija www.amway.pl savo parduotuveje
sumeti prekes i krepseli sumoki kreditine kortele ir gaminiai atkeliauja , patogu ir paprasta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite9 @ 2009 09 15, 10:44)
licenzija galioja metams , jokiu nutraukimu nebuna jei nesisakai prekiu
Papildyta:
sumeti prekes i krepseli sumoki kreditine kortele ir gaminiai atkeliauja , patogu ir paprasta ax.gif

atsiprasau, bet mazumele mano posta is konteksto istraukete. ejo kalba, kad nepirko licenzijos.
ar Jus irgi be licenzijos visa tai darote?
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite9 @ 2009 09 15, 10:44)

O per kiek laiko atkeliauja? smile.gif
Atsakyti