QUOTE(Delusion @ 2009 09 14, 15:19)
Bandei tik
vieną produktą ir jau gali lyginti?
Aš nebandžiau, lyginti negaliu. Bet mano kolegė bandė ir kažkodėl tai miltelius visgi pirko iš Amway.
Ir kokia 1 taško vertė GNLD? Gal taškų duoda daugiau, nes produktai tiesiog brangesni?
ee7, nusipirk pagal poreikį produktų ir iš ten ir iš čia ir atsirink pats. Kiek žmonių, tiek nuomonių ir kiekvieno poreikiai kitoki.
O kodėl gi negaliu lyginti vieno produkto?

Be to, kelios draugės bandė daugiau produktų iš Amway ir neliko sužavėtos, o GNLD naudoja ir giria. Berods jau minėjau, kad turiu kelias drauges, kurios buvo AMWAY platintojos, o pabandžiusios GNLD produkciją ir susipažinusios su verslo galimybe GNLD kompanijoj, perėjo į pastarąją ir sėkmingai uždirba pastovias pajamas
O apie skalbimo miltelius vienareikšmiškai galiu pasakyt, kad geresni GNLD, nes vieno skalbimo kaina 0.94lt., jie be fosfatų, galima mesti ir spalvotus audinius, jie nenudažo baltų (pati išbandžiau vaiko raudonas kojines įmest, kurios dažė skalbiant paprastais milteliais), skalbiniai minkšti po skalbimo, net minkštiklio nereikia.
GNLD vieno taško vertė svyruoja nuo 3.5 iki 4.1 lito. Gaila, nežinau Amway vertės, nes žinau tik apytikslias kainas ir taškų kiekius, o kad Jūs parašysit tiesą, truputį abejoju

Ar visgi parašysit?

O šiaip pastebėjau, kad labai asmeniškai viską priimat, kolegos. Na juk nėra nei Amway, nei GNLD mūsų nuosavybė, kad jau taip gult už juos kryžium

O dar keisčiau, kad darote Lenkijos ar Vokietijos valstybei uždarbį ir nė kiek dėl to Jums neskauda galvos... Aišku, čia jau pilietiškumą užkabinau, bet ko tada reikalauti iš savo valstybės kažkokių garantijų, jei patys turite tokį požiūrį į valstybės interesus... Jei jau jums taip patinka Amway produkciją, tai prispauskit lenkus ar kažką kitą (Jums geriau žinot, kurias virveles reikia truktelt), kad pagaliau registruotų šią kompaniją Lietuvoje, tada nebekils jokių beprasmių gandų dėl buteliukuose esančio turinio praskiedimo, sudėties ir t.t. Viskas bus aprašyta lietuviškai ir turėsite daugiau klientų

O jei kas galit, įmeskit man į AŽ aprašymą, kiekį ir kainą miltelių indaplovei, galbūt pabūsiu ir aš nelegalių produktų vartotoja

Ačiū.
QUOTE(Boružis:) @ 2009 09 14, 21:03)
Ir pagal verslo planą Amway būtų tarp tobulesnių, jei būtų registruota LT
O ar domėjosi GNLD? Kurioj vietoj ši kompanija pagal verslo planą? Ji juk registruota