Įkraunama...
Įkraunama...

Apie Amway

QUOTE(lietuvaite9 @ 2009 09 16, 09:20)
naudojau pries 10 metu amway is vokieciu linijos, dabar naudoju is lenku linijos, dar keleta gaminiu esu gavus is ceku linijos, galiu ranka prie sirdies pridejus VISKAS TAS PATS ta pati kokybe, nebent skiriasi uzrasai ant ipakavimo ir tiek, ir kai kuriu produktu ner

drinks_cheers.gif aš anksčiau pati buvau vokiečių linijoj ir dar turiu likusio Dish Drops. Specialiai su mama lyginom. Nesiskiria visiškai niekuo 4u.gif
O visas šitas erzelis, manau, gavosi todėl, kad anksčiau būnant vokiečių linijoj, tikrai buvo sakoma, kad vokiški produktai geresni negu lenkiški, norint, kad užsisakytų būtent dėl vokiškos linijos ir menkinant lenkišką. Tačiau, kai dauguma perėjo į lenkišką, pasirodė, kad patys sau padarė meškos paslaugą šitaip sakydami ir dabar turi įrodinėti priešingai. O visa tiesa ta, kad produktai gaminami vienoj vietoj, tik etiketės klijuojamos paskirstymo punktuose 4u.gif
O jeigu koks nesąžiningas pardavėjas užsiima cheminiais bandymais savo namuose ir praskiedžia ar kitais sugadina produktą, tai jo sąžinės reikalas, bet aš dar negirdėjau tokių atvejų ir skundų schmoll.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite9 @ 2009 09 16, 09:20)
naudojau pries 10 metu amway is vokieciu linijos, dabar naudoju is lenku linijos, dar keleta gaminiu esu gavus is ceku linijos, galiu ranka prie sirdies pridejus VISKAS TAS PATS ta pati kokybe, nebent skiriasi uzrasai ant ipakavimo ir tiek, ir kai kuriu produktu ner

Tai dazniausiai tokie nusiskundimai tik del paciu zmoniu nezinojimo kaip naudotis?
O realiai kaip del atstovybes? ji bus pagaliau ar vis metu metus visiems tik pasakoja kad "greitai bus"? ir kas nuo jos paiskeis?
Atsakyti
QUOTE(SuperMeska @ 2009 09 16, 09:25)
O man turi kvepeti, nors tu ka  biggrin.gif

Jei lieka kvapas, reiškia lieka ir chemija.
Ir visada, kai reklamuoja Lenor apgaubtą rankšluosčiu vaiką, net nupurto, į kokią chemiją ten jį vynioja (na, aišku, kad reklamoj ten nieko niekas tuo Lenor išplauta nebūna, nes jis draudžiamas kūdikių drabužiams skalauti, tiesiog vaizduotė veikia, O mūsų mamos pasižiūrėjusios gal taip ir daro bijau.gif , nes trūksta informacijos )
Papildyta:
QUOTE(ee7 @ 2009 09 16, 09:30)
Tai dazniausiai tokie nusiskundimai tik del paciu zmoniu nezinojimo kaip naudotis?
O realiai kaip del atstovybes? ji bus pagaliau ar vis metu metus visiems tik pasakoja kad "greitai bus"? ir kas nuo jos paiskeis?

O jei bus atstovybė LT, tai vokiški produktai vis tiek bus geresni hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Boružis:): 16 rugsėjo 2009 - 08:36
QUOTE(ee7 @ 2009 09 16, 09:03)
Tai mielai ir palyginciau jei tik gauciau lenkiska produkta. Be to as nieko nekaltinu, tik klausiu jusu paciu, kurie naudojates ir patys dirbat kaip yra is tiesu, ka jus patys zinote apie tai. Suprantu kad siuo atveju puolimias jusu geiausias gynimosi budas, bet nereikia, apsieikim be to.
Siuo metu domiuosi GNLD ir AMWAY produktais bei MLM sistema kurioje geriau butu dirbti. Kol kas tenka isbandyti AMWAY elementarius valiklius. Mano tikslas ishsiaiskinti tiesa kaip kas yra, juolab AMWAY veikla lietuvoje sukele labai dauk priestaravimu.

smagu, kad atsiranda tokiu entuziastu ir as visom uz, kad zmones aiskintusi ir garsiai kalbetu. net jei ne visada Amway naudai. na, pabukim besidomintys, o ne aklai pasitkintys, gal tuomet ir mes gausim neabejotinai gera kokybe 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Boružis:) @ 2009 09 16, 07:41)
drinks_cheers.gif aš irgi vakar šito užklausiau. Sakė taip negali būti schmoll.gif Mes visos turim pasirašę tokią licenciją, kuri ir leidžia pirkti tik sau, o tai reiškia, kad per metus gali nusipirkti tik 1 prekę, jei tau daugiau nereikia rolleyes.gif
Yra kitas reikalas. Kadangi mūsų lic. lenkiškos, vadinasi esam prirašyti prie lenkiškų adresų. Kadangi adresų iš lempos paimt negali, reik tartis su žmonėmis, kurie sutiktų savo adresą "paskolinti". Dabar yra net taip, kad prie vieno adreso prirašyta ~50 lic. Amway davė įspėjimą, kad taip būt negali, todėl dabar visi sponsoriai savo tuščioms, mažai užsakančioms lic. siūlo atsisakyti veiklos. Vat štai tokį pasiūlymą ir gavo mano pusbrolis, bet su visu paaiškinimu. Ir lic. nebepratęs. Jei kokios prekės per metus prireiks, žinos, kur kreiptis smile.gif
Taip, kad lialka, eik ir viską aiškinkis su savo sponsorium. Nes kaip supratau, išsiaiškinai ne viską ir dar kitus klaidini 4u.gif

Ir dar labai įdomu, kur tu tą raštą gavai? g.gif Jei į savo e parduotuvę, gal sutiktum parodyt ir mums g.gif (vardą/pavardę juk gali retušuot, jei ten tokie minimi) Nes tik ten visi oficialūs laiškai ateina 4u.gif

Pagal naują tvarką Platina turi teisę nutraukti licenziją, jei žmogus nieko neperka, bet to tikrai nedaro pati Amway atstovybė. Žmogui paaiškinama viskas. O kaipir sakė Boružis, jei parašė Amway, tai laiškas turi būti lenkų kalba, dėl ko stipriai abejoju. Pati Amway kompanija nutraukai licenziją tik tuo atveju, jei jos savininkas pažeidžia taisykles ar įstatymus. Jei turi vartotojo licenziją ir neperki kas mėnesį, tai dar nėra taisyklių pažeidimas.

QUOTE(ee7 @ 2009 09 16, 09:03)
Tai mielai ir palyginciau jei tik gauciau lenkiska produkta. Be to as nieko nekaltinu, tik klausiu jusu paciu, kurie naudojates ir patys dirbat kaip yra is tiesu, ka jus patys zinote apie tai. Suprantu kad siuo atveju puolimias jusu geiausias gynimosi budas, bet nereikia, apsieikim be to.
Siuo metu domiuosi GNLD ir AMWAY produktais bei MLM sistema kurioje geriau butu dirbti. Kol kas tenka isbandyti AMWAY elementarius valiklius. Mano tikslas ishsiaiskinti tiesa kaip kas yra, juolab AMWAY veikla lietuvoje sukele labai dauk priestaravimu.

ee7, o tuos gandus apie uždarytas linijas ir prastą lenkų linijos kokybė gal girdėjai iš GNLD distributorių? Neturiu nieko prieš nei šiai kompanijai nei jos žmonėms, tik mane ne kartą kalbino ten ateiti ir būten tos kompanijos žmonės visą laiką man tvirtino, kaip blogai Amway, kaip ten Lenkijoj viską atskiedžia ir kokia prasta ten kokybė. Bet gal tai tik tų žmonių taktika, kurie mane kalbino. Negirdėjau nei apie vieną uždarytą liniją, tik akivaizdžiai matau, kad mokymo centruose žmonių ateina vis daugiau, o į Austriją važiuoja vis daugiau autobusų. Beje, Lietuvoje yra ne tik Lenkijoj turinčių licenzijas, turi ir kitose Europos šalyse. Gandų visada buvo ir bus, nes visada buvo ir bus nepatenkintų žmonių. Bet kurioj gyvenimo situacijoj, net viską turėdamas žmogus nepatenkintas gyvenimu, vadinasi toks jo būdas. O Tau patarimas toks, rinkis tą kompaniją, kurios produktas Tau labiau patinka, nes tik per asmeninę patirtį vartojant produktus, gali pasiūlyti juos kitiems. 4u.gif

vichy visi Amway produktai neturi stiprių kvapų, nei skalbimo milteliai, nei minkštikliai, nes kaip minėjo kažkuri, žmogus turi kvepėti savo kvapais, t.y. kvepalais, o ne skalbimo priemonėm. Kas bus jei kvepėsim stipriu muilo kvapu, dar stipresniu rankų kremu ar skalavimo priemone.
4u.gif

Boruži, bet kaip namie praskiesti galima, jei valymo priemonių pakuotės būna sandariai užklijuotos? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delusion: 16 rugsėjo 2009 - 08:46
QUOTE(Delusion @ 2009 09 16, 09:43)
Boruži, bet kaip namie praskiesti galima, jei valymo priemonių pakuotės būna sandariai užklijuotos?  g.gif

Tai vat ir sakau, kad tokių dalykų negirdėjau ir vargu ar kas taip daro, jokio motyvo nematau g.gif Tik VBS gandai kaip visada rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Boružis:): 16 rugsėjo 2009 - 09:20
QUOTE(Boružis:) @ 2009 09 16, 09:28)
drinks_cheers.gif aš  anksčiau pati buvau vokiečių linijoj ir dar turiu likusio Dish Drops. Specialiai su mama lyginom. Nesiskiria visiškai niekuo 4u.gif
O visas šitas erzelis, manau, gavosi todėl, kad anksčiau būnant vokiečių linijoj, tikrai buvo sakoma, kad vokiški produktai geresni negu lenkiški, norint, kad užsisakytų būtent dėl vokiškos linijos ir menkinant lenkišką. Tačiau, kai dauguma perėjo į lenkišką, pasirodė, kad patys sau padarė meškos paslaugą šitaip sakydami ir dabar turi įrodinėti priešingai. O visa tiesa ta, kad produktai gaminami vienoj vietoj, tik etiketės klijuojamos paskirstymo punktuose 4u.gif
O jeigu koks nesąžiningas pardavėjas užsiima cheminiais bandymais savo namuose ir praskiedžia ar kitais sugadina produktą, tai jo sąžinės reikalas, bet aš dar negirdėjau tokių atvejų ir skundų schmoll.gif  g.gif

Tai vat as ir girdejau kad is lenkijos gaunami pvz skalbimo milteliai ne gamintojo pakuoteje sufasuoti po 1KG ir pan.
Papildyta:
QUOTE(Boružis:) @ 2009 09 16, 10:18)
Tai vat ir sakau, kad tokių dalykų negirdėjau ir vargu ar kas taip daro, jokio motyvo nematau g.gif Tik VBS gandai kaip visada rolleyes.gif

Tame ir kampas kad ne zmones/vartotojai "Skiedzia" o tarpininkai su gamintoju. Neva lenkijoje perfasuoja kitokiais kiekiais, tik panasius lipdukus uzklijuoja. Gal kasm yra pakliuve nestandartine 1KG skalbimo milteliu pakuote? ar dar kas..
Atsakyti
QUOTE(ee7 @ 2009 09 16, 10:19)
Tai vat as ir girdejau kad is lenkijos gaunami pvz skalbimo milteliai ne gamintojo pakuoteje sufasuoti po 1KG ir pan.

Todėl ir bambu, kad reikia pirkti iš patikimų žmonių, kuriam bet kada paskmabini ir pasitari ar klausi, kodėl priemonė "neveikia" smile.gif O perkant internetu pačiam per atstovybę, tokių nesąmonių niekada nebuvo. Eilinį sykį VBS agentūra wink.gif
Atsakyti
[quote=Delusion,2009 09 16, 09:43]
ee7, o tuos gandus apie uždarytas linijas ir prastą lenkų linijos kokybė gal girdėjai iš GNLD distributorių? Neturiu nieko prieš nei šiai kompanijai nei jos žmonėms, tik mane ne kartą kalbino ten ateiti ir būten tos kompanijos žmonės visą laiką man tvirtino, kaip blogai Amway, kaip ten Lenkijoj viską atskiedžia ir kokia prasta ten kokybė. Bet gal tai tik tų žmonių taktika, kurie mane kalbino. Negirdėjau nei apie vieną uždarytą liniją, tik akivaizdžiai matau, kad mokymo centruose žmonių ateina vis daugiau, o į Austriją važiuoja vis daugiau autobusų. Beje, Lietuvoje yra ne tik Lenkijoj turinčių licenzijas, turi ir kitose Europos šalyse. Gandų visada buvo ir bus, nes visada buvo ir bus nepatenkintų žmonių. Bet kurioj gyvenimo situacijoj, net viską turėdamas žmogus nepatenkintas gyvenimu, vadinasi toks jo būdas. O Tau patarimas toks, rinkis tą kompaniją, kurios produktas Tau labiau patinka, nes tik per asmeninę patirtį vartojant produktus, gali pasiūlyti juos kitiems. 4u.gif
[color=green]
Vis tik tokius gandus skleidzia ne kas kita o savi is AMWAY. Is GNLD zmones labai santuriai ir ramiai reagavo y mano provokuojancius klausimus ir stengesi kuo daugiau suteikti informacijos, iskart ziuri kaip y potencialu vartotoja (priesingai nei sitam AMWAY FRM). O seip tais kol kas vienintele isvada padariau kad daugiausiai cia laimi tik vartotojes turintis keleta draugu/tiekeju tiek is AMWAY, tiek is kitos firmos ir galintis atsirinkti kas geriausia, o ne pirkti ta slamsta MAXIMOJ.
Papildyta:
QUOTE(Delusion @ 2009 09 16, 10:23)
Todėl ir bambu, kad reikia pirkti iš patikimų žmonių, kuriam bet kada paskmabini ir pasitari ar klausi, kodėl priemonė "neveikia" smile.gif O perkant internetu pačiam per atstovybę, tokių nesąmonių niekada nebuvo. Eilinį sykį VBS agentūra wink.gif

O daugiau zmoniu uzsiima MLM ar tik prastuminet aklai prekes?
Atsakyti
QUOTE(vichy @ 2009 09 16, 01:20)
Sveikos  merginos,
norejau pasikonsultuoti del skalbiniu minkstiklio, kelis kartus skalbiau rubus iprastiniu budu , naudodama Alpine minkstikli bet kazkaip nelikau labai suzaveta, kvapo nesijaute, atrode kad rubai lauke isdziovinti, tai taip ir likau nesupratus kaip stipriai turejo kvepeti, (kai pripratus prie Lenor kvapo kai visi kambariai nuo rubu kvepedavo ir patys isdiuve rubai) Pyliau dozatoriaus pilna kamsteli.

Mums mokymuose sakė, kad minkštiklį reikia skiesti šiltu vandeniu, o tada jau pilti į jam skirtą stalčių ar vietą smile.gif Tai vėl gi niuansas, kurio nežinantys žmonės būna nepatenkinti produktu smile.gif Čia matyt panašiai kaip su balikliu, kuris aktyvinamas karštu vandeniu ir tada veikia puikiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Delusion @ 2009 09 14, 15:19)
Bandei tik vieną produktą ir jau gali lyginti?
Aš nebandžiau, lyginti negaliu. Bet mano kolegė bandė ir kažkodėl tai miltelius visgi pirko iš Amway.
Ir kokia 1 taško vertė GNLD? Gal taškų duoda daugiau, nes produktai tiesiog brangesni?

ee7, nusipirk pagal poreikį produktų ir iš ten ir iš čia ir atsirink pats. Kiek žmonių, tiek nuomonių ir kiekvieno poreikiai kitoki.

O kodėl gi negaliu lyginti vieno produkto? blink.gif Be to, kelios draugės bandė daugiau produktų iš Amway ir neliko sužavėtos, o GNLD naudoja ir giria. Berods jau minėjau, kad turiu kelias drauges, kurios buvo AMWAY platintojos, o pabandžiusios GNLD produkciją ir susipažinusios su verslo galimybe GNLD kompanijoj, perėjo į pastarąją ir sėkmingai uždirba pastovias pajamas thumbup.gif
O apie skalbimo miltelius vienareikšmiškai galiu pasakyt, kad geresni GNLD, nes vieno skalbimo kaina 0.94lt., jie be fosfatų, galima mesti ir spalvotus audinius, jie nenudažo baltų (pati išbandžiau vaiko raudonas kojines įmest, kurios dažė skalbiant paprastais milteliais), skalbiniai minkšti po skalbimo, net minkštiklio nereikia. thumbup.gif
GNLD vieno taško vertė svyruoja nuo 3.5 iki 4.1 lito. Gaila, nežinau Amway vertės, nes žinau tik apytikslias kainas ir taškų kiekius, o kad Jūs parašysit tiesą, truputį abejoju smile.gif Ar visgi parašysit? 4u.gif O šiaip pastebėjau, kad labai asmeniškai viską priimat, kolegos. Na juk nėra nei Amway, nei GNLD mūsų nuosavybė, kad jau taip gult už juos kryžium smile.gif O dar keisčiau, kad darote Lenkijos ar Vokietijos valstybei uždarbį ir nė kiek dėl to Jums neskauda galvos... Aišku, čia jau pilietiškumą užkabinau, bet ko tada reikalauti iš savo valstybės kažkokių garantijų, jei patys turite tokį požiūrį į valstybės interesus... Jei jau jums taip patinka Amway produkciją, tai prispauskit lenkus ar kažką kitą (Jums geriau žinot, kurias virveles reikia truktelt), kad pagaliau registruotų šią kompaniją Lietuvoje, tada nebekils jokių beprasmių gandų dėl buteliukuose esančio turinio praskiedimo, sudėties ir t.t. Viskas bus aprašyta lietuviškai ir turėsite daugiau klientų wink.gif O jei kas galit, įmeskit man į AŽ aprašymą, kiekį ir kainą miltelių indaplovei, galbūt pabūsiu ir aš nelegalių produktų vartotoja tongue.gif Ačiū.

QUOTE(Boružis:) @ 2009 09 14, 21:03)
Ir pagal verslo planą Amway būtų tarp tobulesnių, jei būtų registruota LT rolleyes.gif 

O ar domėjosi GNLD? Kurioj vietoj ši kompanija pagal verslo planą? Ji juk registruota 4u.gif
Atsakyti
Tam ir organizuojami mokymai, kad žmogus savo ausimis išgirstų informaciją apie produktus, o jei kilo klausimų tai ir išsiaiškinti juos smile.gif Jie kainuoja 5 litus, bet patikėkit verta bent po vieną kartą išklausyti apie kiekvieną produktų liniją. Mokymus veda žmonės, kurie Amway ne pirmi metai ir atsako už tai, kokią informaciją suteikia klausytojams. Daug kam nepatinka, kad dėstomas marketingas. Nenorit - neklausykit, bet užtai apie produktą gausit patikrintą ir patikimą informaciją mirksiukas.gif P.s. rugsėjo 21 d. bus pristatomos skalbimo priemonės, rugsėjo 28 d. - puodai. Mūsų linijos mokymai vyksta "Centrum" viešbutyje Vytenio gatvėje. Jei nedrąsu , nesmagu nežinomoj aplinkoj tarp svetimų, parašykit man į až, susitarsim, pasitiksiu ir palydėsiu į salę.
Atsakyti