QUOTE(Elzė @ 2009 10 13, 12:11)
suvedžiau duomenis į tą psl kur jūs rodėt, kur lietuviškas apie amway. ir ten neva galima parašyti, kad jei nori platinti ar pati pirkti tiesiogiai pigiau.
tai va aš parašiau, kad norėčiau savo reikmėm pirkti, man atskambino, atsiuntė tokį failą, bet aš kažkaip nelabai suprantu

ten kainos zlotais ir svarais

tai vat man idomu gal kuri irgi taip daret? o tai kokie uzsakymo mokesciai dar yra?

o su mumis prasidėt ne fasonas ane?

juokauju, Tavo teisė rinktis su kuo nori dirbti.
Jie labai ten visiems siūlo pirkti prekes iš Anglijos. Susirado ir mane per mano skelbimą ir man siūlė. Jie tuo xls failiuku Tau duoda palyginimą, kaip Tu "išloši", jei perki prekes iš Anglijos, o ne iš Lenkijos.
Aš asmeniškai užsakinėju iš Lenkijos, nes noriu daugiau nei "stumdyti" produktus. Žinau su kuo dirbu, daug bendrauju su savo kolegom, dalyvauju savo šventėse, matai žmones su kuriais darbas vyksta ir pan. Čia ugdomi lyderiai, motyvuojami žmonės ir pan. Ten ką man bandė siūlyti, tai tik grynas produktų pardavinėjimas. Bet pati pagalvok. Prekių turėsi užsakyti mažiausiai už 700 lt, nes kitaip mokėsi už siuntą UK ribose, ir dar (bent jau man taip sakė) už produktų atsiuntimą į LT 100 lt.O su kuo tu dirbsi? Kas Tave mokys apie produktus? Apie Amway naujoves? Galimybes ir pan? Žinoma Tavo teisė rinktis, ar būti tik šių produktų pardavinėtoja ar žiūrėti į šį reikalą su perspektyva.

Tau bent verslo planą paaiškino susitikus?