Įkraunama...
Įkraunama...

Apie Amway

QUOTE(joleee @ 2009 10 12, 20:21)
smile.gif sveiki.Kas galetų pasakyti kokiu santykiu reiktu skiesti automobilio langu valikli, kad tiktų žiemai? 4u.gif

vasarą 1:20; iki -4 C - 1:10; iki -20 C -1:6 ; iki - 33 C -1:3.
Atsakyti
QUOTE(Delusion @ 2009 10 12, 20:35)
vasarą 1:20; iki -4 C - 1:10; iki -20 C -1:6 ; iki - 33 C -1:3.

drinks_cheers.gif aciu
Atsakyti
Bet automobilių langų skystis tai superinis dalykas. Žiemą dar nebandžiau, bet vasarą ir rudens sezonu tai super thumbup.gif
Atsakyti
suvedžiau duomenis į tą psl kur jūs rodėt, kur lietuviškas apie amway. ir ten neva galima parašyti, kad jei nori platinti ar pati pirkti tiesiogiai pigiau.

tai va aš parašiau, kad norėčiau savo reikmėm pirkti, man atskambino, atsiuntė tokį failą, bet aš kažkaip nelabai suprantu ax.gif ten kainos zlotais ir svarais g.gif tai vat man idomu gal kuri irgi taip daret? o tai kokie uzsakymo mokesciai dar yra?
Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2009 10 13, 12:11)
suvedžiau duomenis į tą psl kur jūs rodėt, kur lietuviškas apie amway. ir ten neva galima parašyti, kad jei nori platinti ar pati pirkti tiesiogiai pigiau.

tai va aš parašiau, kad norėčiau savo reikmėm pirkti, man atskambino, atsiuntė tokį failą, bet aš kažkaip nelabai suprantu  ax.gif ten kainos zlotais ir svarais  g.gif  tai vat man idomu gal kuri irgi taip daret? o tai kokie uzsakymo mokesciai dar yra?

biggrin.gif o su mumis prasidėt ne fasonas ane? biggrin.gif
juokauju, Tavo teisė rinktis su kuo nori dirbti.

Jie labai ten visiems siūlo pirkti prekes iš Anglijos. Susirado ir mane per mano skelbimą ir man siūlė. Jie tuo xls failiuku Tau duoda palyginimą, kaip Tu "išloši", jei perki prekes iš Anglijos, o ne iš Lenkijos.
Aš asmeniškai užsakinėju iš Lenkijos, nes noriu daugiau nei "stumdyti" produktus. Žinau su kuo dirbu, daug bendrauju su savo kolegom, dalyvauju savo šventėse, matai žmones su kuriais darbas vyksta ir pan. Čia ugdomi lyderiai, motyvuojami žmonės ir pan. Ten ką man bandė siūlyti, tai tik grynas produktų pardavinėjimas. Bet pati pagalvok. Prekių turėsi užsakyti mažiausiai už 700 lt, nes kitaip mokėsi už siuntą UK ribose, ir dar (bent jau man taip sakė) už produktų atsiuntimą į LT 100 lt.O su kuo tu dirbsi? Kas Tave mokys apie produktus? Apie Amway naujoves? Galimybes ir pan? Žinoma Tavo teisė rinktis, ar būti tik šių produktų pardavinėtoja ar žiūrėti į šį reikalą su perspektyva. wink.gif Tau bent verslo planą paaiškino susitikus?
Atsakyti
tai aš kažkaip naiviai pagalvojau, kad pvz jei pirkčiau tiesiai (be tarpininkų), tai gal būtų pigiau. Aš nenoriu nei platinti, nei už 700 pirkti biggrin.gif Man kelių dalykų šiuo metu reikia. Ir ten jokių mokymų, ar pristatymų nenoriu, nes aš jau žinau kokių man reikia produktų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agurčikas @ 2009 10 13, 11:53)
Bet automobilių langų skystis tai superinis dalykas. Žiemą dar nebandžiau, bet vasarą ir rudens sezonu tai super  thumbup.gif

As tai, kol nesalta naudoju LOC (vienas paspaudimas i bakeli), o jau kai prasideda salciai, tada sita langu valikli. Man patinka, kad jis nesmirda thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2009 10 13, 12:22)
tai aš kažkaip naiviai pagalvojau, kad pvz jei pirkčiau tiesiai (be tarpininkų), tai gal būtų pigiau. Aš nenoriu nei platinti, nei už 700 pirkti  biggrin.gif  Man kelių dalykų šiuo metu reikia. Ir ten jokių mokymų, ar pristatymų nenoriu, nes aš jau žinau kokių man reikia produktų  ax.gif

Jei Tau reikia vos keleto produktų, imti licenziją Tau tikrai neapsimoka. Nes perkant už nedidelę sumą vistiek kainuos atvežimas ir pati licenzija neatsipirks imant vos kelis produktus. Geriau tada pirk iš kažkokio kito žmogaus arba rask sau draugę su kuria pasiimtumėt licenziją ir pirktumėt kartu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delusion: 13 spalio 2009 - 11:58
QUOTE(Elzė @ 2009 10 13, 12:22)
tai aš kažkaip naiviai pagalvojau, kad pvz jei pirkčiau tiesiai (be tarpininkų), tai gal būtų pigiau. Aš nenoriu nei platinti, nei už 700 pirkti  biggrin.gif  Man kelių dalykų šiuo metu reikia. Ir ten jokių mokymų, ar pristatymų nenoriu, nes aš jau žinau kokių man reikia produktų  ax.gif

As galeciau tau paimti tas kelias prekes uz normalia kaina, jeigu tu pati nenori dirbti su Amway. Parasyk, ko tau reikia i a.z.

Beje tavo pasto dezute perpildyta, neina nieko atsiusti.

Atsakyti
QUOTE(Delusion @ 2009 10 13, 12:56)
Jei Tau reikia vos keleto produktų, imti licenziją Tau tikrai neapsimoka. Nes perkant už nedidelę sumą vistiek kainuos atvežimas ir pati licenzija neatsipirks imant vos kelis produktus. Geriau tada pirk iš kažkokio kito žmogaus arba rask sau draugę su kuria pasiimtumėt licenziją ir pirktumėt kartu.

supratau. vat as ir klausiau, kad jei perki tik sau tai kokios salygos. bet kaip suprantu cia su visokios licenzijom ir pan, tai neprasidesiu.
Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2009 10 13, 15:21)
supratau. vat as ir klausiau, kad jei perki tik sau tai kokios salygos. bet kaip suprantu cia su visokios licenzijom ir pan, tai neprasidesiu.

Tu gali į bet kurią pagal simpatijas kreiptis ir parduos Tau distributoriaus kaina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Forz @ 2009 09 07, 14:05)
Na, dėl atstovybės Lietuvoje, tai mano sponsorė ir kiti jau prieš kokius 4 metus kalbėjo, kad jau tuoj atsidarys. Bet kažkaip tąkart neatsidarė. Įdomu kaip šįkart bus. Gal ir makaronus kabina.

Platinau pries 14 metu, kalbejo ta pati rolleyes.gif Idomu butu suzinoti ar skiriasi produktu kokybe is Lenkijos, o gal dar yra kas uzsakineja is Vokietijos g.gif
Atsakyti