Įkraunama...
Įkraunama...

Apie Amway

Labukas, 4u.gif
neseniai radau ista diskusiju temuke apie amway.Pati pradejau dirbti su amway tik liepa,bet dziaugiuosi.Negaliu girti visu produktu,bet negaliu ir peikti.Esu perejusi nemazai MLM kompaniju,taciau su Amway lengviausia dirbti mirksiukas.gif
Zinoma as dirbu ne LT,as dirbu UK.Cia ir kainos kitokios,bet klientus Lietuvoje mes aptarnaujame produktais is uk,zinoma ir kaina gaunasi tikrai zymiai mazesne nei perkant Lietuvoje.Zemiau savikainos niekas neparduoda,nes mano nuomone taip yra gadinama rinka ir pasitikejimas,kai vienas parduoda pigiau, o kitas toje pacioje rinkoje brangiau,nors parduoda teisetai nustatyta kaina klientui,bet jau jis gaunasi apgavikas kainu atzvilgiu,del to tikrai yra sunku dirbti LT.Jei pati joje gyvenciau,nemanau ar buciau pasirinkus imone,kuri neturi atstovybe LT.
O UK viskas kitaip ir paprasciau.
Del produktu,nei vienas jis nera prastas,reikia moketi teisingai paruosti ir naudoti.
Atsakyti
Atsiras greitai du patobulinti nauji kvapai vyram ir moterim, smalsu kokie kvapai bus ar tik aptobulinti oportunite ir wistful ar visai nauji bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite9 @ 2009 10 21, 08:33)
Atsiras greitai du patobulinti nauji kvapai vyram ir moterim, smalsu kokie kvapai bus ar tik aptobulinti oportunite ir wistful ar visai nauji bigsmile.gif

na , bent jau isvaizda tai tikrai viliojanti wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(*mamyte* @ 2009 10 21, 09:45)
na , bent jau isvaizda tai tikrai viliojanti  wub.gif .

aha,
bet jei nauji kvapai kodel prie senu apvadinimu pridejo tik WISTFUL 1, kazin ar nepakeis senuju , o poto senas pakuotes isparduos:))))))
na mum nuo to tik geriau nuolaidos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Delusion @ 2009 10 15, 12:44)
Tai  jeigu nežinai ko iš baliklio tikiesi, tai kaip žinosi padaro jis savo darbą ar ne.
Paimk nosinę, ištepk "zelionka" ir baliklio milteliais su šiltu vandeniu išplausi. Tiesiog visada taip rodau per prezentaciją. Ir čia pat baliklis išvalo dėmes ir nuo audinio ir nuo pirštų.

Zelionke su pačiais paprasčiausiais milteliais išsiplauna. Vaikui sergant vėjaraupiais visi drabuželiai buvo išteplioti, tai tik vienintelė maikutė neišsiplovė, o daugiau skalbiau viską įprastai 30 laipsnių temperatūroje be jokiu spec. priemonių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tilė: 21 spalio 2009 - 12:45
QUOTE(lietuvaite9 @ 2009 10 21, 10:33)

pirma kvapa zinau,o sakykit koks kitas g.gif
Atsakyti
QUOTE(D.JURGITA @ 2009 10 21, 13:48)
pirma kvapa zinau,o sakykit koks kitas g.gif

keik esu turejus kvepalu o is 7kvapu man patiko 4:
ancestry toks stiprokas, sakycaiu vakarui
sun daples vasariskas gelem,
oportunite tai man toks kasdienis biski i muila nesa:)
anticipate tai ir kasdienai ir vakarui tinkantis
o wistful man tai kazkaip greit isgaruojantis lengvokas toks kvapas jo nesisakiau

Atsakyti
QUOTE(lietuvaite9 @ 2009 10 21, 16:06)
o wistful man tai kazkaip greit isgaruojantis lengvokas toks kvapas jo nesisakiau

Turejau tik wistful, tikrai svelnus, bet labai jau greitai isgaruoja...
Atsakyti
QUOTE(Giedrime71 @ 2009 10 21, 17:05)
Turejau tik wistful,  tikrai  svelnus, bet labai jau greitai isgaruoja...

geriausia laiko ancestry ir sun daples
Atsakyti
Vyras turi Ancestry, tai tikrai ilgai kvapas issilaiko.
O kvepalu megineliai tik pakuotemis (12 x 2 ml) buna?
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite9 @ 2009 10 21, 17:06)

dekui uz issamu atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(D.JURGITA @ 2009 10 22, 10:37)
dekui uz issamu atsakyma 4u.gif

Visada prasom:)) klauskit , daugka naudoju jau 2metai galiu pasidalinti info smile.gif
Atsakyti