Įkraunama...
Įkraunama...

Apie Amway

QUOTE(miskouoga @ 2009 10 26, 00:07)
Sveikos, reika indu ploviklio Vilniuj, Seskinej. Lauksiu i a.z.
Aciu.

Aciu, jau turiu.

Ar Amway turiu kokiu vitaminu sanariams stiprinti?
Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2009 10 26, 15:20)
Aciu, jau turiu.

Ar Amway turiu kokiu vitaminu sanariams stiprinti?

NUTRILITE Gliukozaminas su bosvelijos ekstraktu
Kiekvieną dieną gerdami gliukozaminą ilgesnį laiką mes galėsime pasigirti stipresniais ir sveikesniais sąnariais. Šis maisto papildas pagerins sąnarių funkcionavimą, jų lankstumą ir sustiprins kremzles.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giedrime71: 26 spalio 2009 - 14:47
QUOTE(Giedrime71 @ 2009 10 26, 14:39)
NUTRILITE Gliukozaminas su bosvelijos ekstraktu
Kiekvieną dieną gerdami gliukozaminą ilgesnį laiką mes galėsime pasigirti stipresniais ir sveikesniais sąnariais. Šis maisto papildas pagerins sąnarių funkcionavimą, jų lankstumą ir sustiprins kremzles.

O sanariu skausma jis nuima?
Atsakyti
QUOTE(linabalt @ 2009 10 26, 23:27)

Paklausk rytoj Gintautės
Atsakyti
QUOTE(Delusion @ 2009 10 26, 22:28)
Paklausk rytoj Gintautės

Nezinau ar susitiksime.
Atsakyti

Irgi susidomejau del skausmo nuemimo?
Atsakyti
QUOTE(linabalt @ 2009 10 26, 23:34)
Nezinau ar susitiksime.

Aš paklausiu, nes būtinai šiandien eisiu, mano debiutas Kauno mokymo centre blush2.gif Pasakosiu kaip susitvarkyti virtuvę lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Delusion @ 2009 10 27, 11:09)
Aš paklausiu, nes būtinai šiandien eisiu, mano debiutas Kauno mokymo centre  blush2.gif Pasakosiu kaip susitvarkyti virtuvę  lotuliukas.gif

O kur vyks tavo pristatymas? labai noreciau sudalyvauti ax.gif
Atsakyti

mano tevai gere 3 menesius , turejo problemu su sanariu skausmu.. sake tikrai maziau skauda ir sanariai tapo "paklusnesni"
Atsakyti
QUOTE(kozuaist @ 2009 10 27, 11:27)
O kur vyks tavo pristatymas? labai noreciau sudalyvauti  ax.gif

Tai mokymai mūsų organizacijos. Kiekviena organizacija turi savo darbo stilių ir pan. Tu jau turi licenziją kažkur, kreipkis į savo lyderius ir sužinok kas kaip ir kur. Kai tik bus atidaryti atstovybė tada jau bus oficialūs Kick-off'ai visos šalies mastu, ir jame dalyvaus visos organizacijos, o dabar tai daro kiekviena organizacija atskirai.

Nepriimk tai asmeniškai, tiesiog jau nudegiau ne vieną kartą, kad žmonės ateina "pasinaudoja", pasiima įdirbį, visą jau patirkrintą sistemą, daug labai naudingos informacijos ir išeina dirbti su visai kitom linijom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delusion: 27 spalio 2009 - 10:40
QUOTE(Delusion @ 2009 10 27, 11:37)
Tai mokymai mūsų organizacijos. Kiekviena organizacija turi savo darbo stilių ir pan. Tu jau turi licenziją kažkur, kreipkis į savo lyderius ir sužinok kas kaip ir kur. Kai tik bus atidaryti atstovybė tada jau bus oficialūs Kick-off'ai visos šalies mastu, ir jame dalyvaus visos organizacijos, o dabar tai daro kiekviena organizacija atskirai.

Nepriimk tai asmeniškai, tiesiog jau nudegiau ne vieną kartą, kad žmonės ateina "pasinaudoja", pasiima įdirbį, visą jau patirkrintą sistemą, daug labai naudingos informacijos ir išeina dirbti su visai kitom linijom.

va va prasideda , argi gaila pasakoti tiem kurie jau turi licenzijas , man tai negiala pvz tegul tik dirba
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite9 @ 2009 10 27, 15:11)
va va prasideda , argi gaila pasakoti tiem kurie jau turi licenzijas , man tai negiala pvz tegul tik dirba

Tai pasikviesk pas save ir nepamiršk apie tai savo lyderiams pasakyt, kad ateis į jūsų seminarą žmonės iš kitų organizacijų smile.gif

Čia tas pats kaip Tele2 pakviestų į darbinį savo marketingo seminarą Bitę ar Omnitel smile.gif darbuotojus ir dar už dyką smile.gif

Girdėjau gandą, kad Vision vietiniai lyderiai už sėkmės kursus ima 200 lt, o čia motyvaciją už salės nuomą - simboliški 3lt, bet idėja ta pati.

Aš tuo norėjau pasakyti tik tai, kad tiesiog aš vertinu savo energija ir laiką, ir taip jo išvaisčiau perdaug. Kitiems dar labiau gaila, net forume naudingos info neparašo, tik per až produktus pardavinėja.

sorry, išliejau emocijas.. einu dirbt doh.gif

Atsakyti