Įkraunama...
Įkraunama...

Masažuotojų salonas- 2

oi as taj 5dieni 6dieni buvau kineziterapeutu seminara, tai siandien dirbau. padariau tris masazius, taj biskiuka pavargus verysad.gif
Atsakyti
Ir aš jaučiuosi pavargus, bet ne nuo darbo. Buvau pas numerologę, kuri man padarė asmenybės tyrimą. Buvau pas ją beveik 4 val, o dabar skaičiau didžiulį aprašymą.
Atsakyti
As jauciuosi labai stora sad.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 03 29, 20:21)

Tai ko taip? console.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 03 29, 22:12)
Ir aš jaučiuosi pavargus, bet ne nuo darbo. Buvau pas numerologę, kuri man padarė asmenybės tyrimą. Buvau pas ją beveik 4 val, o dabar skaičiau didžiulį aprašymą.

kajp faina, man ir labai patinka tokie dalykai.

QUOTE(susidomejus @ 2009 03 29, 22:21)

is kur cia tokia pesimistiska mintis apie save?
Atsakyti
Tai kad zandai kazkokie per dideli wink.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 03 27, 23:56)
Nagi paimi kremo, gražiai apsitepi, vonioje pasėdi, žurnalą skaitydama, ir paskui nusivalai viską. Ko eiti pas kosmetologes? Nuoširdžiai nesuprantu... Va antakių sau išsipešioti nemoku, tai einu.

Na kremai nera istiesu labai gerai, beje ir atauga greitai blush2.gif

QUOTE(vaižgantė @ 2009 03 28, 00:43)
Kad ne dažniau kaip kartą per mėnesį man reikia to skustuvo...Keletas minučių ir viskas...Kartais blondine būti yra išties gerai smile.gif

bigsmile.gif Tame cia visa ir esme tada Vaizgante, kad tau nereikia vasku depiliavimo. As skusdavausi kojas kas tris dienas, nes 'barzdos' jausmas man nepatinka.

QUOTE(susidomejus @ 2009 03 28, 19:07)

Siandien buvau masazu mugej pas Misakovus. Rode kaip didziausia naujiena zvakes i ausis dedamas, bet jau seniai tai zinau, tik kaip Hopi zvakiu terapija. Bet daug kas is dalyvaujanciu nezinojo.

As irgi tai mokinausi, buvo koledze siuloma kaip papildoma kvalifikacija (pasirinktinai), bet as neemiau...idomi procedura, subalancuoja siaip...nors truputi ir slykstoka... ax.gif

Papildyta:
QUOTE(susidomejus @ 2009 03 29, 22:56)
Tai kad zandai kazkokie per dideli wink.gif

tinkamas makiazas sumazintu tuos tavo 'isgalvotus' zandus biggrin.gif
Atsakyti
Ai, geriau kaskadiniu badavimu susimazinsiu.
Lotta, kiek reikia darytis veido masazu, gal zinai, kad graziai atrodytum? Man padare viena ir rytojaus diena labai sau patikau. Noriu dar. Gal zinai kokiu daznumu jie daromi?

Siandien masazavau sesele, kuri su ausu ligom serganciais dirba. Tai sake, kad galima sieros kamsti su ta zvake dar giliau nustumt... Buna ir tokiu pacientu.

Vieno zodzio: siam pasauly visko bunaaaa
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 29 kovo 2009 - 22:38
Sveikutes, su kuriomis dar siandien nebuvau susidurusi kituose forumuose 4u.gif
As siandien irgi 3 masaziukus padariau(is ju vienas veido kaip tik ir buvo:)) ir ne kaip sekmadieni kuopiau namus, skalbinius ir t.t. Ir kazkaip niekaip miegot negaliu nueiti, nors gerai pavargau, tikiuosi manijake nepavirtau.. doh.gif Cia mane turbut ta valanda persukta sunervino, nes dabar visada reikes anksciau keltis, o as taip megstu pamiegoti..
Mane irgi nervina mano zandai verysad.gif ir pilvas, kai visos aplink kusta blush2.gif Ir nugara kazko pradejo skaudet, gal cia mano pilvo svoris kaltas... Vsio, lekiu miegot. Saldziu Jums mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas,
ziauriai galva skauda....
Joooo...as vakar irgi susinervinau,kai reikejo dzinsus pirkti dydziu didesnius nei visada...reikia paciai susiimti.
Atsakyti
QUOTE(Lahja @ 2009 03 30, 11:02)
Labas rytas,
ziauriai galva skauda....
Joooo...as vakar irgi susinervinau,kai reikejo dzinsus pirkti dydziu didesnius nei visada...reikia paciai susiimti.

Geriau dydziu naujus, nei supl;esytus senus smile.gif Vis nesuprantu ko man kelnes plysta biggrin.gif Jau antras suvariau per savaite..
Atsakyti
mergaites ateis pavasaris ir nukris tie keli kilogramai, gi ziema beveik visos po kelis priaugam tongue.gif
zinokit as vakar ir kajp niekad trecia miegoti nuejau, jauciu, kad ce del to laiko sukinejimo. nesamone kazkokia schmoll.gif
Atsakyti