Įkraunama...
Įkraunama...

Masažuotojų salonas- 2

QUOTE(vaižgantė @ 2009 02 15, 20:06)

Radau rusą, masažuojantį panašiai kaip aš... http://www.youtube.c...h?v=cVVmuYy-A2I

Ruso masažas tai sakyčiau gal daugiau švediško tipo, yra ir klasikinio masažo elementų ir "deep tissue" lietuviškai gal giluminis verstųsi. Aš irgi panašų darau, gal tik lėčiau kai kuriuos judesius, nors vadinu jį klasikiniu.
Papildyta:
QUOTE(susidomejus @ 2009 02 16, 11:00)
O man pas laurima butų įdomu nueit. Vis tie kinų masažai knieti...

Visada prašom smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurima: 16 vasario 2009 - 11:21
QUOTE(susidomejus @ 2009 02 16, 12:00)
O man pas laurima butų įdomu nueit. Vis tie kinų masažai knieti...

Atsiprasau, kad neitraukiau ir laurimos, tiesiog nebuvau atkreipus kur ji gyvena mirksiukas.gif Kazkaip galvojau, kad pajury...
Atsakyti
Šiandien dirbau visą dieną, nuo pat ryto... Dabar toks malonus nuovargis...
Atsakyti
labas rytas 4u.gif Kokie planai šiandienos? Aš kol kas namie, po to pas gydytoją keliausiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(benux @ 2009 02 17, 09:28)
labas rytas 4u.gif Kokie planai šiandienos? Aš kol kas namie, po to pas gydytoją keliausiu doh.gif

Svaikutė, kokia pasikeitusi smile.gif O ko pas gydytojus, rimtai kas?
Atsakyti
dėl ko pasikeitus? na, mažąjį vesiu ir pačiai reikia.Pakankamai rimta, bet nosies nenukabinu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(benux @ 2009 02 17, 12:27)
dėl ko pasikeitus? na, mažąjį vesiu ir pačiai reikia.Pakankamai rimta, bet nosies nenukabinu ax.gif

Pasikeitus, nes paveiksliuką pasikeitei smile.gif
Atsakyti
o man senąjį rodo g.gif Vis bandau, bandau, bet lieka tas pats, keistai čia kažkaip ax.gif
laurima, ką veikinėji?
Atsakyti
Laba diena. Ką tik padariau masažą labai simpatiškam vyrui, pailsėsiu kiek ir 15 val ateis kita klientė, bet ne masažo. Vakar šiek tiek smegeninę pervarginau, tai ir šiandien kažkokia ne tokia jaučiuosi...
Atsakyti
Aš sėdžiu prie kompo ir pildau deklaracijas VMI už vyrą, jis turi IĮ, labai nuobodus darbas doh.gif . Šiandieną reikia priduoti.
Papildyta:
QUOTE(benux @ 2009 02 17, 12:44)
o man senąjį rodo g.gif Vis bandau, bandau, bet lieka tas pats, keistai čia kažkaip ax.gif
laurima, ką veikinėji?

O aš jau mačiau tavo du pakeistus smile.gif
Atsakyti
Tinginiauju vakare...Ką jūs veikiat?
Atsakyti
Miegojau
Atsakyti