Įkraunama...
Įkraunama...

Masažuotojų salonas- 2

Benux, gal moki daryt akmenu masaza?
Papildyta:
QUOTE(Lahja @ 2009 04 16, 10:44)
O jau domejaisi kur,kokios kainos? Gal ir prisijungciau....
Papildyta:

Labiau domintu veido masazai. Dar nesidomejau. Dar nebaigiau mokslu Feminoj Bonoj. Baigsiu tik vasara.

Nelabai i tema: Kaip reaguotumet, kai darbdavys biudzetinej istaigoj reikalauja, kad dirbtumet per iseigine diena? Aisku apie kazkoki apmokejima jokiu kalbu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 16 balandžio 2009 - 19:28
QUOTE(vaižgantė @ 2009 04 16, 12:35)
Jau pradėjom. Pakviečiau pati Lahją į temą, o ji nurodymus duoda. Tebūnie pagal jos norą.
Čia rašysiu tik tuomet, kai kils kokia geniali idėja apie masažus. O kitais klausimais plepu kitose temose.  4u.gif

Paprasciausia nekreipk demesio, laikykis taisykles "kieno zaidimas to ir taisykles", arba " savo namuose, ka noriu ta ir darau, jei nepatinka, sveciai gali iseiti" Sekmes 4u.gif
Papildyta:

Nelabai i tema: Kaip reaguotumet, kai darbdavys biudzetinej istaigoj reikalauja, kad dirbtumet per iseigine diena? Aisku apie kazkoki apmokejima jokiu kalbu.
[/quote]

Galiu tave paguosti, pati dirbu biudzetineje, tai nakalbant, kad algos apverktinos, tai neduoda papildomo zmogaus, paprasciausia grafike pazymi, kad dirbi nuo 13 ar 15 valandos, o tu turi ateiti i darba 8:00. Dar del vienos dienos butu nieko tokio, bet kai zymi taip pora menesiu is eiles.. Kai tu ta laika turetum tureti laisva, tai varai i darba..Kova su jais-kova su vejo malunais, dirbu jau 7 metai ir puikiai sitas baikas zinau, o dirbu tikrai ne saraskino kontoroj, o svarbioje ir gana dideleje tarnyboje. Taip, kad arba dirbi ir tyli, arba iseini, tokia jau realybe verysad.gif
Atsakyti
Siandien skelbimu lentoj buvo parasyta, kad rytoj dirba visi, net ir tie, kurie turi iseigine!!!! Tegul pasvilpauja. Kokiu pagrindu gali prisikabinti, kad as savo laisvalaikio neaukoju darbui? Manau, niekas nieko nesakys, jeigu neateisiu, nes netures, ka sakyt.
Atsakyti
Kai dirbau ajurvedos centre, jos savininkai Verbų sekmadienį padarė talką savo namuose... ax.gif
Į temą- ką tik puikiai pasimasažavau delnus vedžiodama du veislinius šunis. Šitą darbą darysiu dar dvi dienas. Puikus, nemokamas, saugus delnų masažas. thumbup.gif
Atsakyti
Ir ka, ta sekmadieni visi tenai dirbo?
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 04 16, 20:56)
Ir ka, ta sekmadieni visi tenai dirbo?

"Shanti" nedirba tik sausio 1 d.
Atsakyti
Ar ten vis dar vergove?
Atsakyti
aš esu atleista iš vieno darbo, kai atsisakiau dirbti tada, kai man nepriklausė ax.gif Buvau jauna ir maištautoja, tad nepasidaviau jokiam spaudimui.
Atsakyti
QUOTE(benux @ 2009 04 17, 08:07)
aš esu atleista iš vieno darbo, kai atsisakiau dirbti tada, kai man nepriklausė ax.gif Buvau jauna ir maištautoja, tad nepasidaviau jokiam spaudimui.

As irgi prie tu maistaujanciu, bet paskutiniu metu mano maistavimai perauga i burbejima po nosimi blush2.gif Butu per didele prabanga likti be siltos darbo vietos, dabar darbdaviu nelabai pagasdinsi, vieniems krize, kiti ja tik prisidengia ir taupumo sumetimais atleidineja visus nepatenkintus..
Atsakyti
na taip, dabar aš ir patyliu, akių nedraskau, tada buvau jauna ir visiškai nepergyvenau dėl darbo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(benux @ 2009 04 17, 09:50)
na taip, dabar aš ir patyliu, akių nedraskau, tada buvau jauna ir visiškai nepergyvenau dėl darbo smile.gif

Kai nebijai prarasti darba, gali ir akis padraskyti ir savo salygas statyti, jei gera darbuotoja, jie tave stengsis islaikyti ir bent minimaliai tenkinti tavo reikalavimus, bet jei tik siaip sau, tai labai dziaugsis rade proga tave atleisti..
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 04 16, 21:42)
Ar ten vis dar vergove?

Nežinau. Nebepalaikau ryšių. Kiek žinau, ten dauguma darbuotojų pasikeitė. Pamato, kokios algos, kokios darbo sąlygos, ir geriau susiranda...
Atsakyti