Įkraunama...
Įkraunama...

Masažuotojų salonas- 2

QUOTE(lotta23 @ 2009 04 27, 20:20)
Taip, kartais tikrai laaabai norisi nesveiku produktu.  ax.gif

As savaitgaliui LT buvau, Mamos baliuje, tai daug nesveiku dalyku privalgiau, kuriu as cia budama Anglijoj net neuzuodziu... Bet ai, retkarciais juk nieko.  blush2.gif

Tai buvai masazo pas ka nors? Kazkuriam poste lygtai norejai, kai grisi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 04 27, 20:46)
Tai buvai masazo pas ka nors? Kazkuriam poste lygtai norejai, kai grisi smile.gif

smile.gif Norejau/teiravausi masazo kaip vasari buvau grizus i Lietuva, si kart tik 4 dienom buvau atvykus, i Mamos jubilieju, taip kad apie masazus ne minties nebuvo ax.gif

Man vyksta sia savaite Decleor produktu/proceduru training'as. Tai siandien nuo 9-17val teorijas ir praktikas atlikinejom, apturejau siandien aromassage procedura (cia veido ir nugaros procedura yra), labai patiko mirksiukas.gif Parsinesiau dar net 5 produktus pabandyt, nors ryt grazint teks unsure.gif
Atsakyti
As tai tik dabar papietavau: ryte darbe nespejau, paskui lekiau i kursus, paskui lekiau i kita darbeli masazuot. smile.gif Tikiuosi numesti svorio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 04 28, 22:59)
As tai tik dabar papietavau: ryte darbe nespejau, paskui lekiau i kursus, paskui lekiau i kita darbeli masazuot. smile.gif Tikiuosi numesti svorio biggrin.gif

Patikek.. As dar ir naktines pamainas dirbu, bet kaip svoris nekranta, taip nekrenta schmoll.gif Kai lankiau kalanetika, tada ir pavalgyt daugiau ir skaniau galedavau ir svoris krisdavo..
Atsakyti
Smulkmena: mąstymą pakeiti ir svoris nebeauga... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 04 29, 10:37)
Smulkmena: mąstymą pakeiti ir svoris nebeauga... thumbup.gif

Nebeauga, bet ir nekrenta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2009 04 29, 09:39)
Nebeauga, bet ir nekrenta biggrin.gif

Jei kris, prarasi saugumo jausmą, kurio trūksta smile.gif
Atsakyti
Noriu taip: mastyma pakeiti - svoris 5 kg nukrenta smile.gif
Apie ka man mastyt? Tuoj pradeciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 04 29, 14:21)
Noriu taip: mastyma pakeiti - svoris 5 kg nukrenta smile.gif
Apie ka man mastyt? Tuoj pradeciau biggrin.gif

Apie tai, kaip tu save myli, kaip visi tave myli, kokia esi graži, nuostabi, kaip tau gera gyventi...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 04 29, 15:23)
Apie tai, kaip tu save myli, kaip visi tave myli, kokia esi graži, nuostabi, kaip tau gera gyventi...

Su tuo tai pilnai sutinku!

Beje, sako reikia kuo daugiau/dazniau valgyti, kad svoris kristu. zinoma gera/reikalinga musu kunui maista.
Atsakyti
Gerai, pabandysiu taip mastyt, nes tai lygtai tiesa biggrin.gif Kuo toliau, tuo geriau wink.gif
Atsakyti
O as ir mastyt pradejau, ir po 18 val nevalgyt, ir paderint maista, bet kazkodel svoris pradejo vietoje stovet g.gif
Atsakyti