Įkraunama...
Įkraunama...

PLAUKŲ KAUKĖS, tęsiam toliau...

smile.gif
QUOTE(Girmantee @ 2009 02 16, 17:03)
O as nebezinau ko griebtis. Plaukai sviesinti, ziauriai issauseje, luzineja galiukai. Siurkstus diena po plovimo, paskui kazkiek normalizuojasi. Nezinau kokia kauke rinktis, kad plauka tikrai maitintu, ka jus naudojat?  4u.gif

Kai turejau sviesius plaukus, tai naudodavau is fruktis viska, dove kondicionieriu, butinai alieju plaukams, ir nuolat pakerpami plaukai turi buti, butina
Atsakyti
Niu bet daugumoj mano nuomone nuo kaukiu plaukai jauciasi slidus minksti kol jie dar yra slapi... ax.gif o isdziuva ir nebelieka nei to slidumo nei minkstumo... doh.gif tai gal zinot kokai kauke kad jie ir isdziuve butu svelnus slidus minksti? ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Naudojau Generos kauke su kokosais, tai man patiko ax.gif minkstino plaukus, bet nebuvo kaip is reklamos biggrin.gif na as tik ta viena bandziau, tai tik apie ja ir kalbu ax.gif
Atsakyti

QUOTE(Gelyciuke @ 2009 02 17, 21:13)
Niu bet daugumoj mano nuomone nuo kaukiu plaukai jauciasi slidus minksti kol jie dar yra slapi... ax.gif  o isdziuva ir nebelieka nei to slidumo nei minkstumo... doh.gif  tai gal zinot kokai kauke kad jie ir isdziuve butu svelnus slidus minksti? ax.gif  mirksiukas.gif

ir as ta pastebejau,kol skalauji,kol dziusta puiku,o paskui tik skubek nenuplaunamas priemones tept unsure.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 02 17, 20:55-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 02 17, 20:55)
ir as ta pastebejau,kol skalauji,kol dziusta puiku,o paskui tik skubek nenuplaunamas priemones tept unsure.gif

Niu va ir nepatinka man taip... schmoll.gif o su tom nenuplaunamom priemonem velgi...kol atrandi sau tinkancias doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gelyciuke @ 2009 02 17, 19:13)
Niu bet daugumoj mano nuomone nuo kaukiu plaukai jauciasi slidus minksti kol jie dar yra slapi... ax.gif  o isdziuva ir nebelieka nei to slidumo nei minkstumo... doh.gif  tai gal zinot kokai kauke kad jie ir isdziuve butu svelnus slidus minksti? ax.gif  mirksiukas.gif

Ar bandei Gaia kaukę? Man plaukai nuo jos labai slidūs būna 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(šypt @ 2009 02 18, 00:16)

Taip bandziau ja..niu kai plauni plaukucius kol jie slapi tai ji man irgi super wub.gif ir slidus plaukuciai ir minkstuciia ir kvepia... thumbup.gif nu atrodytu viskas super,bet va isdziusta man ir nebelieka to poveikio unsure.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 02 17, 09:53)
Mane labai domina Generos kaukes.. LAaai gundausi nupirkti, bet laukiu atlyginimo. Dabar naudoju GAIA - superine, plaukai slidus, paklusnus (aisku, silikono deka), bet karta per savaite manau nepakenks. Bet kol isplausi ta kauke nuo plauku  doh.gif sunkiai vakar ploviau, bet man ji labai patinka  thumbup.gif

Turiu Generos kaukę su ryžiais, man ji nieko gero schmoll.gif . Plaukai pasipūtę liko, kas man labai nepatinka ir neišsišukuoja taip, kaip norėčiau. Nebent gal kitos Generos kaukės geresnės g.gif
Atsakyti
QUOTE(šypt @ 2009 02 18, 00:16)

as siandien isbandziau sia kauke ax.gif tai ji TOOKS man atradimas, kad ne tas zodis bigsmile.gif siaip mano plaukai ir su cheminiu, ir dazyti, o po sios kaukes tapo svelnuciai, lengvai issukuojami wub.gif nemaniau, kad kauke uz tokia kaina, gali buti gera bigsmile.gif tik dar papildomai galvoju isigyti ir gydomaja rolleyes.gif

Papildyta:
QUOTE(Eve-line @ 2009 02 17, 10:53)
Mane labai domina Generos kaukes.. LAaai gundausi nupirkti, bet laukiu atlyginimo. Dabar naudoju GAIA - superine, plaukai slidus, paklusnus (aisku, silikono deka), bet karta per savaite manau nepakenks. Bet kol isplausi ta kauke nuo plauku  doh.gif sunkiai vakar ploviau, bet man ji labai patinka  thumbup.gif

o man lengvai issiplove, kaip ir visos kitos kaukes g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evelinute999: 18 vasario 2009 - 20:32
As turejau ta Gaja, man tai netiko, kieti plaukai, pasisiausia. Bet girdejau kaip Eurokos parduotuveja konsultante sake, kad viena perkamiausiu ta Gaja kauke. O is Generos turiu dar tebestovi, ta zoleliu kauke, irgi nieko gero, nors pries 7metus, kai pirma karta nusipirkau, ant nedazytu plauku tiko liuksiskai, nescia buvau tai naudojau, labai buvo sutvarke plaukucius. Paskui ilga laika nebegavau as jos {provincija}. Ir pries pusmeti vel nusipirkau, negalejau patiketi kad plaukai kaip siaudai, tas pats kaip nedeta. Tai galvoju kad nejaugi tiek bus pakenke tas sviesinimas. Bet faktas kad nebetinka. smile.gif Dabar kolkas turiu dar trupineli is Vivalycio maitinamaja ir EMME drekinancia, kondicionieriu is Keunes, aliejuka ir isKeunes, tai plaukai kolkas nu negaliu skustis, tikrai isgrazeje. Dar O'Rising sampuna profilaktiskai ir ju kauke su zolelem naudoju. Taip kad negaliu pono dievo i medi varyti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Girmantee @ 2009 02 16, 18:03)
O as nebezinau ko griebtis. Plaukai sviesinti, ziauriai issauseje, luzineja galiukai. Siurkstus diena po plovimo, paskui kazkiek normalizuojasi. Nezinau kokia kauke rinktis, kad plauka tikrai maitintu, ka jus naudojat?  4u.gif

as kokosine kauke. kirpaja patare vietoje balzamo naudoti, uzdeti, minute-dvi palaikyti ir nuplauti. man ji labai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Eve-line @ 2009 02 17, 11:53)

esu naudojusi seniau sios firmos kokosine kauke, tai tikrau likau patenkinta thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Gelyciuke @ 2009 02 17, 21:13)

na man zinok tikrai lieka efektas ir geresnis kai plaukuciuai isdziuna mirksiukas.gif
Atsakyti
turiu Generos kokosine ir su ryziais, tai kazkaip su ryziais man efektas geresnis 4u.gif tokie labiau pakrite plaukai, glotnina zodziu,nes mano pasipute plaukai doh.gif
Atsakyti