Įkraunama...
Įkraunama...

PLAUKŲ KAUKĖS, tęsiam toliau...

QUOTE(Meri_ceri @ 2009 03 23, 18:08)
Man rodos geriau butu ilasint kelis lasus tik i ta kieki, kuri tuo metu zadi ant plauku deti, o ne pilti i visa indeli, nes neaisku kaip sureaguos

Paranoja biggrin.gif Na gal jsuu patarimas ir geras,bet nemanau kad tokia terlione butina,na tik pirmaji karta,nes gal apskritai nepatiks,tik kad i maza vienkartine doze kaukes pilant alieju didziule galimybe perdozuot
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2009 03 23, 18:31)
Paranoja  biggrin.gif  Na gal jsuu patarimas ir geras,bet nemanau kad tokia terlione butina,na tik pirmaji karta,nes gal apskritai nepatiks,tik kad i maza  vienkartine doze kaukes pilant alieju didziule galimybe perdozuot

na as taip darau ir neperdozuoju doh.gif aisku, kiekvienam savo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 03 20, 19:50)
patiko ar kaip?  biggrin.gif  as dar nesiryztu jos pirkti...manes kazkaip nevilioja diidelis kiekis uz maaaza kaina... g.gif bet jei jau taip giriama ji visu tai teks susimastyt  biggrin.gif  blush2.gif

nors ir pigi, bet nemesk pibigų į balą schmoll.gif stovi aps amne nenaudojama unsure.gif

QUOTE(Afroditte @ 2009 03 21, 09:42)
Gaia stebina tik pirmais kartais,paskui tarsi ta plauka uzkemsa ar ka ten padaro....zodziu pamatysit po keliu vartojimu  smile.gif
bet grindis plaunant gerai susivartojo  lotuliukas.gif

vat kur reiėks panaudoti lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
gal yra bandziusiu live clean drekinanti balzama?
Papildyta:
smile.gif+2009 03 19, 17:08-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 03 19, 17:08)
dar pabandyk i ta pirktine kauke ipilt truputi naturalaus,nerafinuoto aliejaus,pvz sezamo,linu semenu ar pan ir plaikyk tas dvi valandas..as negalejau patiket kol nepamaciau kokie plaukai po to bigsmile.gif aciu tai kuri paprotino 4u.gif

cia jau ant isplautu plauku laikyt ar pries plovima? g.gif ar sausu ar slapiu?
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2009 03 24, 01:54)

Papildyta:
cia jau ant isplautu plauku laikyt ar pries plovima?  g.gif ar sausu ar slapiu?

Mano MB naudoja sampuna ir balzama drekinancius, bet zinok daugiau negaliu pakomentuot nes neilgi jo plaukai ir efektu jokiu ten nesimato:D:D

cia ant isplautu su sampunu plauku, na deti kaip iprasta kauke, tik kad ten dar visokiu geru priedu imaisoma smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meri_ceri: 24 kovo 2009 - 09:13
aga ant isplautu kaip paprasta..as tai darau taip-turiu tuscia indeli nuo kaukes tai ten ir makaluoju,koki sauksta du pirktines,visokiu geriu kas i galva sauna ir susitepu iskart..tada nenusibosta ir kiekviena karta gali susikurt vis kazka naujo..o del aliejaus kiekio..nu plaukas plaukui nelygus,matysit kad riebaluoja desit dar maziau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolita @ 2009 03 20, 20:01)
Visos cia taip isgyret ta Gaja, kad sndn irgi nusipirkau, reiks isbandyti  drinks_cheers.gif

Matau giriat GAIA, tai ir aš pagirsiu, nes naudoju jau daugiau kaip pora metų ir geresnės kaukės ir dar už tokią kainą manau nėra thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2009 03 24, 00:54)

sampuna turiu ir balzama..man labai smile.gif ..
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2009 03 24, 01:54)

Turiu tik sampuna tai man labai patinka
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2009 03 23, 20:11)
nors ir pigi, bet nemesk pibigų į balą schmoll.gif  stovi aps amne nenaudojama unsure.gif
vat  kur reiėks panaudoti lotuliukas.gif  biggrin.gif

jo Gaia tikrai nesamone.Du kartus buvop išsipyle, nes ji labai skysta ir šiaip tas kiekis jos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2009 03 24, 13:39)
Turiu tik sampuna tai man labai patinka

drinks_cheers.gif puikus sampunas jau labai seniai ji naudoju ir ne trupuciu nesigailiu ax.gif
Atsakyti
O man merginos Keunes kauke sviesintiems plaukams superine,ji tirsta tokia ir tikrai labai faini plaukai po to buna svelnut svelnuteliai thumbup.gif
Atsakyti