Įkraunama...
Įkraunama...

PLAUKŲ KAUKĖS, tęsiam toliau...

QUOTE(Emanuel @ 2009 04 18, 12:19)
As irgi nusipirkai ta Gaja kauke..man tai ji super, kaina atitinka kokybe, o ir tas kvapas nera toks baisus.. clap_1.gif

na kokybe ir man super, uzsidejau as ta kauke, kita diena vel galva issiploviau, kaukes nedejau, o plaukuciai svelnus dar buvo thumbup.gif
bet kvapas vistiek man nepatinka, bet po kauke issipurskiu gliss kur kondicionieriumi purskiamu, kur skaniai man kvepia ir viskas gerai buna lotuliukas.gif
Atsakyti
Kokia kauke, kuri apsaugotu nuo saules pasiulytumet?
Kiek pamenu buvo is Kerastase, ar as klystu? kokia kaina? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciquita @ 2009 04 06, 13:00)
Mergaites, o esate bandziusios Everline firmos Chill_in serijs kauke?  bigsmile.gif labai sudomino ji mane.. idomu kur Kaune galima ja nusipirkti  g.gif

taip bigsmile.gif patiko jinai man
Atsakyti
maciau,kazkas apie generos kaukes klause. man tai kokosine labai miela kaip uz tokia kaina bigsmile.gif aisku,kaip ir niekas kitas stebuklu nedaro,bet isbandyt tikrai verta biggrin.gif mano plaukai sausi,garbanoti.
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 04 25, 18:52)
Kokia kauke, kuri apsaugotu nuo saules pasiulytumet?
Kiek pamenu buvo is Kerastase, ar as klystu? kokia kaina?  4u.gif

Turbūt šita:

QUOTE(Gilberta @ 2009 03 28, 18:53)
Vasarai man nereali šita kaukė wub.gif Kerastase Soleil Masque UV Defense Active
user posted image

QUOTE(Gilberta @ 2009 03 29, 15:21)
Ji apsaugo plaukus nuo UV...minkstina plaukus,jie atsigauna thumbup.gif  Man tai must have vasarai
drinks_cheers.gif
Pas mus jos virs 100 kainuoja unsure.gif

Atsakyti
gal kiek kvailas klausimas bet kur buna tos visos kaukes sudetos DROGE SARMOJ ir ttt... prie sampunu ??? nes nuejus i droga radau tik vienintele kauke plaukams cesnakine lotuliukas.gif jin buvo prie sampunu o daugiau niekur neradau jokiu kaukiu rolleyes.gif pardaveja buvo uzsiemusi tai jos ir neklausiau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armani: 01 gegužės 2009 - 16:26
user posted image
gal kas bande karsta aliejuka plaukams? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ajaz: 02 gegužės 2009 - 10:26
QUOTE(ajaz @ 2009 05 02, 11:25)
user posted image
gal kas bande karsta aliejuka plaukams? g.gif

man nerodo foto apie koki aliejukas eina kalba g.gif
Atsakyti
imesiu nuoroda nes kazkodel foto nerodo ax.gif
http://dealsbuzzheal...n...le-GB&id=uk
cia bus karstas aliejukas padedantis atstatyti plauku gerasias savybes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaz @ 2009 05 02, 20:27)
imesiu nuoroda nes kazkodel foto nerodo ax.gif
http://dealsbuzzheal...n...le-GB&id=uk
cia bus karstas aliejukas padedantis atstatyti plauku gerasias savybes smile.gif

Neteko bandyti smile.gif esu bandzius is oriflame karsta alieju, labai visos gyre, bet as jokio poveikio nepajutau.. Tai dar kelis turiu ir net nesinori naudoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Auks'iukė @ 2009 04 13, 13:39)
sveikutes  4u.gif
ar jau isbandete sios firmos produktus?
user posted image
aš kauke nusipirkau  smile.gif  na galiu pasakyti mano opiems plaukiukams, kol kas labai patiko  thumbup.gif  plaukai labai svelnus, o ar atgaivins plaukus dar nezinia..

o kur situ pirkt yra?nemaciau kazkaip ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovkyte @ 2009 05 02, 21:51)
o kur situ pirkt yra?nemaciau kazkaip  ax.gif

Pilnos Drogo lentynos mirksiukas.gif
Atsakyti