gal kas gali pasidalinti ispudziais apie uzuolaidu salona Alba lotos (Vilniuje, Savanoriu pr, Baldu salono patalpose)?
ar gerai padaro, kaina is didesniu ar mazesniu?
arba gal kas gali parekomenduoti gera ir prieinamom kainom dirbanti uzuolaidu salona Vilniuje?
QUOTE(Teo @ 2009 09 12, 20:41)
Didelis dekui uz ivertinimus
.
Jei kam reikia pagalbos su uzuolaidom (Vilniuje ir apylinkese), padesiu, rasykit i az
Papildyta:
Plastikiniai tikrai geri ziedai, laiko tvirtai, yra lengvi, nebarska (kaip metaliniai). Uzuolaidos skalbiamos ar atiduodamos i sausa valyma kartu su ziedais.
O metaliniu ziedu ir pasirinkimas nera didelis tik sidabriniai.

Jei kam reikia pagalbos su uzuolaidom (Vilniuje ir apylinkese), padesiu, rasykit i az
Papildyta:
Plastikiniai tikrai geri ziedai, laiko tvirtai, yra lengvi, nebarska (kaip metaliniai). Uzuolaidos skalbiamos ar atiduodamos i sausa valyma kartu su ziedais.
O metaliniu ziedu ir pasirinkimas nera didelis tik sidabriniai.
O plastikiniai žiedai atlaiko gana sunkius audinius?

[atsiprasau kad pataisysiu bet metaliniu ziedu buna yvairiu spalvu ir dydziu bent jau pas mus kaune o su plasmasiniais ziedais nesant i sausa valima buna kartais problemu man du kartus ziedai pakeite spalva buvo auksiniai tapo balti teko dazyti ir ttt mano nuomone geriau deti metalinius meistro sukaltus negu paciam kankintis vistiek tobulai ne bus paskui vieni nervai taciau cia tik mano noumone
QUOTE(Diax @ 2009 09 14, 23:15)
QUOTE(anastazija @ 2009 09 15, 10:14)
[atsiprasau kad pataisysiu bet metaliniu ziedu buna yvairiu spalvu ir dydziu bent jau pas mus kaune o su plasmasiniais ziedais nesant i sausa valima buna kartais problemu man du kartus ziedai pakeite spalva buvo auksiniai tapo balti teko dazyti ir ttt mano nuomone geriau deti metalinius meistro sukaltus negu paciam kankintis vistiek tobulai ne bus paskui vieni nervai taciau cia tik mano noumone
Pas mus Druskininkuose viename salone tai deda tik plastmasinius ziedus... Tai jei salone nededa metaliniu, tai gal ir atlaiko bet kokius audinius...
Tik vat beda, pas mus salonai ziedu nepardavineja, o ju niekur kitur cia ir nenusipirksi...

QUOTE(~zibuokle~ @ 2009 09 15, 13:03)
užtat koks gražus kaimas

[quote=Diax,2009 09 14, 23:15]O plastikiniai žiedai atlaiko gana sunkius audinius? 
Taip atlaiko ir sunkius audinius. Plastikiniai ziedai yra keliu storiu dieniniam ir naktinam audiniui.
Papildyta:
Gal Kaune ir yra spalvotu metaliniu ziedu, bet teko Vilniuje aplekti visas imanomas vietas, tai teradau tik metalinius matinio sidabro ziedus
.

Taip atlaiko ir sunkius audinius. Plastikiniai ziedai yra keliu storiu dieniniam ir naktinam audiniui.
Papildyta:
QUOTE(anastazija @ 2009 09 15, 10:14)
Gal Kaune ir yra spalvotu metaliniu ziedu, bet teko Vilniuje aplekti visas imanomas vietas, tai teradau tik metalinius matinio sidabro ziedus

QUOTE(Teo @ 2009 09 15, 14:19)
.

vilniuje tai tokiam salone atrodo ,splvu artele, bet bijau pameluoti ar taip vadinasi kaskaip panasiai o kaune tai tos romukas kala ziedus mickeviciau g priesais tardymo izoliatoriu tai kainos ten nesikanzioja dirba gerai ir spalvu gama pas ji labai didele
Kaip ir su kokiom priemonėm valote horizontalias aliuminio žaliuzes, tvirtintas prie plastikinio lango, kai susitepa jas jungianti juostelė ir jos pačios apdulka?
Girdėjau , kad su langų valikliu.
Okaip jūs bandę ir koks rezultatas? Dėkui,

QUOTE(Letune @ 2009 09 16, 10:19)
Kaip ir su kokiom priemonėm valote horizontalias aliuminio žaliuzes, tvirtintas prie plastikinio lango, kai susitepa jas jungianti juostelė ir jos pačios apdulka?
Okaip jūs bandę ir koks rezultatas? Dėkui, 

Anksčiau būdavo spec šepetėliai o dabar paprasčiausias būdas kempinė su valikliu langų ir valyti ušsuktas tiek į vieną pusę tiek į kitą .Aišku tai ilgas ir žiauriai nemalonus darbas
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.