Labas rytas, norejau Jusu paklausti kaip paruosti zelatina paprasta? Pirkau pacia paprasciausia zelatina optima linija firmos,taciau man nesustingo tai kas reikejo.. As ja paprasciausiai suberiau i mase ir idejau i saldytuva Ka padariau ne taip? Kaip paruosti zelatinos lapelius tai zinau,bet va su paprasta dar nesusiduriau..
Labas rytas, norejau Jusu paklausti kaip paruosti zelatina paprasta? Pirkau pacia paprasciausia zelatina optima linija firmos,taciau man nesustingo tai kas reikejo.. As ja paprasciausiai suberiau i mase ir idejau i saldytuva Ka padariau ne taip?
Kaip paruosti zelatinos lapelius tai zinau,bet va su paprasta dar nesusiduriau..
na ir paprasta zelatina, kur buna ne lapeliais irgi saltam vandeny. O dar tu paskaityk ant pakelio kaip paruost. Gal tu cia kalbi apie zele, o tik sakai kad zelatina. Nes zele tai karstu vandeniu uzpilam.
nu jūs duodat, kaip man išsikepti kokį skanėstą jei jūsų akyse stovi ir taip jų noriu negaliu net išsikept iš to noro, jau net valgyt savo guliašą nustojau kai tortukus pamačiau, reiks sukaupt jėgas ir kept grybukus, negalvojant apie jūsų iškeptus skanėstus, nesuprantu ko aš čia įlindau vėl
na ir paprasta zelatina, kur buna ne lapeliais irgi saltam vandeny. O dar tu paskaityk ant pakelio kaip paruost. Gal tu cia kalbi apie zele, o tik sakai kad zelatina. Nes zele tai karstu vandeniu uzpilam.
Margariną ištirpinam ir sudedam visus produktus. Tešlą supilam į skardą ir darom užpilą. Sviestą reikia ištirpinti puode, sudėti visus produktus,gerai išmaišyti ir užpilti ant tešlos. Tada dedam į orkaitę ir kepam 30min, 180 laipsnių
dabar as tai pabrinkinu ir mikrobangej pasildau. O anksciau taip pat darydavau kaip tu, bet tik pabrinkinus. Bet tu kai sildai tai saltu vandenuku uzpili, ar karstu??? Papildyta:
as tai kazkaip bijau is karto tirpinti, nzn kodel, gal isitikinimas toks, kad negerai gal gausis