Įkraunama...
Įkraunama...

Kevinukui atminti

Tai baisiausia ir skaudziausia kas gali nutikti... cry.gif Sitoks nuostabus mazylis...

Stiprybes teveliams,laikykites kaip nors...

Neina neverkti ir nepykti ant tokiu gydytoju verysad.gif
Atsakyti
Kaip tik šio metu bažnučioje susirinko Kevinuko tėveliai, artimėji, draugai.
Gal kas nori prisijungti ir mintimis pabūti kartu su jais.

Tai galima padaryti čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nataliukė: 21 vasario 2009 - 20:41
o jezau galwa neisnesa kaip sitaip gali atsitikti...sirdis suplystu is skausmo, neymanoma neprawirkti pagalwojus apie tokia tragedija
ilsekis ramybeje mazuti angeleli:cry:
Atsakyti
Laikykitės, stiprybės wub.gif
Atsakyti
nuoširžiai užjaučiu Kevinuko artimuosius
stiprybės jums
nors suprantu kad tokiu atveju visi žodžiai netenka jokios prasmės
Atsakyti
uzuojauta...Stiprybes teveliams...Nezinau, ka ir pasakyt...Nepakeliamas skausmas angel_sadangel.gif
Atsakyti
Gabriele, aš tik norėjau pasakyti, kad esu įsitikinusi, jog tik maža dalis tų, kurie galvoja apie jus ir sielojasi dėl jūsų, parašė čia ar kitoj temoj. Mūsų, kurios mintimis su tavimi, yra labai labai daug 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dikse @ 2009 02 21, 02:48)

nepazystu as Jusu seimos,bet man nuosirdziai gaila kad taip atsitiko...tokios nelaimes net priesui nepalinkesi.Ir zodziu nera kad galetum ta skausma numalsinti,juk zaizda visam gyvenimui.nieko nera baisiau, kaip laidot savo vaika...Linkiu Jums tik stiprybes ir tikejimo,jog susitiksit su savo mazyliu TEN.Ir sapnuoti Gabrieliuk jo nereikia,lai ilsisi jo siela.Sapnas parodo,jog sielai kazkas negerai.Kaip mano a.a.mociute sakydavo-reik uzpirkti misias.As nuosirdziai Jums linkiu susilaukti vaikelio-jis susvelnins netekties skausma.
Atsakyti
QUOTE(iclė @ 2009 02 21, 21:50)
Gabriele, aš tik norėjau pasakyti, kad esu įsitikinusi, jog tik maža dalis tų, kurie galvoja apie jus ir sielojasi dėl jūsų, parašė čia ar kitoj temoj. Mūsų, kurios mintimis su tavimi, yra labai labai daug 4u.gif

Tai yra tikra tiesa. Kasdiena skaitau, verkiu, bet taip ir pritruksta zodziu parasyti, nes jie stringa gerkleje kartu su asaromis sad.gif Kas vakara meldziuosi, kad Dievulis suteiktu jusu seimai stiprybes...
Atsakyti
Do Not Stand At My Grave And Weep - K. Jenkins
Prasmingi zodziai ...
Atsakyti
Aš irgi kas vakarą skaitau. O kaip pamatau Kevinuko foto, išsyk ašaros upeliais tekėti ima... Mano sūnelis panašaus amžiaus. Aš labai užjaučiu Jūsų šeimą, laikykis Gabrieliuk.
Ilsėkis ramybėje, miela ir nekalta širdele... sad.gif
user posted image
Atsakyti
MAMYTES MIELOSIOS MES JAU NAMUOSE ,MISIOS BUVO SILTOS,ATEJO LABAI DAUG MAMYCIU,TEVELIU,DRAUGU .AS NEVERKIAU VISISKAI NESUGEBEJAU VERKTI NZN KODEL,AISKU SKAUSMAS ,ILGESYS MANO MAZYLIO LIKO NEPAKEICIAMAS.BET TIKIU JIS GRYS PAS MANE.
Atsakyti