QUOTE(ARSENICUM @ 2010 01 21, 22:32)
Siūlau renkant kosmetiką mąstyti blaiviai.
ka tu cia mali
ar tu zinai koks svarbiausias dioru ir lancomiu tikslas?
QUOTE(ARSENICUM @ 2010 01 21, 22:57)
Kaip, jūsų manymu, apeinant visokių bakterijųv(nenaudojant konserv. ir chem.) ir H20 įmanoma pagaminti kosmetikos priemones (aliejukus) ir dar surišti visus išgautus komponentus į vientisą masę?

Išspauskite man, prašom, alijošiaus ir apelsinų sulčių (be jokių bakterijų ir mikrobų). Juk gyvename ne kosmose, o žemėje, kur mus supa oras ir mikrobai. Jeigu Jūs nesupratote manęs, nors aš realiai įsivaizduoju, ką Jūs norite pasakyti. Mes pakalbėsime apie tai, kai tik sužinosite būdą, kaip galima išgauti 100 proc. natūralius aliejukus. Ką naudojam....manot tai sulčiaspaude???
tu nereali, tau matyt yra bakteriju baime - dabar nepamenu kaip tas sutrikimas vadinamas
Pirma, as perku labai brangius aliejus is mazu ukeliu, kur viskas rankytem rankytem daroma - pasitikiu tiekeju, tu gali manyti kitaip, man del to neskauda. Jei tu nezinai, kad vaskas surisa aliejus su vandeniu, tik tam reikia tiksliu proporciju ir temperaturos -tai tavo beda. Jei netiki, taigi sakau, nueik i KN, ir ten tau duos receptuka -pati viska matysi ka dedi, pati viska susimakaluosi ir tada galesi nunesti i bet kuria laboratorija irtirti ir ieskoti ten konservantu cheminiu ir bakteriju, jei tau taip baisu, o tada mes galesime kalbeti apie tas kas yra naturalu, ko nera ir kas imanoma, o kas - ne.
As neperku jokiu kremu, losjonu ir pan. - viska gaminu pati, jau ne vienus metus (bakterijom tikrai neapaugus

), todel kalbu is praktikos, o ne perskaicius kelis straipsnius
Pati tuo tarpu tik kazka pilstai pilstai, o supratimas tik zurnalinis, vat kai is praktikos kalbesi -tada bus verta demesio diskusija
Aš būčiau nuostabiausia kalėdinė dovana jūsų turimam augintiniui