Įkraunama...
Įkraunama...

Sėdmaišis

Savanoriuose Anukelio pardoj yra parduotuve "Oda ir gobelenas".ten yra eko odos ir naturalios.kainu dabar neprisimenu... g.gif ryt ten busiu,tai apsiuresiu,jei is pat ryto dirbs.o pradzioj ta foteli tai is gobeleno siusiu,nes gaila butu eko odele sugadinti.dar nzn,ar mano senute masina ims ta oda doh.gif
nu ryt parasysiu,ka maciau ir girdejau:)
Atsakyti
Aš tai šį savaitgalį irgi siuvausi savo sėdmaišįsmile.gif Iš visokios medžiagos gabaliukų, kur radau namuose. Siuvau tiksliai pagal Olaivos iškarpas. Tik kažkaip nenorėjau prisipirkti per daug tų granulių, tai pirkau iš pradžių tik vieną maišą. Supylus matyti, kad dar jų trūksta:( Teks šiandien nusipirkti dar maišą.
Tik labai įdomu, Senukuose (Alytuje) tos granulės kainuoja 15,90 Lt. Matyt kuo toliau nuo sostinės, tai ir kaina didesnė smile.gif
Atsakyti
doh.gif doh.gif doh.gif vis delto radau Klaipedoje Audejo parduotuve, tik toliau paejus. Tad klaipedietes Audejo parduotuve Klaipedoje Galinio pylimo 28, sankryzoje pries buvusi paradoksa. doh.gif
Tad begsiu siandien apziureti, kokiu atraizeliu Klaipedoje yra, gal cia didesnis pasirinkimas ( nes gal maziau norinciu siutis sedmaisius0 thumbup.gif
Atsakyti
Ar aš visai kvaila, bet Vilniuje aš tų granulių polistirolio ar kokio ten nerandu. O smulkintos jūros putos pirkti nenoriu. Susinervinau mad.gif
Atsakyti
As tai dar kaupiu informacija apie siuos daiktus ax.gif
Visos siuvasi darosi, butu idomu pamatyti foto heart.gif
Atsakyti
mielu noru nufotkinčiau ir įdėčiau savo sėdmaišį visai rakursais, bet gi tų nelemtų granulių neturiu. Kai tik randu - fotkinu ir giriuosi:)
Atsakyti
Pem, atvaryk į Alytų. Čia granulių pilna ir kol kas dar ne deficitas:)
Atsakyti
as tai ideciau fotkes bet idet nemoku, gal kas pagelbetu blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(natie @ 2005 08 22, 11:07)
as tai ideciau fotkes bet idet nemoku, gal kas pagelbetu blush2.gif  ax.gif

atsiųsk neglaite@yahoo.com , pabandysiu įdėt
Atsakyti
Siandien buvom vienoj baldininku parduotuvej - pasiule polistirolo uzpilda. Ten ne granules, o toks daiktas, kaip kad i minkstus zaislus kemsa, tik ne tolygus pluostas, o tokie rutuliukai tarpusavyje sukibe. Maisai po mazdaug 20 kg, kilogramo kaina 11 lt. Maziau negu visas maisas neparduoda. Bet su vyru nusprendem, kad sedmaisiui bet kuriuo atveju netinkamas daiktas - nes nebirus.
Atsakyti
O as tai savo sedmaisi kol pasiusiu... doh.gif blush2.gif Nes ir masina siuvimo pas mama, ir siuveja is manes tokia... g.gif kaip cia svelniau pasakyt cool.gif Nu vienzo, as, jauciu, greiciau numegzciau ta sedmaisi laugh.gif
Reikia prisiverst pasisiut ciuzini pirma. Siut nelabai megstu, bet sedmaisio savos gamybos noriu wub.gif
Atsakyti
Sveikutės biggrin.gif
Susigundžiau aš čia su sėdmaišiu doh.gif Nusprendžiau ir aš jį pasisiūti thumbup.gif ,tik neapsisprendžiu, kokios formos noriu g.gif
Atsakyti