Įkraunama...
Įkraunama...

Sėdmaišis

QUOTE(Kirma @ 2005 08 25, 10:33)
Oi laukiam laukiam. Kažin kelios pasigamino ir nepasigyrė?
O nuotraukų kažkaip mažai  sad.gif

Jei pabaigsiu tai šiandien įkelsiu nuotraukytes 4u.gif
Atsakyti
Labai lauksime 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kozete @ 2005 08 25, 11:04)
Labai lauksime  4u.gif

Na aš ir pati laukiu, kada galėsiu naudotis savo sėdmaišiukais smile.gif tongue.gif
Atsakyti
Neįsivaizduoju:) bet maišas man iki juosmens buvo. Gal kokie 2-3. Etiketės ant maišo nebuvo.
Atsakyti
Taip, supratau, kad dabar tikrai pasisiūsiu bent pora sėdmaišių thumbup.gif Jau seniai suku galvą kaip juos siūti, o čia tiek idėjų :blink Ačiū. Kai pasiūsiu - įdėsiu nuotraukėlių smile.gif
Atsakyti
Va cia mano sedmaisiukas ax.gif blush2.gif
sedmaisis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jutta: 25 rugpjūčio 2005 - 19:25
Šaunus dalykėlis thumbup.gif thumbup.gif ,Jutta, puikus darbelis thumb_yello.gif .Dar labiau užsimaniau savo, bet kad vis laiko nerandu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Neglaite @ 2005 08 25, 21:29)
Šaunus dalykėlis thumbup.gif thumbup.gif ,Jutta, puikus darbelis thumb_yello.gif .Dar labiau užsimaniau savo, bet kad vis laiko nerandu doh.gif

Aciu uz pagyrima blush2.gif Na as tai gal kokias 4 dienas dariau laikelio vis ieskodavau smile.gif
Atsakyti
Jutta, labai gražus darbelis.
Pagaliau ir aš žengiau pirmą žingsnį link sėdmaišio - vakar nuvažiavau į "Ermitažą" ir nusipirkau vieną maišą. Kainavo 9,19Lt. Kiek ten yra nebuvo parašyta, bet man atrodo, kad užteks tik vienam sėdmaišiui.

Nežinau kaip darysiu, bet galvoju į vieną maišą sudėti granules, o kitą pasiūti kaip užvalkalą, kad galėčiau skalbti.
Bet dabar pagalvojau, kaip aš sukišiu tą vieną "pagalvę" į kitą.
Gal kas jau darėte?
Atsakyti
Štai mano sėdmaišis (tema ,,Mūsų darbeliai")
http://www.supermama...pic=41387&st=48
Atsakyti
QUOTE(Pem @ 2005 08 26, 09:35)
Štai mano sėdmaišis (tema ,,Mūsų darbeliai")
http://www.supermama...pic=41387&st=48

Pem, o kiek tu į sėdmaišį granuliu sudėjai???? Mano sėdmaišio dydis dugnas 700X700X700X700, Šonai 800, na o viršus 150X150X150X150 blush2.gif ir aš sudėjau ne pilnai 0.2M3 granulių smile.gif
Atsakyti
Pem, Jutta jūsų sėdmaišiai SUPER!!!!!!!!!!
Atsakyti