Įkraunama...
Įkraunama...

Sėdmaišis

QUOTE(Olaiva @ 2005 08 30, 22:22)

super!!!

o gal galima schemute sito sedevro?
as vis dar formos neissirenku g.gif
Atsakyti
Olaiva, o tau nesinori didesnės sėdimosios dalies g.gif, arba mažesnio atlošo? Pasakyk, juk jau išbandei mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mari4 @ 2005 08 31, 09:18)
pataisyk,  jei as neteisi. bet man atrodo, kad atsisėdus į šį fotelį, spaudimas gaunasi į apačią ir fotelio atlošas  dėl to verčiasi į priekį.

nu kad tikrai nevercia i prieki,nes as jo nugara tokia nesmulkia pasiuvau.plati,tai nevercia jos niekur schmoll.gif
apacioje uztrauktuka idejau,tai jo minkstuma reguliuotis bus paprasta:)
Atsakyti
QUOTE(Neglaite @ 2005 08 31, 10:33)
Olaiva, o tau nesinori didesnės sėdimosios dalies g.gif, arba mažesnio atlošo? Pasakyk, juk jau išbandei mirksiukas.gif

kadangi cia buvo mano 1 blynas tokios formos,tai kai ka pakeisciau.siaip nugara vyras sake,kad patogu,kai aukstesne.biski gal sedimaja dali i ploti paplatinciau.nes mano uodega tai tilpo,bet va vieno bandytojo taip vos vos tilpo:) ir ta kampa,kur tarp uodegos ir nugaros,turbut didesni spinduli daryciau.arba kaip tik atvirksciai.statu kampa daryciau,tai tada aplamai butu galima ji 2 pusem naudoti,apsukus.nu dar cia patobulinsiu.o odinius siusiu,kai namie baldus pakeisim,kad derintusi.dar iki to laiko ir ju forma atidirbsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2005 08 31, 11:42)
kadangi cia buvo mano 1 blynas tokios formos,tai kai ka pakeisciau.siaip nugara vyras sake,kad patogu,kai aukstesne.biski gal sedimaja dali i ploti paplatinciau.nes mano uodega tai tilpo,bet va vieno bandytojo taip vos vos tilpo:) ir ta kampa,kur tarp uodegos ir nugaros,turbut didesni spinduli daryciau.arba kaip tik atvirksciai.statu kampa daryciau,tai tada aplamai butu galima ji 2 pusem naudoti,apsukus.nu dar cia patobulinsiu.o odinius siusiu,kai namie baldus pakeisim,kad derintusi.dar iki to laiko ir ju forma atidirbsiu biggrin.gif

o jau kai atidirbsi ta forma gal galima bus is taves ja kaip nors nupirkt blush2.gif blush2.gif wink.gif cia as brezinuka minty turejau,nes senukuose tas matytas man labai patiko ir patogus pasirode wub.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
tai as cia i ta senuku ir ziurejau.jis biski mazesnis,nugara zemesne.reiks dar apziuret ir tada lekalus pasitaisyti.
man kazkodel viskas,ka bedaryciau,per dideli gaunasi...smile.gif
schema aisq,kad duodiu,kai jau ja apdailinsiu
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2005 08 30, 22:17)
nju pagaliau...as ja tol kankinau,kol pradejo siuti.adatas geras jupirkau.aisq,teko 4 sulauzyti,bet pasiuvau:)
idedu jusu teismui sedmaisi-foteli:)

Fantastiškas foteliukas thumbup.gif
Atsakyti
Dar keli sedmaisiu brezinukai. Gal tik toms kurios pvaliu nori wink.gif
http://www.janome.co...041-pattern.pdf
http://www.bhg.com.a...241262E3DDA74D5
user posted image va toks

o cia tik nuoroda paziurinejimui(atsiprasau jei jau tokia buvo)
http://www.serenityh...m/beanbags.html
pvz :
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jumi: 02 rugsėjo 2005 - 07:57
Oi, kaip ačiū, Jumi, už tas apvalaus sėdmaišio schemutes. Reikės bandyti, gal tą rombą, jis toks paprastesnis, nei apvalus.
O gal įsivaizduoji kaip pasidaryti didelę iškarpą (apvalią) pvz. 80cm diametro, be skriestuvo?
Atsakyti
4u.gif Pagauta Jūsų gražių darbų idėjos ir aš nusprendžiau siūti, jau nusipirkau, ko reik,.....o, bet, tačiau.... biggrin.gif Senukuose man pasakė, kad polysterolio granulės ir yra smulkinta jūros puta..... g.gif , kurios Jus taip rekomenduojat vengti....

Beje Senukuose, prie bazės jos yra dar 24 maišai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kozete @ 2005 09 02, 09:09)
Oi, kaip ačiū, Jumi, už tas apvalaus sėdmaišio schemutes. Reikės bandyti, gal tą rombą, jis toks paprastesnis, nei apvalus.
O gal įsivaizduoji kaip pasidaryti didelę iškarpą (apvalią) pvz. 80cm diametro, be skriestuvo?

Ūkiškai tai daroma taip:

paimi skudiriuka, arba virvute atsimatuoji 80cm, i centrą įbedi vynuką ir užriši ant jo mazgą ( turi būti laisvas), o tada paimi kokią kreidą ar pieštuką ir kartu su virvute sukiesi aplink pieštuką reikia mu diametru.

Nežinau ar paaiškinau aiškiai, bet tikria gaunasi. 4u.gif
Atsakyti
Kokia aš kvaila. doh.gif
Ačiū, ačiū
Atsakyti