per 1 diena

Koks šitas pūkuotukas gražus:

nu bet sitas pukuotukas ir kainuotu.....
jaučiu, kad daug, nes internete pardavimo kaina 170$
Aš tik idėjau, kaip gražų daiktą akims paganyti.

Aš tik idėjau, kaip gražų daiktą akims paganyti.

bet galima ir pigiau rasti.dalmetoj maciau yra tokiu pukuotu,kudlotu kailiu.tai nebent is tu,jei labai nenudeveti.manau ishskalbus,pashukavus ir susiuvus butu visai nieko...lygiai taip pat ten ir odu galima pasiknisti..
Sveiki, sedziu ir skaiciuoju, o kiek reikia pirkti medziagos nors apytyksliai?

QUOTE(Fency @ 2005 08 08, 09:58)
ziurint koka rulono ploti,daznai buna 1.6 m.tai pabandyk pasidelioti tas mano schemas,kur daviau,pagal matmenis.arba ziurek tuose psl,kur nuorodas ikele,pagal tas detales,kur jis biski kitokios formos.as kai turejau medziagos,tai net neskaiciavau,kiek jos sunaudojau

Per kur tu dėjai granules? per apačią, ar per viršu?
Nes galvoju per apačią gal ne taip matystusi, kai užsiųsi, vis tiek ne taip gražiai kaip su mašina.
Nes galvoju per apačią gal ne taip matystusi, kai užsiųsi, vis tiek ne taip gražiai kaip su mašina.
QUOTE(Kozete @ 2005 08 08, 10:03)
Per kur tu dėjai granules? per apačią, ar per viršu?
as per apacia.palikau puses krastines ilgio juosta neuzsiuta ir supyliau.po to su masina ir uzsiuvau

Tai va padariau kaip ir samatą fotelio.
Aš sumažinau labai nedaug tą foteliuką, pabandysiu vieną mažesnį (šiek tiek), o jeigu neptiks pasisūsiu didesnį.
Toms trapecijoms, jeigu plotis medžiagos 1,6. reiktų apie 2,5m
Aš pagalvojau, ka apačios vis tiek nesimatys, tai tą apatinį kvadratuką galima sudurti iš dviejų dalių.

Aš sumažinau labai nedaug tą foteliuką, pabandysiu vieną mažesnį (šiek tiek), o jeigu neptiks pasisūsiu didesnį.
Toms trapecijoms, jeigu plotis medžiagos 1,6. reiktų apie 2,5m
Aš pagalvojau, ka apačios vis tiek nesimatys, tai tą apatinį kvadratuką galima sudurti iš dviejų dalių.
labai apsidziaugiau radus sia tema kurios labai ieskojau
labai jums dekui

labai jums dekui

tai zinoma,kad galima.maniski sedmaisi apvertus,tai gaunasi toks fainas pustas kvardatinis sedmaisis,tai ant jo kaip atsisedi,tai labai aukstai gaunasi:) tai kaip ir dugnas tada virshum pasidaro.bet manau,kad ta siule tai nepamaisys