Įkraunama...
Įkraunama...

Sėdmaišis

[FONT=Courier][COLOR=red] sveos:) noreciau paklausti as cia skaitau susidomejau dabar bandysiu siuti sedmaisi tik idomu kiek ten tu granuliu pilti?pilna sedmaisi ar puse ar kai?
Atsakyti
O kokią medžiagą reikia pirkti kad pasisiūti sėdmaišį? blush2.gif Nesu didelė žinovė, tad labai reiktų pagalbos žinančių merginų... Ir ar jūs tas putas supylėte į pamušalą ar ne? ax.gif
Atsakyti
http://www.kaunosilas.lt/

Granuliu gamintojai ir perdirbejai Kaune. Jeigu kam labai reikia, tai paskambinkite ir paklauskite kur ir kada ju galima gauti.
Atsakyti
QUOTE(Talkatif @ 2006 03 01, 19:44)
http://www.kaunosilas.lt/

Granuliu gamintojai ir perdirbejai Kaune. Jeigu kam labai reikia, tai paskambinkite ir paklauskite kur ir kada ju galima gauti.

o kiek ju reikia i sedmaisi pripilt???
Atsakyti
QUOTE(krilila @ 2006 03 01, 19:20)
o kiek ju reikia i sedmaisi pripilt???

reikia pripilti kiek daugiau - artipilnį maišą. Pradžioj bus kietesnis, bet po to susisėdi, sukrenta. Arba jei pradžioj įpylsi mažiau, reiks vėliau papildyti.
Papildyta:
QUOTE(Samanta @ 2006 03 01, 01:23)
O kokią medžiagą reikia pirkti kad pasisiūti sėdmaišį? blush2.gif Nesu didelė žinovė, tad labai reiktų pagalbos žinančių merginų... Ir ar jūs tas putas supylėte į pamušalą ar ne?  ax.gif

Geriau storesnę, kad nepradiltų, nes juk ant jo sėdėsi ir kitaip "trinsi". Gobeleninė tinka, geriausia nusipirkti atraižų - pigiau išeina. O dėl pamušalo čia kas kaip nori, aš dariau su, kad galima būtų viršutinį maišą nuvilkti ir išskalbti ir nereiktų vėl su tom granulėm "dulkintis" hihihi.gif
Atsakyti
Na, galų gale pasisiuvau vakar ir aš sėdmaišį, gal šiek tiek per daug numažinau, bet labai didelio ir nenorėjau.
Įdėjau nuotrauką į pagirų skyrely. ax.gif
Bet ojoj kiek turėjau vargo su tom granulėm visa aplipusi buvau ir puse kilimo aplipo, gerai, kad jos lengos ir gerai susisiurbia. 4u.gif
O kaip jūs dedate tas granules, juk prie rankų jos siaubingai limpa...
Atsakyti
As tai buvau pasidariusi is popieriau toki dideli piltuveli, ji ikisau i palikta skyle sedmaisyje, kuria po to uzsiuvau, ir pyliau tiesiai is maiso, thumbup.gif
Atsakyti
na va ir aš tyliai tyliai pastudijavau jūsų pasiekimus ir puoliau prie darbo. pirmiausia pasiuvau sėdmaišį dukrai, kai pamačiau, kad jai patinka, tai padariau dovaną dukterėčiai gimtadienio proga. Atrodo mergiotė apsidžiaugė tokia dovana - vien gabaritai ką reiškia, ne blizgutis gi koks delne telpantis biggrin.gif Štia čia kuklūs mano darbo rezultatai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2006 04 13, 07:35)
na va ir aš tyliai tyliai pastudijavau jūsų pasiekimus ir puoliau prie darbo. pirmiausia pasiuvau sėdmaišį dukrai, kai pamačiau, kad jai patinka, tai padariau dovaną dukterėčiai gimtadienio proga. Atrodo mergiotė apsidžiaugė tokia dovana - vien gabaritai ką reiškia, ne blizgutis gi koks delne telpantis biggrin.gif Štia čia kuklūs mano darbo rezultatai ax.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif saunus sedmaisiai !
Atsakyti
Labai gražūs... O pagal kokius išmatavimus darėte?
Nes aš per daug numažinau Olaivos iškarpą ir dar man atrodo granulių šiek tiek persistengiau pridėti. ax.gif
Atsakyti
Niu fainai atrodo, noriu ir aš.... ax.gif
O man šitie kokie gražūs: sėdmaišiukai
Atsakyti
QUOTE(Kozete @ 2006 04 13, 09:37)
Labai gražūs... O pagal kokius išmatavimus darėte?
Nes aš per daug numažinau Olaivos iškarpą ir dar man atrodo granulių šiek tiek persistengiau pridėti. ax.gif

na aš pirmąjį irgi "suchaltūrinau" - šiek tiek pamažinau, tai gal kiek per kietas gavosi, bet gal susitrins. pakeičiau olaivos iškarpas taip, kad pagrindą ir viršų dariau apskritimus, dugnas - 0,9 m skersmens, viršutinis - 0,4 m. o šonus dariau apie 1 m aukščio ir pirmajam maišui dariau šonines detales kaip olaivos brėžinyje, tai jie šiek tiek užrietė dugną į viršų atsisėdus. Tai antrąjį siūdama jau ir šonines detales patobulinau taip, kad joms į šonus padariau tokius kaip "pilvukus", t.y. kraštinės ne tiesios, o išpūstos lanku į šonus, tai tada atsisėdus tas maišas apvalesnis gaunasi, yra kur į šonus pūstis ir nekelia dugno. va taip smile.gif
Aš kasmet vis susigalvoju kokią firminę to sezono dovaną draugams, vaikams ir pan. Panašu, kad šio sezono dovana taps sėdmaišiai cool.gif
Beje, dariau su pamušalu, t.y. granules pyliau į vidinį medvilninį maišą, o išoriniam dugne įsiuvau tą vadinamąjį paslėptą užtrauktuką, kad galima būtų skalbt nuėmus.
Atsakyti