Įkraunama...
Įkraunama...

MIGRENA 3dalis

user posted image
padedam patarimais ir toliau ,naujoje temeleje 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pandutė: 17 vasario 2009 - 20:06
Aš ir jau čia naujoj tėmutėj registruojuos vacation4.gif
Atsakyti
As irgi jau cia! drinks_cheers.gif
Atsakyti
Renkasi liaudis sava po truputį lotuliukas.gif
Papildyta:
bet tai mūsų gebėjimai ir rašymo tempai normalūs trys mėn. be 2 dienų ir prirašėm pilną temą doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutė: 17 vasario 2009 - 21:20
Ir aš jungiuos pas jus mergaitės 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,mergaites,ir as jau cia smile.gif
Atsakyti
sveikos sugryzusios 4u.gif
Atsakyti
user posted image Sveikos mus naujuos namuos user posted image
pandutei 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif persikėliau ir aš smile.gif
Savannaa, dėl lovos, jei įtariat kažką ne taip, pabandykit perstumt į kitą vietą ir žiūrėt, gal bus geriau. Pas mane tai tirtas visas butas (prieš įsikeliant) ir pasirodo, kad miegojau ant sankirtos taško. Aišku, ne dėl to pas mane migrena atsirado, bet priepuolių pasitaikydavo ir dažnų. Dabar taip nėra ir tikrai tikiu, kad lovos perstatymas buvo viena iš priežasčių smile.gif
Atsakyti
Sveikutes,likimo drauges smile.gif gal kuri nors zinote kur galima butu ta arbata isigyti Klaipedoje? as irgi noreciau pabandyt pagert, nes jau atsibodo kasdieniai skausmai verysad.gif gal nors truputi geriau butu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TARSKALIUKE @ 2009 02 18, 11:50)
Sveikutes,likimo drauges  smile.gif  gal kuri nors zinote kur galima butu ta arbata isigyti Klaipedoje? as irgi noreciau pabandyt pagert, nes jau atsibodo kasdieniai skausmai  verysad.gif gal nors truputi geriau butu  smile.gif

debrecene pprie euro vaistines yra maza parduotuvyte ir viduj kampe yra prieskoniai ,arbatos,ir dar visokiu dalyku,tai tenai,arba prie vision exspres salia koijniu parde ir prie jos alieju parde tai tenai,arba prie ligoniu kasa kur ,sena stomatologijos poliklinika,kitoj gatves pusej bandeles,tai ieini i bandeles desinej pusej aliejai ir arbatos
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2009 02 18, 11:55)
debrecene pprie euro vaistines yra maza parduotuvyte ir viduj kampe yra prieskoniai ,arbatos,ir dar visokiu dalyku,tai tenai,arba prie vision exspres salia koijniu parde ir prie jos alieju parde tai tenai,arba prie ligoniu kasa kur ,sena stomatologijos poliklinika,kitoj gatves pusej bandeles,tai ieini i bandeles desinej pusej aliejai ir arbatos

oi kiek daug "tasku" zinai biggrin.gif aciu labai 4u.gif reiks nuvaziuot kai laiko bus daugiau nusipirkt smile.gif o kokia mazdaug kaina?kaip skonis? smile.gif p.s. cia tik is smalsumo to klausiu blush2.gif
Atsakyti