Įkraunama...
Įkraunama...

MIGRENA 3dalis

QUOTE(TARSKALIUKE @ 2009 02 18, 11:57)
oi kiek daug "tasku" zinai  biggrin.gif  aciu labai  4u.gif  reiks nuvaziuot kai laiko bus daugiau nusipirkt  smile.gif  o kokia mazdaug kaina?kaip skonis?  smile.gif  p.s. cia tik is smalsumo to klausiu  blush2.gif

neskanu,10litu
Atsakyti
man kai skauda galva,labai norisi miegoti zemyn galva,kaip siksnosparniui.taip ir traukia nunarinti galva.
musu kambaryje lova stovi taip,kad nera kur jos kitaip perstumti.esu girdejusi,kad gerai padeti po lova veidrodi-jis issklaido susikirtimus.dar kalnu kristolas padeda.ir jokiu telefonu po pagalvemis,arba salia.
Atsakyti
Priimkit, merginos, ir mane mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(PMS @ 2009 02 18, 16:18)
Priimkit, merginos, ir mane  mirksiukas.gif

Tai pasakok kokie nusiskundinai! ax.gif
Nei vienos neisvarom! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(PMS @ 2009 02 18, 16:18)
Priimkit, merginos, ir mane  mirksiukas.gif

visada prašom mirksiukas.gif kuo skundiesi neverta nei klausti, aišku-migrena. geriau sakyk kaip gydaisi rolleyes.gif
kaip pasireiškia ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusiuke: 18 vasario 2009 - 16:26
QUOTE(rusiuke @ 2009 02 18, 17:21)
visada prašom mirksiukas.gif  kuo skundiesi neverta nei klausti, aišku-migrena. geriau sakyk kaip gydaisi rolleyes.gif
kaip pasireiškia ir pan.

Pati sau diagnozavus migreną blush2.gif Jau apie 10 metų nepilnai kankina galvos skausmai. Ne kiekvieną dieną jau dabar. Būdavo pradeda skaudėt, tai, žinau, kad kokią savaitę kiekvieną dieną skaudės. Taip kartodavosi pastoviai- ta prasme, kad skausmas beveik savaitę. Kokias 2-3 savaites ramu, po to vėl tas pats.
Po nėštumo šiek tiek pasikeitė šitie negalavimai. Bet dabar jau net naktim pabundu nuo siaubingo skausmo. Ieškau tada galvai šalto pagalvės kampo verysad.gif Bet tooooks skausmas, kad sunku apibūdint, atsimerkt pilnai net neina. Tai taip pravargstu ir vėl gyvenu.
Žinau, dabar mane visos išbarsit ir vysit tirtis blush2.gif
Jei labai įsiskauda galva, tai išgeriu Nimesil miltelių ir kartais padeda, bet tikrai retokai... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Shlipse @ 2009 02 18, 13:27)
man kai skauda galva,labai norisi miegoti zemyn galva,kaip siksnosparniui.taip ir traukia nunarinti galva.
musu kambaryje lova stovi taip,kad nera kur jos kitaip perstumti.esu girdejusi,kad gerai padeti po lova veidrodi-jis issklaido susikirtimus.dar kalnu kristolas padeda.ir jokiu telefonu po pagalvemis,arba salia.

Dėl to veidrodžio ir aš esu girdėjusi ir gana dažnai tep saknt g.gif mažu tiesa?

QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 02 18, 16:20)
Tai pasakok kokie nusiskundimai! ax.gif
Nei vienos neisvarom! biggrin.gif

lotuliukas.gif Kaip kokia profesore thumbup.gif

QUOTE(PMS @ 2009 02 18, 16:45)
Žinau, dabar mane visos išbarsit ir vysit tirtis  blush2.gif
Jei labai įsiskauda galva, tai išgeriu Nimesil miltelių ir kartais padeda, bet tikrai retokai...  unsure.gif

Bart nebarsim ...nors gal, bet pasitirt neprošal būtų mirksiukas.gif o nimesilis yra nesteroidiniai priešuždegiminiai ir antireumatiniai vaistai ir dar prirašyta mažai skrandį veikiantis priešuždegiminis, antipiretinis ir skausmą malšinantis junginys
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2009 02 18, 21:23)
lotuliukas.gif Kaip kokia profesore  thumbup.gif

Net nuotaika pakilo, kai tavo komentara perskaiciau... lotuliukas.gif
Atsakyti
Labukas visoms mirksiukas.gif Štai ir aš noriu registruotis naujuose namučiuose 4u.gif Šiandien jaučiosi kažkaip keistai ,ryte atsikėlaiu su galvos skausmais bet išgeriau kavos ,suvalgiau pusryčius ir skausmas praejo.Bet vistiek visa diena kažkokiai kaip dažnai sakau maišų trenkta.Ir dar pykinimas užeina,bijau jau kad vėl priepuolis nepasikartotu scare.gif
Kažkas raše apie tai kad nustačius aksizmatizma ( atsiprašau jeigu ne taip pavadinima parašiau) ir pradėjus nėšioti akinius migrena praejo. Galiu irgi parašyti kad kiek kartu tikrinau akis visada gydytojai sake kad labai siaurios kraujagyslės bet regejimas geras. Pastebėjau kad mano regėjimas nors ir geras bet užėina kad matau bet neriškiai ir kaip per rūką,bet kalbu ne apie mirguliavima priepuolio metų o paprasta diena be galvos skausmo. Labai noriu kad parašytu ir paaiškintu man apie aksizmatizma ir kaip ji nustate g.gif
Dar klausimėlis, o kaip jums visoms su galvos svaigimais? Man kažkaip pradėjo ir vėl galva suktis nors ir AD geriu? Labai nemalonus jausmas blink.gif
Ir dar norėjau sužinoti daugiau apie Cinie? Kas ji gali išrašyti ir kaip jis veikia?
Gerai likimo draugės ,geros nakties ir ikiukas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ksėna: 18 vasario 2009 - 23:23
QUOTE(Ksėna @ 2009 02 18, 23:21)
Ir dar norėjau sužinoti daugiau apie Cinie? Kas ji gali išrašyti ir kaip jis veikia?

gali ir paprastai nusipirkti vaistinej, arba jei nutatyta migrena yra, kiek zinau jis kompensuojamas! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 02 19, 00:24)
gali ir paprastai nusipirkti vaistinej, arba jei nutatyta migrena yra, kiek zinau jis kompensuojamas! 4u.gif

O kokia kaina? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shlipse @ 2009 02 18, 14:27)

Dėl veidrodžio galbūt, bet tai reikia žinot ar po lova tikrai tik sankirta. Kad nepasidaryt blogiau...
Atsakyti