Įkraunama...
Įkraunama...

Šepečiai, kempinės, plaušinės...

Sveikos, man kazkaip pritruko temos apie plausines, kempines ir panasius dalykus. Nerandu as sau idealaus sepecio duse praustis, arba per siurkstus, arba seriai krenta.. cry.gif Dabar turiu body shopo maziuke kempine, telpa delne, gerai putoja. bet dar noreciau gerai sveiciancios plausines, kad gerai aktyvintu kraujotaka ir gerai sveistu(nebereiktu visokiu kuno sveitikliu). Patarkit 4u.gif
Atsakyti
As kasdienai naudoju paprasta svelnute kempinele, o jau rimtesniam prausimuisi sepeti, pirkau droge uz berods 10 lt, ir esu patenkinta... nei man ten kas byra nei ka..
Atsakyti
Aš labiausiai mėgstu pirštinę, tokią kaip megztą ir natūralaus plaušo. jau trečią tokią nusipirkau. Kitokios kažkaip neprigyją ir šepečiai nelabai man patogu, per ilgai užtrunka prausimasis...
Atsakyti
Kiekvienai dienai paprasta kempine is dvieju pusiu siurkstesne ir svelnesne. O rimtesniam sveitimui- siurksti kempine.
Atsakyti
As irgi kiekvienai dienai naudoju paprasta kempine is vienos puses svelnesne o is kitos siurksnesne,o karta i savaite plausine-pirstine ir viskas ciki smile.gif
Atsakyti
o as maciau spalvotuos kvapuos toki sepeti , jis masazuojantis, su kazkokiais gumbuliukais tuose seriuose... gal but visai nieko, prausies ir pasimasazuoji... g.gif
Atsakyti
o as labai noriu japoniskos plausines, tipo kaip skurliukas paprastas, nera labai kieta ir astri, bet oda nuo jos ritenasi rievem dideliausiom (panasiai kaip turkiskos pirties masazas) lopais lasteliu kapinynas nueina. gal kas mate kazka panasaus?
Atsakyti
man is turkijos parveze toki medziagini skurliu... nu kaipo pirstine, bet nepirstuota. tai po karsto duso nusitryniau visa, liuks thumbup.gif gal tu kur pirtims pardavineja pieskok, nes sake ten buna
Atsakyti
aciu reiks pasiteiraut smile.gif
Atsakyti
as taj pora kartu y sawaite naudoju siurkstoka pirstine..o taip tai swelnute kempinele.. smile.gif
Atsakyti
Kasdienai naudoju paprastą kempinę (švelnią). Nes kasdien nesveika su šiurkščia šveistis ( man gydytoja taip sakė). smile.gif O kartą per savaitę nusitrinu su masažinėm pirštinėm ir ok biggrin.gif
Atsakyti
na as naudoju svelnia minksta gerai putojancia kempine thumbup.gif o siaip dar manyciau pirstine yra neblogas dalykas ir siurksti ir patogi smile.gif
Atsakyti