man tai patinka siurksios palusines, turiu tokia, paprastute is vienos puses svelni is kitos tokia siurksti, tai visada ir trinuosi ta siurksciaja puse

as ir turiu siurkscia kempine, kuri specialiai skirta kuno sveitimui.tai viena karta per savaite ja ir pasinaudoju. rezultatas

keliu tema i virsu. zadu pirkt kempine,neissirenku. gal kas ka neseniai pirko ir gali rekomenduot? man kazko tokio gal siurkstesnio,masazuot sedmenim ir kojom reiktu... ir kitos svelnesnes, kad kasdien su dusgeliu prausiantis putotu

Man tai patiko, kur kazkas cia apie japoniska kempine rase.
Gal gali kas smulkiau papasakot, kaip ji atrodo arba kur isigyti? As irgi noreciau uzpakaliukui ir slaunytems kazka siurkstesnio, bet truputi prisibijau, nes oda siaubingai jautri..

Kasdieninems maudynems naudoju paprasta, ne itin siurkscia kempine, o karta ar du i savaite kuno sveitimui naudoju astria kempine-pirstine ir sepeti-masazuokli astriais seriukais

Man tai kažkaip nemalonu visokie tie skudurėliai, kempinėlės ir šepetėliai- man jie tokie nehigieniški atrodo- juk prisikaupia odos likučių- fee... Ir išsiplauna sunkiau, tai irgi sprendžiau dilemą- o be to juos džiovint nemalonu, praplėkti gali, ir paskui skleisti pelėsių kvapą visas kūnas ir t.t.- pas mus gyvatuką pradėjo mažiau šildyti pastaraisiais metais, tai visi rankšluosčiai, nekalbant jau apie šepečius ir kempines, tikrai dvokia, ir šiaip- nusidėvi, prisikaupia sunkiai išplaunamų nešvarumų- ir man jie baisiai neestetiški, todėl paskelbiau jiems karą, ir nusipirkau GUMINĮ ANT PLAŠTAKOS UŽMAUNAMĄ ŠEPETĮ- t.y. jo spygliukai ir jis pats iš tos pačios gumos- ir man labai patogu- viena pusė smulkūs spygliukai, kita- stambūs. Aš naudoju tik tą su smulkiais smulkiais- taip atsargiai šveičiu, nes šiurkštoka, truputį lyg degina- bet rezultatas
Oda lygi lygi, ritinėliai kaip pašėlę lupasi šveičiant- ir svarbiausia nuskalauji po vandeniu energingai, nupurtai gerai- ir jokio kvapo, jokio susidėvėjimo, ir nesikaupia odos likučiai juose, labai gerai nusiplauna- ir nereikia džiauti ar skalbti
Dabar nenorėčiau keisti į jokius skuduriukus, šepetukus ar plaušines
- nes labai nemėgstu vonioj turėti visokių amžinai šlapių, medžiaginių ir žlegsinčių daiktų- ir nuolat galvoti, kaip juos sutalpinti ant gvatuko. O čia nuskalavai, nupurtei (galima nusausinti su rankšluosčiu, jei būtina) ir į lentyną
Aš pirkau, lygtai, Droge- tokia ryškiai rožinės spalvos

Dabar nenorėčiau keisti į jokius skuduriukus, šepetukus ar plaušines

Aš pirkau, lygtai, Droge- tokia ryškiai rožinės spalvos

QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2008 09 12, 22:16)
ir nusipirkau GUMINĮ ANT PLAŠTAKOS UŽMAUNAMĄ ŠEPETĮ-
o putoja duso zele su juo?
as irgi megstu siurksciai, todel naudoju pirstines is BodyShop ir 1-2 kartus i savaite sepeti irgi BodyShop..
QUOTE(Marla @ 2005 08 08, 16:23)
o as labai noriu japoniskos plausines, tipo kaip skurliukas paprastas, nera labai kieta ir astri, bet oda nuo jos ritenasi rievem dideliausiom (panasiai kaip turkiskos pirties masazas) lopais lasteliu kapinynas nueina. gal kas mate kazka panasaus?
Gal kas radot pas mus šitą reikalą?

Kokios šveičiamosios dušo pirštinės yra geriausios? Esu mačiusi "The Body Shop", "Drogo" ir kitas iš tos pačios parduotuvės - "QVS"

As naudoju pirstinaites, isigijau dvi, tai labai patogu, be to, apsaugo nuo iauginejanciu plaukeliu
QUOTE(mijukas @ 2009 03 24, 18:18)
As naudoju pirstinaites, isigijau dvi, tai labai patogu, be to, apsaugo nuo iauginejanciu plaukeliu
Man tos pirstinytes kiek per svelnios