Manau, kad siuncia - besiregistruojant, saliu sarase yra Lietuva.
Tarptautinio uzsakymo transporto islaidos bus 5$, jei uzsakymas nevirsija 50$. Jei virsija - 10$.
Manau, kad siuncia - besiregistruojant, saliu sarase yra Lietuva.
Tarptautinio uzsakymo transporto islaidos bus 5$, jei uzsakymas nevirsija 50$. Jei virsija - 10$.
gal kam buvo dingęs siuntinys iš fragrancedirect.co.uk? man dingo siuntinys, išlaukiau jų terminus, tada jie parašė, kad siuntinys yra dingęs ir jie man grąžina sumą į parduotuvėęs kortelę, o ne į mano kreditinę kortelę aš klausiau kodėl jie man negrąžina pinigų į kreditinę kortelę, bet man jie tiksliai ir neatrašo ką galėčiau padaryti, kad atgaučiau pinigus? Gal yra kam taip buvę?
as siandien gavau siuntini is Honkongo, tai pakankamai greitai atejo-per 20dienu , jau galvojau, kad daugiau nei menesi reikes laukti , ir labai geros kokybes(pasiemiau kosmetini sepeti)
as siandien gavau siuntini is Honkongo, tai pakankamai greitai atejo-per 20dienu , jau galvojau, kad daugiau nei menesi reikes laukti , ir labai geros kokybes(pasiemiau kosmetini sepeti)
O per paštą negalima kažkaip aiškintis?
Kas kad pigiausiu budu siustas, vistiek pašte sudarinėjami kažkokie registrai gautu laisku... aš tai jei negausiu iš principo knisiuos, kad surast kur jis dingo... nes gali but kad yra tokiu paštininkiu kurios manosi esa gudresnes uz kitus ir ko gi nepasiemus uz dyka chanel kokio blizgesiuko, arba kokiu dioro kvepaliuku