Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos internetinės parduotuvės

Gal kas norite kartu užsisakyti iš www.akomaskincare.co.uk siuntimo išlaidoms pataupyti ? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Scurry @ 2011 01 01, 14:43)
Gal kas norite kartu užsisakyti iš www.akomaskincare.co.uk siuntimo išlaidoms pataupyti ? bigsmile.gif

Aš labai norėjau iš ten visko, užsisakiau ir neatėjo siuntinys. Taip ir nepavyko išsiaiškinti kodėl ir kas jam nutiko verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo As_nematoma: 03 sausio 2011 - 10:33
QUOTE(As_nematoma @ 2011 01 03, 12:19)
Aš labai norėjau iš ten visko, užsisakiau ir neatėjo siuntinys. Taip ir nepavyko išsiaiškinti kodėl ir kas jam nutiko verysad.gif

Bandykite prisijungti dabar smile.gif Pinigus grąžino bent? Bandėt susisiekti, kad jie patikrintų, kur siuntinys?
Atsakyti
QUOTE(Scurry @ 2011 01 03, 12:55)
Bandykite prisijungti dabar smile.gif Pinigus grąžino bent? Bandėt susisiekti, kad jie patikrintų, kur siuntinys?

Pinigų negąžino, pasakė, kad išsiuntė ir maždaug turėjau gauti. O aš negavau.
Atsakyti
QUOTE(As_nematoma @ 2011 01 03, 12:07)
Pinigų negąžino, pasakė, kad išsiuntė ir maždaug turėjau gauti. O aš negavau.

tai jie siunčia neregistruotu, vadinas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 01 03, 14:11)
tai jie siunčia neregistruotu, vadinas g.gif

reikės šita dalimi pasidomėti.

rytoj popiet (t.y. 01 04 ) išsiųsiu užsakymą į www.akomaskincare.co.uk, kas norite, dar galite prisijungti. Siuntimo mokestis bus nedidelis.

Galvoju užsakyti iš lietuviško šio psl var (www.akomaskincare.lt), rašo, kad suteikia 25 proc.nuolaidą, o prekės tos pačios, kaip ir kainos smile.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scurry: 03 sausio 2011 - 12:26
QUOTE(Scurry @ 2011 01 03, 13:15)
reikės šita dalimi pasidomėti.

rytoj popiet (t.y. 01 04 ) išsiųsiu užsakymą į www.akomaskincare.co.uk, kas norite, dar galite prisijungti. Siuntimo mokestis bus nedidelis.

Galvoju užsakyti iš lietuviško šio psl var (www.akomaskincare.lt), rašo, kad suteikia 25 proc.nuolaidą, o prekės tos pačios, kaip ir kainos smile.gif )

Na jau lietuviškas puslapis tai tikrai nerimtai atrodo... Vertimai daryti turbūt su google translator neturint jokio supratimo apie lietuvių kalbą - ne tik linksniai nesutampa, bet ir kai kur vietom logikos nera. Smegenų taukmedžio sviestas lotuliukas.gif

Iš tiesų tai norėčiau užsisakyt, bet kažkaip mane neramina tas faktas, kad jau vieną kartą praradau pinigus. O dėl pristatymo - tai parašyta, kad siunčia Royal mail, kas dažniausiai būna neregistruota.
Atsakyti
QUOTE(zhyi @ 2010 12 31, 01:16)
Pasidalinkit atsakymu, kai gausit. Zinoma, jeigu galit  smile.gif

atsakymo dar laukiu iki siol doh.gif nebesitikiu sulaukti. man atrodo nepatikimas tas puslapis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juoko ašara @ 2011 01 04, 17:16)
atsakymo dar laukiu iki siol doh.gif  nebesitikiu sulaukti. man atrodo nepatikimas tas puslapis g.gif

Uzsakiau vakar is to puslapio skysta juodaji muila. Ziuresim, ar gausiu g.gif
Atsakyti
Ir registruojantis įvedėte savo asmens kodą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ELlJA @ 2011 01 05, 19:59)
Ir registruojantis įvedėte savo asmens kodą?  g.gif

manes klausiate? ax.gif as tai nevedziau, nes nesupratau kam jo reikia, todel parasiau laiska, i kuri nesulaukiu atsakymo, ir paklausiau.
Papildyta:
QUOTE(kaledukas @ 2011 01 05, 08:58)
Uzsakiau vakar is to puslapio skysta juodaji muila. Ziuresim, ar gausiu  g.gif

cia is kurio? tikriausiai ne is to apie kuri as kalbu, nes ten lyg ir nera tokio dalyko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juoko ašara @ 2011 01 05, 21:33)
manes klausiate? ax.gif as tai nevedziau, nes nesupratau kam jo reikia, todel parasiau laiska, i kuri nesulaukiu atsakymo, ir paklausiau.
Papildyta:
cia is kurio? tikriausiai ne is to apie kuri as kalbu, nes ten lyg ir nera tokio dalyko g.gif

Uzsakiau is www.acomaskincare.co.uk
Juodasis muilas: African black soap (liquid)

Manes niekur neprase ivesti asmens kodo g.gif
O kurioje vietoje Jusu paprase: registruojantis ar jau darant apmokejima?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaledukas: 06 sausio 2011 - 08:52