Gal kas norite kartu užsisakyti iš www.akomaskincare.co.uk siuntimo išlaidoms pataupyti ?

QUOTE(Scurry @ 2011 01 01, 14:43)
Gal kas norite kartu užsisakyti iš www.akomaskincare.co.uk siuntimo išlaidoms pataupyti ? 

Aš labai norėjau iš ten visko, užsisakiau ir neatėjo siuntinys. Taip ir nepavyko išsiaiškinti kodėl ir kas jam nutiko

QUOTE(As_nematoma @ 2011 01 03, 12:19)
Aš labai norėjau iš ten visko, užsisakiau ir neatėjo siuntinys. Taip ir nepavyko išsiaiškinti kodėl ir kas jam nutiko 

Bandykite prisijungti dabar

QUOTE(Scurry @ 2011 01 03, 12:55)
Bandykite prisijungti dabar
Pinigus grąžino bent? Bandėt susisiekti, kad jie patikrintų, kur siuntinys?

Pinigų negąžino, pasakė, kad išsiuntė ir maždaug turėjau gauti. O aš negavau.
QUOTE(As_nematoma @ 2011 01 03, 12:07)
Pinigų negąžino, pasakė, kad išsiuntė ir maždaug turėjau gauti. O aš negavau.
tai jie siunčia neregistruotu, vadinas

QUOTE(Vitulka @ 2011 01 03, 14:11)
reikės šita dalimi pasidomėti.
rytoj popiet (t.y. 01 04 ) išsiųsiu užsakymą į www.akomaskincare.co.uk, kas norite, dar galite prisijungti. Siuntimo mokestis bus nedidelis.
Galvoju užsakyti iš lietuviško šio psl var (www.akomaskincare.lt), rašo, kad suteikia 25 proc.nuolaidą, o prekės tos pačios, kaip ir kainos

QUOTE(Scurry @ 2011 01 03, 13:15)
reikės šita dalimi pasidomėti.
rytoj popiet (t.y. 01 04 ) išsiųsiu užsakymą į www.akomaskincare.co.uk, kas norite, dar galite prisijungti. Siuntimo mokestis bus nedidelis.
Galvoju užsakyti iš lietuviško šio psl var (www.akomaskincare.lt), rašo, kad suteikia 25 proc.nuolaidą, o prekės tos pačios, kaip ir kainos
)

Na jau lietuviškas puslapis tai tikrai nerimtai atrodo... Vertimai daryti turbūt su google translator neturint jokio supratimo apie lietuvių kalbą - ne tik linksniai nesutampa, bet ir kai kur vietom logikos nera. Smegenų taukmedžio sviestas

Iš tiesų tai norėčiau užsisakyt, bet kažkaip mane neramina tas faktas, kad jau vieną kartą praradau pinigus. O dėl pristatymo - tai parašyta, kad siunčia Royal mail, kas dažniausiai būna neregistruota.
QUOTE(zhyi @ 2010 12 31, 01:16)
atsakymo dar laukiu iki siol

QUOTE(Juoko ašara @ 2011 01 04, 17:16)
atsakymo dar laukiu iki siol
nebesitikiu sulaukti. man atrodo nepatikimas tas puslapis 

Uzsakiau vakar is to puslapio skysta juodaji muila. Ziuresim, ar gausiu

Ir registruojantis įvedėte savo asmens kodą?

QUOTE(ELlJA @ 2011 01 05, 19:59)
manes klausiate?

Papildyta:
QUOTE(kaledukas @ 2011 01 05, 08:58)
cia is kurio? tikriausiai ne is to apie kuri as kalbu, nes ten lyg ir nera tokio dalyko

QUOTE(Juoko ašara @ 2011 01 05, 21:33)
manes klausiate?
as tai nevedziau, nes nesupratau kam jo reikia, todel parasiau laiska, i kuri nesulaukiu atsakymo, ir paklausiau.
Papildyta:
cia is kurio? tikriausiai ne is to apie kuri as kalbu, nes ten lyg ir nera tokio dalyko

Papildyta:

Uzsakiau is www.acomaskincare.co.uk
Juodasis muilas: African black soap (liquid)
Manes niekur neprase ivesti asmens kodo

O kurioje vietoje Jusu paprase: registruojantis ar jau darant apmokejima?