Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos internetinės parduotuvės

QUOTE(Porcelianinė @ 2011 02 16, 12:15)
Apie braskes yra kita tema  mirksiukas.gif

o apie ka sita tada tema ? apie kazka kito nei internetines parduotuves ? g.gif
Atsakyti
man irgi atrodo, kad apie visas ax.gif
Atsakyti
braškės irgi internetinė parduotuvė, tai tie keli postai temos neužterš. o vat mūsų šie pasvarstymai tai taip cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2011 02 16, 18:00)
o apie ka sita tada tema ? apie kazka kito nei internetines parduotuves ?  g.gif

Niezti???
O kam atskira tema apie braskes?
Ir Jum as nieko nesakiau.
Komentaras buvo skirtas Amber, kad toje temoje rastu info apie tai kas vyksta braskese siuo metu.
Atsakyti
QUOTE(Porcelianinė @ 2011 02 16, 22:23)
Komentaras buvo skirtas Amber, kad toje temoje rastu info apie tai kas vyksta braskese siuo metu.

Jei nesunku imeskit linka, nes as randu tik uzdaryta tema smile.gif
Atsakyti
Sakykit, panos, ar patikima el parduotuve kosmetika.lt? Ar esat kuri pirkus is jos? originalios prekes? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olivia. @ 2011 02 17, 19:43)
Sakykit, panos, ar patikima el parduotuve kosmetika.lt? Ar esat kuri pirkus is jos? originalios prekes?  4u.gif

As esu pirkus.. man viskas buvbo tvarkoje 4u.gif maloniai viska paaiskino, pristate nemokamai smile.gif nzn kaip yra db..
Atsakyti
braškių tema http://www.supermama...;#entry44644025
Atsakyti
[quote=Cherry_,2011 01 27, 13:11]
Amazonas labai panasu i Ebay . Ir Amazone pilna fufliako irgi. Cia nera jokia uztikrinta parduotuve, nes ten daug pardaveju ir t.t.

Amazon'as atsirado anksčiau negu ebay. Ebėjus atsirado vėliau ir nukonkuravo amazoną, nes per ebėjų galėjo prekiauti ir fizinis asmuo, beje buvo paprastesnis naudojimas, pati prekyba ir t.t. Praktiškai tiek ebay, tiek amazon yra vienas ir tas pats, yra ten visko, ir fuflų nemažai. O stambus prekybininkas jei prekiauja, tai dažniausiai prekiauja per abu tinklapius.
Nesigundykite labai pigia kaina ir neužtaikysite ant fuflo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beštuliukas: 17 vasario 2011 - 19:56
QUOTE(Olivia. @ 2011 02 17, 19:43)
Sakykit, panos, ar patikima el parduotuve kosmetika.lt? Ar esat kuri pirkus is jos? originalios prekes?  4u.gif

Esu vieną kartą pirkus, nenusivyliau. Greitai pristatė, prekės originalumas abejonių nekelia.
Atsakyti
Merginos, kaip užsiregistruoti feelunique.com? Žiūriu žiūriu ir niekaip nerandu.
Atsakyti
QUOTE(Märchen @ 2011 03 21, 14:10)
Merginos, kaip užsiregistruoti feelunique.com? Žiūriu žiūriu ir niekaip nerandu.

Susidek prekes i krepseli, o tada galesi iskart ir uzsiregistruot 4u.gif
Atsakyti