Ačiū. O šuo mūsų tai didelis - labradoras. Tik kad jau suaugęs - ei graužia ką, nei namie "daro". Ir kvepa net, nėr kalbos, kad būtų nemalonu jį laikyti. Išvis, sumąstėm "skylę" kokią rasti, kur žmonės sutiktų įsileisti su šuniuku, o mes jiems mainais remontą, arba šiaip naują projektą (nes mano spec tokia)

QUOTE(basom_per_lietu @ 2009 09 17, 17:24)
Ačiū. O šuo mūsų tai didelis - labradoras. Tik kad jau suaugęs - ei graužia ką, nei namie "daro". Ir kvepa net, nėr kalbos, kad būtų nemalonu jį laikyti. Išvis, sumąstėm "skylę" kokią rasti, kur žmonės sutiktų įsileisti su šuniuku, o mes jiems mainais remontą, arba šiaip naują projektą (nes mano spec tokia) 

kaip idomu

Radom vieno kambario butuką už 100lt, 1dn važiuojam apžiūrėt
Dabar mokam 250 lt.

QUOTE(dowiliuke @ 2009 09 17, 16:59)
o kad vilniuje tokios kainos butu

QUOTE(lialiauskiene @ 2009 09 17, 17:06)
Tai vat ir džiaugiuos, kad gyvenu provincijoj

QUOTE(basom_per_lietu @ 2009 09 09, 14:36)
O kuo blogai studentai? Aš studentė, mano draugas studentas. Aš ketvirtakursė, jam antras aukštasis. Ieškomės butuko. Labai sunku jį rasti, nes mes atseit "studentai" - toks vaizdas, kad viską sugadins ir pabėgs. O dar šuniuką turim. Bet visiškai nesuprantu tokių dalykų ir tokių įsitikinimų. Jei mes norime nuomotis butą ilgam laikui (nes dirbame pastovius darbus bei mokomės), tai reikia laukti, kol nebebūsime "studentai"? O jei an dar magistras ir o draugui dar 3 metai antro bakalauro plius magistras? KAi pasensim jau galėsim tada? Ar kai šuniukas nugaiš?
ir kokiam mieste ieskoties?

Sveikos, gal kas ieškosi nuomotis 3 kamb. butą? mes išsikraustom, tai butas lieka laisvas. labai geri šeimininkai, butas šiltas (žiemą trumpom rankovėm vaikščiodavom). su visais baldais. padorus. Pašilaičiuose, Gabijos g. jei kam reikia, rašykit į AŽ
SI TEMA SKIRTA NE SKELBIMAMS !!!!!!!

QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2009 09 20, 13:49)
O JUMS TIE SKELBIMAI TRUGDO
NU MAN PAV.NE
JEI CIA PASKELBTU,KAD KARVE PARDAVINEJA GAL IR TRUGDYTU 

trugdo